Naruto Tr
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz?

+18
Minato
Safarin
matsuri
asddsa123
##Uzumaki_Naruto##
mago06
sukru0707
Sasuke
walker
ShiZeNGaN
Minato6723
Killer-Bee
gotekea
mastris
Shikamaru Nara
baturik22
M@D@R@
NARUTO-BLEACH
22 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Paz Ocak 31, 2010 8:44 am

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

^^;; sasuke antilerinin neden sasukeyi sevmediklerini merak ediyorum. ben pek anti sayılmam o yüzden yorum yok Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Biggrin

2Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Paz Ocak 31, 2010 10:25 am

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Gereğinden fazla COOL ve kendini çok büyük bir şey sanıyor. Fakat son şu İtachi ile kapıştığı bölümlerden sonra ona olan gıcıklığım azaldı := Ama hala bir yerleri havada ;D

3Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Şub. 02, 2010 1:00 pm

baturik22

baturik22
Yeni Üye
Yeni Üye

ben kendini bişe sandığı için kötülere geçtiği için ve en iyi knkasina iğanet ettiği için en büyük NARUTOOOOOOO!!!!!!!!!!!

4Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Şub. 02, 2010 3:49 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

bencede dedikleriniz doğru ama ben sadece naruto ya karsı olan tavrından dolayı nefret ediyorum

5Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Şub. 19, 2010 8:47 pm

mastris

mastris
Yeni Üye
Yeni Üye

bnce sasuke naruto ve sakura bilrek öyle davranıyor yoksa sasuke her defasında mesela 8 kuyrukluyle dövüşürken naruto gelmişti aklına . bnce sasuke onları her zmn düşünüyor.

6Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Şub. 20, 2010 9:28 am

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

hocam düşünmek yetmiyo bizde biliyoruz narutoyu cok sevdiğini zaten unutmayın en iyi arkadası naruto ama güzel davransın be abi

7Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Şub. 20, 2010 10:05 am

gotekea

gotekea
Chuunin
Chuunin

Ben kendini bir şey sandığı ve tüm sevdiğim karakterleri öldürdüğü için sevmiyorum..(itachi,deidara..)

8Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Şub. 20, 2010 11:12 am

Killer-Bee

Killer-Bee
Missing-Nin
Missing-Nin

evet ya adam cehennemlik oldu öldürmedigi kalmadı önüne geleni öldürüyoXD

http://pokemon-tr.hareketforum.org

9Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Şub. 20, 2010 11:16 am

Minato6723

Minato6723
Chuunin
Chuunin

şimdide senseine bulaşıo

10Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Şub. 24, 2010 3:00 pm

mastris

mastris
Yeni Üye
Yeni Üye

gotekea demiş ki:Ben kendini bir şey sandığı ve tüm sevdiğim karakterleri öldürdüğü için sevmiyorum..(itachi,deidara..)
ama dikkatini çekerim itachi zaten ölcekti ve sasuke itachiyi öldürme itachi kendisi ölmek istedi. . .

11Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Şub. 24, 2010 4:13 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

mastris demiş ki:
gotekea demiş ki:Ben kendini bir şey sandığı ve tüm sevdiğim karakterleri öldürdüğü için sevmiyorum..(itachi,deidara..)
ama dikkatini çekerim itachi zaten ölcekti ve sasuke itachiyi öldürme itachi kendisi ölmek istedi. . .
dediklerin biraz yanlıs itachi ne ölecekti nede ölmek istedi sadece kardeşine vuramadığı icin savunma yapmadı oda ölmek istemek deildir heralde :D

12Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Tem. 08, 2010 4:27 pm

ShiZeNGaN

ShiZeNGaN
Genin
Genin

Hayır yanlış biliyorsunuz İtachi o savaşı daha çok önceden palnlamıştı ve tam olması gerktiği gibi gitti sasukeden orochimaru dan kurtarınca amacı gerçekleşti ve tek varlığı olan sharinganını küçük kardeşine verip konohada kahraman ninja olamsını salicaktı ama tobi işleri bozdu...

13Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Tem. 09, 2010 5:18 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

En başta sasukeden nefret eden biri olmadığımı söyleyerek başlıyım hatta tobinin etkisi altına girene kadar en çok beğendiğim karakterlerdendi sonuçta onunda kendine göre bir amacı vardı,ama tobinin etkisi altına girince kendi kontrolünü kaybetti gibi yani tüm konohayı düşman görmesi özellikle bunu gösteriyor ,karini öldürmeye çalışması falan sasukenin değişmeye başladığını ve zamanla daha çok kötülüğün içine çekilebileceğini gösterir gibi ama umarım erkenden kendini toplayıp tobinin kontrolünden çıkar aslında öncedende orochinin kontrolünde gibiydi ama ozaman onun birşeyler düşündüğü ve aslında orochinin kontrolünde olmadığı belli gibiydi yani ben şahsen öyle düşünmüştüm o zaman ayrıca zaten asıl amacı orochinin yanında kalarak daha güçlü olmaktı ve kontrolünü kaybetmiş gibi bir görüntüsü yoktu, ama şimdi ise tobinin kontrolü altına zamanla daha çok giriyor gibi.kısacası sasukenin intikamını almak için daha çok güce ihtiyacı var ama bunun içinde daha çok nefret etmesi lazım zaten hatırlarsanız abiside sürekli ona bunu söylüyordu benden daha çok nefret et gördüğüm kadarıyla sasuke yine aynı yolu kullanıyor güçlenebilmek için ama tabi onun da bir sınırı var eğer o sınırı tamamiyle geçerse işte ozaman geri dönüşü zor olabilir kısacası sasuke sınıra yakın yada çoktan geçmişte olabilir.

14Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Tem. 09, 2010 5:21 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Arkadaslar aslında sasukenin içinde iyilik var size nasıl öyle kötü olduğunu açıklamak istiyorum daha doğrusu neden öyle kötü tanıdığımızı...

1. itachi hakkında hiç bi gerçeği bilmeden itachiye cok kin ve nefret duyduki buda itachinin suçu , çocuğa kendini öyle tanıttı ;) .

2. İtachinin nefreti ile büyüdüğü için hep COOL davrandı ve kendini kimseye bağlamak istemedi

3. Güç için Orochimaruya gitti ve orochimarudan birçok güç alıp ve teknik öğrenerek kendini eğitip onun zayıf zamanını bularak onu öldürdü ki buda onun zeki biri olduğunu kanıtlıyor ve orochimaru kötü olduğu için kötüleri sevmediğini %5 olsa kanıtlıyor ;)

4. İtachiyi Bulunca itachi zaten herşeyi planlamıştı ve kardeşinin güçlü olup kendisini koruyana kadar yaşamak istemektedir ve aynen herşey planladığı gibi gitti ve buda itachinin zeki olduğunu baya bi kanıtlıyo Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? 110914

Ayrıca sasukede itachi kötü ve klanını öldürdü diye öldürmek istio ve buda iyi olduğunu %5 kanıtlıo :)

5.Bi arkadaşım bana dediki ozaman neden manga sonlarında karini öldürdü karin ona okadar iyilik yapmışken

Sasuke manganın sonlarında karine kötü davranıodu görünüo ama eğer karine önem vermiosa neden amaterasudan kurtarsın demekki orda öldürmicekti ;) bana göre ?

6. Gelelim madara konusuna itachinin tek planını bozan madara oldu ve madarada çocuğu kötü yapmaya kendine çekmeye çalışıo ama sasukede birşeyler planlamıo deil bana göre orochimaru gibi zayıf yönünü bulup ondan iyi eğitim alıktan sonra onu öldürür ve buda gerçek olursa iyi olduğunu %70 kanıtlamış olur Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? 110914

Bu arada walker sen merak etme bence tobiye öyle görünerek onuda öldürecektir ki orochimarunun yanındada naruto , sakura ya saldırmıştı ;)

Bundan sonra Sasuke kötü herkese kötü davranıo onun hakkında hep kötü konusurum fln demeyin yani benim oldugum ortamda söylemeyin lütfen...

Okuduğunuz için teşekkürler bilgilendirdiysem ve azıcık sasukeye kin duyanlardan kinini azalttıysam ne güzel banaki bu beni cok sevindirir :)

https://www.facebook.com/uchihassasuke

15Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Tem. 09, 2010 5:41 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Ya benim hatırladığım kadırıyla sasuke, naruto ya saldırırken henüz orochimaru yanında değildi o daha sonra geldi ama zaten bana göre o zaman sasukenin naruto yu öldürmek gibi bir amacı yoktu bence o zaman onun amacı naruto ve sakuranın artık peşinden gelmelerini engellemek için kendisinin artık eski sasuke olmadığını daha kötü biri olduğu izlenimi oluşturmaktı. neyse karin konusunda ise karini kurtardığında ozaman killerbee ile döğüşüyorlardı karini öldürmek istediği zamanla arada geçen sürede daha öncedende dediğim gibi sasuke nin zamanla değiştiğini gösteriyor bence yani zamanla hissetmiş olduğu öfkenin kontrolüne giriyor, sonuçta karini öldürmek istediği zaman danzoyla yani en nefret ettiklerinden biriyle döğüşüyordu orada nefreti galip geldi ve karini gözden çıkarmayı tercih etti bence, ama tabi tobiye öyle gözükmek için yapmış olma ihtimalide bana göre düşükte olsa var tabi umarım öyledir senin de dediğin gibi.

16Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Tem. 09, 2010 5:47 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

ya orochimaru orda deildi ama sonradan oraya gelince sasuke hepsine bi jutsu uygulıcaktı ve orda orochimaru dur dedi := ondan öyle söledim ve orochimaru o olaydan sonra bana ihanet etmez havalarınada girdi bu aralar tobi yani madarada öyle düşünüyor :D

17Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Eyl. 03, 2010 12:22 pm

sukru0707

sukru0707
Banlandı
Banlandı

sasukeyi 1 ci bölümden beri sevmiyom

18Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Eyl. 03, 2010 3:39 pm

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

çok artis hemde bazı güçlerini itachiden aldı havalanıyo çok sinir bozucu biri

19Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Eyl. 03, 2010 5:25 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Ben Ondan O Kadar Nefret Etmezdim ama izlediğim şu bölümlerde onu hiç sevmiyorum.

20Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 2:08 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

pehhheee tek seven benmiyim yaa :D ama olsun karanlık yollar daha güzel gelsin köye zarar versin içinde iyilik var ama ister iyi ister kötü olsun severim keratayı :D

21Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 2:53 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

ama aslında sasukenin gitmesi güzel oldu... çünkü gitmeseydi naruto bu kadar güçlenemezdi ve sai ve yamato ile tanışamazdık :)

22Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 2:55 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

bak iyi taraflarıda varmış :D

23Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 3:55 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

çakal mehmete gele :D buldu 1 fırsat direk milletin yüzüne vurasgdfagsd :D

24Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 3:57 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

hahahaha öle kanki napalım sasukeden nefret ede ede bi yere kadar birazda sevin la :D ben seviom sizde sevceksiniz yihahahaha :D :D :D :D Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? 956499 Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? 956499

25Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Eyl. 11, 2010 4:05 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

painimi sev bende sasukeni sevem :D asgbdasjhd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki