Naruto Tr
Naruto akippuden episode 14!  38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Naruto akippuden episode 14!  38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Naruto akippuden episode 14!

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Naruto akippuden episode 14!  Empty Naruto akippuden episode 14! Ptsi Ağus. 15, 2011 11:02 am

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Yunus biraz meşgul oldugu için yine işi ben devraldım...

BEKLENEN MAÇ
ROCK LEE VS GAARA

Lee : Bu işi uzatmak istemiyorum Gaara-san... en hızlı halimde saldıracağım...
Gaara : Elinden geleni yap Lee-san...
Kevın : Hey! Naruto... tüm bijuular yeni kişilere mühürlenmiş ama shukaku gene gaarada kalmış doğru mu?
Naruto : Evet... bu arada o kadar laf ettin ama hiç birşey olmamış gibi davranıyorsun...hiç kimse sana güvenmiyor..
Kevın : Haklısın... o zaman seni öldürmeliyim ki herkes bana saygı duysun... haklımıyım?
Naruto [ yusuf yusuf halinde ] : Hayır yahu... daha nazik olursan seni severler..
Kevın : Daha nazik mi? o İnoya güler yüzle davrandım ve lütfen dedim... ama yumruk yedim.. bu terry aptalı olmasa çoktan ölmüştü...
Terry : Sen sorunlusun! Lütfen ile ölüm tehditini aynı cümlede kullanan ilk salaksın!
Gai : genliğin gücü adına saldır Lee!!!!
Kevın : Kes sesini!
Der ve gai'e exp. kunai fırlatır... [sonuç : Roket takımı gibi göklere uçar gai :D]
Lee bacaklarından ağırlıkları çıkarır ama bacaklarında toplam 6 ağırlık vardır... hepsini teker teker gaaranın önüne fırlatır...gaara oluşan toz ve dumandan dolayı önünü göremez... Lee 3 tane kunai fırlatır ama kum gaarayı korur... Lee dumana gizlenir ve aniden 1.kapıyı açıp omote renge yapar...kimse ne olduğunu anlamamıştır...gaara 3.gözü açar ve sand shipere tekniğini yapar...[ chuunin examsta sasuke ile vsnin ortasındayken sasukenin chidorisini yenemeyen yuvarlak 1 şey] ve Lee'nin umutları azalmıştır...ama gaarada saldıramaz kolay kolay...Lee 1 oraya 1 buraya koşar durur... çok hızlıdır ve kolay kolay kimse göremez... Kevın sharinganını,Neji byakuganını açmıştır... neji pek 1 şey göremez... hatta kevın bile zor zar görür...
Kevın : Hahahahah baya eğlenceli maç...üstelik kazananın rakibiyim hahaha
gaara 1 plan bulur...tek elini uzatır ve avucunu açar... ve saymaya başlar... 3 saniye sonra spherini sağa ve sola doğru açar... Lee doğal olarak ortaya kaçar... işte o sıra gaara eli ile shukakunun elini yapar ve saldırır....rock lee yakalanıp fırlatılıp durur... gaara onu adeta yerden yere vuruyordur... sonra lee 1 şekilde kaçmayı başarır ve gaaranın tam karşısına geçer...
Kevın : Gerçekten ilgimi çekti... eğer Lee kazanırsa tüm gücümü ortaya koyabilirim.. ama gaara kazanırsa fena akıl oyunları onu bekliyor :=

SON!

SIRADAKİ BÖLÜM : LEE VS GAARA 2

Not : Bu savaşı sizce kim kazanır? yorum yapan cevap atsın :D

2Naruto akippuden episode 14!  Empty Geri: Naruto akippuden episode 14! Ptsi Ağus. 15, 2011 11:48 pm

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

knk bana renklendir dion sen renklendirmion

3Naruto akippuden episode 14!  Empty Geri: Naruto akippuden episode 14! Çarş. Ağus. 17, 2011 9:30 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Hacı ben renklendirmekle ugraşsam senden yardım istermiydim allah aşkına :D

4Naruto akippuden episode 14!  Empty Geri: Naruto akippuden episode 14! C.tesi Tem. 21, 2012 12:47 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Hikayene devam etmişsin ama bana sorarsan olayları biraz toparlarsan ve düzgün yaparsan biraz daha tutulur...

Sadece burda değil face'tede yayınlarsan daha iyi olur... Yardımda ederik :D

Bide bence hepsini bi yere kopyala sonra bana söyle ben burdan siliyim bunları , Toparla hepsini sonra düzenli olarak haftada 1 koy... := Ama gerçekten işe kendini vericeksen yap. Face 'e filanda atıcaz :=

Bide gözünü seviyim şu İMZAdaki resimlerini Spolier içine alsan :D Çok büyük la :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

5Naruto akippuden episode 14!  Empty Geri: Naruto akippuden episode 14! Salı Tem. 24, 2012 7:50 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

İlk olarak söylemeliyim ki imza meselesini hallettim :)
Hikaye meselesine gelince fail oldu^^ bir seriyi devam ettirmek yerine tamamını benim oluşturduğum bir hikaye yazıyorum...onu da sitede bir ara yayınlarım

6Naruto akippuden episode 14!  Empty Geri: Naruto akippuden episode 14! Salı Tem. 24, 2012 9:26 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

evet onu yayınla sitede senin kendine has mangan olsun bu naruto AKKİPUDEN olmuş hakkaten

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]