Naruto Tr
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz?

+18
Minato
Safarin
matsuri
asddsa123
##Uzumaki_Naruto##
mago06
sukru0707
Sasuke
walker
ShiZeNGaN
Minato6723
Killer-Bee
gotekea
mastris
Shikamaru Nara
baturik22
M@D@R@
NARUTO-BLEACH
22 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:09 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

ben zaten paini hep severim akatsukide 1. itachi 2. paindir benim için :D narutodada itachi ve pain ilk sıralardadır benim için sen sevmiom mu zanettin :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

27Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:12 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

iyi iyi berk banla anti sasukecileri ibret alsınlar :D

28Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:17 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

hahahaa :D zaten istesem berk banlarda hatta banlıyım diyo ama ben diyom üyelerimiz kalsın değerli onlar diyom :D

29Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:20 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

o da doğru kalırız 4-5 kişi :D

30Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:28 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

ozaman sessiz kalalım 1 2 3 tıp doktor hemşire :D :D :D

31Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:29 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

sessiz olalım da cadı sila duymasın ve hügolinayı kurtaralım asjdgfashgdahgs :D

32Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:31 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

eeeveeettt :D

33Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:33 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

hahahah xD

34Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Paz Eyl. 12, 2010 9:15 pm

sukru0707

sukru0707
Banlandı
Banlandı

naruto yakışılık lı karizmatik sasukeyi şundan sevmiyo kendini karizmatik artiz sanıyo

35Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Paz Eyl. 12, 2010 9:15 pm

sukru0707

sukru0707
Banlandı
Banlandı

narutonun özellikleri sasukeden iyi be

36Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Ptsi Eyl. 13, 2010 5:29 am

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Sonunda Flood'cu Şükrü banlanmış ...

Ben Sasuke'yi severim aslında ...

37Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Eyl. 14, 2010 8:49 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Sasuke zaten özünde iyi çocuktur ama ne yazık ki çocuktaki intikam duygusunu kullananlar onu bu hale getirdiler ağlaa.* ,ne yaparsın sonuç olarak animedeki kötü baş karakter boşluğunun doldurulması gerekiyor. Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 29581 gerçi zaten şu an tobi kötü tarafı temsil ediyor ama ilerde bu görevi sasuke alabilir ,ama umarım öyle olmaz.

38Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Eyl. 15, 2010 11:29 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Sasuke iyi biri zaten naruto ve sasukenin ailesi yok ikisi ne kadar birbirini sevmiyomuş gibi görünsede aslında çok seviyo bana göre ve sasuke içindeki intikam duygusu yüzünden kötüleşti kimseyle kaynaşmak istemedi eğer çok yüz verirsem yumuşarım ve intikam denen şey kalmaz diye düşünmüştür. zaten tam gerçekleri öğrenince madara geldi oda herseyi bozdu

39Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Eyl. 15, 2010 11:31 am

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

134. Bölümden Sonra Sasuke'yi iyice sevmeye başladım ''Ben senin dediğini yapmayacağım, Ben kendi Yolumdan gidecerim. ! ''

Demişti ...

40Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Eyl. 16, 2010 4:20 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Sasuke Uchiha demiş ki:Sasuke iyi biri zaten naruto ve sasukenin ailesi yok ikisi ne kadar birbirini sevmiyomuş gibi görünsede aslında çok seviyo bana göre ve sasuke içindeki intikam duygusu yüzünden kötüleşti kimseyle kaynaşmak istemedi eğer çok yüz verirsem yumuşarım ve intikam denen şey kalmaz diye düşünmüştür. zaten tam gerçekleri öğrenince madara geldi oda herseyi bozdu
Ağzından bal damlıyor kanka :D dediklerine katılıyorum kakashi:ş ,ayrıca umarım sasuke nin gerçekte naruto hakkında ne düşündüğünü naruto X sasuke döğüşünde de görürüz ,duygulandım bak şimdi llüütfeennnı: ühüğğ:

41Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Eyl. 16, 2010 6:15 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

aynen bende heycanlandım şimdi. düşündükçe resmen iştahım kabarıyo Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 448396

42Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Eyl. 17, 2010 6:12 am

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

sasuke (kütük gibi) özünde iyi çoçuk aama erken yaşta intikamcı oldu :D :D

43Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Eyl. 17, 2010 10:18 am

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

haarbiden öyle :D

44Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Ekim 20, 2010 2:59 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

mesela örnek veriyim bir kız annesi babası ayrı bu ayrılık ona karanlık duygu oluşturuyo ve karanlık yollara gidiyo(anladınız siz onu) sasukede küçüklükten beri intikam intikam felan çocuk kara osman oldu bea :D

benzetmem nasıl hasta oldunuz demi :D :D :D

45Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Ekim 21, 2010 4:01 pm

Safarin

Safarin
Yeni Üye
Yeni Üye

bende ara sıra sasukeyi sevmiyorum beden çünkü artistleşıyor.

46Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Kas. 02, 2010 4:18 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

ya sasuke gibi herkes artiz davranıyo sasukeden daha çok artiz davranan ise gaara :D ona neden laf yok :D :D :D

47Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Kas. 02, 2010 4:28 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

ben kendimce nedeni söyliyim... gaara artık eskisi gibi ilgi görmüyor dikkat çekmiyor... onun olayı geçeli çook olmuş.. ama sasuke öylemi? hayır tam tersine narutonun en önemli karakterlerinden 1i.. o yüzden olabilir :D

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Roronoa-Zoro-1
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Narutovspain
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Gogeta20vegeto20finaljpjg4

48Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Kas. 02, 2010 5:04 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

evet gaara nın yeri tamamiyle farklı.ayrıca gaara nın artisliğinin sonu geleli çok oldu.ama sasuke ölemi adam iyice havaya girdi.(çok güçlüyüm herkes benden korkuyo. konohayı yoketcem falan) ne bu ya aşırı özgüven mi artislenmek mi iyice karıştı.ama bence artislen mek oluyo.gerçi tipine de yakışmıyo diyemicem ama işte napalım.:D

49Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Kas. 02, 2010 5:21 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

tamam la tamam zaten sasukede kimseyi sevmio sevmeyin lan :D banane ben seviom kimse ile paylaşmıom istetediğiniz kadar nefret edin :D isyanı basıyom lan.. :D :D buraya KADAR! :D

50Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 2 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Kas. 02, 2010 6:17 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Kardeş Yavaş Ol İsyanı Basmak İçin O Kadar Erken Değil :D :D :D Ayrıca Herkes Nefret Etmiyoya :D :D

Bu Arada Saske Öyle Konuşuyo ama sözünün arkasında durucak gücü var :D :D :D

Kim Bilir Belkide Konohadan İyice Uzaklaşıp Nefret Etmeye Başlar ve Sonunda Büyük Bir Savaş Olur :D :D :D

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki