naruto akippudenin yayınlancağına dair bi yazı okudum ayrıca narutonun yazarı da akippudeni yazdığını söledi yani bi ropörtajda neyse narutonun akippuden çizimlerini gördüm sakuranın saçları uzamış naruto hokage olmuş ve babasına biraz benzemiş ayrıca shippuden yazarının ropörtajında seneye galiba kakashi karakterini tanıtacak sasukeyle naruto savaşacak bu arada kakashi hakkındaki cevapta kakashinin küçüklüğünden takım arkadaşı rinin ölümünden gibi şeyler varmış
GERÇEK.Öncelikle bence sasuke geri dönüyor orachimaru esaretinden sonra sasuke naruto ve sakura 3 ü birlikte bir grup oluşturuyorlar.naruto hokage olacak mı bilmem ??!Rasengan ın en büyük ustası sayılacak. vs vs
Arkadaşlar Kishi animeyi bitirecek. Röportajında söylediği şeylere göre bu sezon bitecekmiş. Manga olarak bitiyor. Animede 1-2 yıl sonra falan biter heralde. Animenin bitmesi daha da uzayabilir. Bir sürü filler koyabilir Kishi.
Diğer bir bilgi ise Kishi yeni bir anime yapıyor. Oda Shounen tarzı anime fakat ismini şuan tam hatırlayamadım. Hatta bu aralar yeni yapacağı animeyle biraz fazla ilgilendiği için Naruto manga bölümleri biraz daha aksıyor ve geç çıkıyor veya hiç çıkmıyor. Mangayı takip eden bilir , gözünüze mutlaka çarpmıştır manganın bu aralar gecikmesi.