NARUTO SAHNEYE ÇIKIYOR
Sıradaki maç Uzumaki Naruto vs. İnuzuka Kiba arasındadır...
Naruto : Sonunda sıra bende... Kiba! Bu sefer çabucak işini bitireceğim!
Kiba : Hıh! Geçen sefer osurduğun için kazandın... belki bu aptal kahramanı yenersem hokage olurum...
Terry : Kevın.. Sence kim kazanır?
Kevın : Bariz belli... Naruto.... çünkü 2 sebep var...
1- narutonun kage bunshin tekniklerini görmedim.. eğer iyiyse kazanır...
2- Kiba o kadar aptal ki köpeği bile daha akıllı bence...
Terry : Ama narutoda aptal değil mi?
Kevın : Haklısın.... her şey kage bunshinlere bağlı...bu arada aptal demişken Sam nerde?
Terry : Sedye ile götürülüyordu... acıyan yerini kızların önünde tutuyor ve kıvranıyordu... yazık oldu... düşündükçe hala gülüyorum hahahahaha
Kevın : Bunu sevdim... onu bu şekilde öldüreceğim hahahahahahah
Vs başlar
Kiba ilk olarak juushin bunshin + gotsurga yapar...
naruto kagebunshin yapar ve direk rasengana hazırlanır... tam kibanın kafasına çakacakken akamaru yandan dalar ve naruto duvara kadar götürür.. naruto duvara çarpar ve zorzar ayağa kalkar...
Naruto : Asla pes etmiyicem!
Kevın : Gerizekalı! 1 darbe sonucu vazgeçmeyen kahraman rolünü oynama!
Naruto : Seni!
Kiba : Ona laf sokmanın zamanı değil!
Naruto'ya sağlı sollu saldırıyorlardı [ hemen kötü niyetle düşünmeyin! ] ve naruto sırf dayak yiyior ve pes etmiyicem diyordu... sonunda gene 2li saldırınca hızlıca rasenganı kibaya nişanladı... akamaru onu gene mıhladı...Naruto yerden kalkamadı...
Kiba : bu iş biter...
Ama aniden dumanlar çıkmıştır... Naruto'nun kage bunshinidir bu... hemen arkadan 1 rasengan ile akamaruya saldırır ve akamaru pert olur...
Naruto : Kaldık başbaşa... [Lan istemeden hikayem ecchi oluo kurtarın agaaaaaaa ]
Kiba : Akamaruyu yendin diye kazanıcaksın sanma... asıl gösteri şimdi başlıyor!
Sonraki bölüm : Naruto vs Kiba 2
Sıradaki maç Uzumaki Naruto vs. İnuzuka Kiba arasındadır...
Naruto : Sonunda sıra bende... Kiba! Bu sefer çabucak işini bitireceğim!
Kiba : Hıh! Geçen sefer osurduğun için kazandın... belki bu aptal kahramanı yenersem hokage olurum...
Terry : Kevın.. Sence kim kazanır?
Kevın : Bariz belli... Naruto.... çünkü 2 sebep var...
1- narutonun kage bunshin tekniklerini görmedim.. eğer iyiyse kazanır...
2- Kiba o kadar aptal ki köpeği bile daha akıllı bence...
Terry : Ama narutoda aptal değil mi?
Kevın : Haklısın.... her şey kage bunshinlere bağlı...bu arada aptal demişken Sam nerde?
Terry : Sedye ile götürülüyordu... acıyan yerini kızların önünde tutuyor ve kıvranıyordu... yazık oldu... düşündükçe hala gülüyorum hahahahaha
Kevın : Bunu sevdim... onu bu şekilde öldüreceğim hahahahahahah
Vs başlar
Kiba ilk olarak juushin bunshin + gotsurga yapar...
naruto kagebunshin yapar ve direk rasengana hazırlanır... tam kibanın kafasına çakacakken akamaru yandan dalar ve naruto duvara kadar götürür.. naruto duvara çarpar ve zorzar ayağa kalkar...
Naruto : Asla pes etmiyicem!
Kevın : Gerizekalı! 1 darbe sonucu vazgeçmeyen kahraman rolünü oynama!
Naruto : Seni!
Kiba : Ona laf sokmanın zamanı değil!
Naruto'ya sağlı sollu saldırıyorlardı [ hemen kötü niyetle düşünmeyin! ] ve naruto sırf dayak yiyior ve pes etmiyicem diyordu... sonunda gene 2li saldırınca hızlıca rasenganı kibaya nişanladı... akamaru onu gene mıhladı...Naruto yerden kalkamadı...
Kiba : bu iş biter...
Ama aniden dumanlar çıkmıştır... Naruto'nun kage bunshinidir bu... hemen arkadan 1 rasengan ile akamaruya saldırır ve akamaru pert olur...
Naruto : Kaldık başbaşa... [Lan istemeden hikayem ecchi oluo kurtarın agaaaaaaa ]
Kiba : Akamaruyu yendin diye kazanıcaksın sanma... asıl gösteri şimdi başlıyor!
Sonraki bölüm : Naruto vs Kiba 2