Naruto Tr
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz?

+18
Minato
Safarin
matsuri
asddsa123
##Uzumaki_Naruto##
mago06
sukru0707
Sasuke
walker
ShiZeNGaN
Minato6723
Killer-Bee
gotekea
mastris
Shikamaru Nara
baturik22
M@D@R@
NARUTO-BLEACH
22 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

51Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Kas. 03, 2010 4:11 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

Böyle diyom ama sasuke nin ölmesini istemiyom.başka çare yok yani bi düşünün sasukenin geri gelmesi için narutonun onu yenmesi yeterli değil.mal mal köye geri dönüp; 'ben geri döndümmm.. hadi akatsukiyi yok edelim ve mutlu mutlu yaşayalım' mı dicek?? :D başka bi senaryo düşünen varsa lütfen söylesin arkadaşlar :D benimaklıma gelen en iyi senaryo bu.

52Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Kas. 05, 2010 5:40 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

kishi daha narutoyu ilk yaptığında bu planı düşünmüştür hehehe :D :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

53Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Çarş. Mayıs 25, 2011 1:00 am

Minato

Minato
Yeni Üye
Yeni Üye

tamam sasuke cool ama bir türlü sevemedim sevemeyecem fazla abarttılar sasukeyi bence gebersede kurtulsak

54Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Mayıs 26, 2011 12:29 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

İşin açıkçası denildiği gibi Sasukenin bu saatten sonra köye dönebilmesi çok zor görünüyor, tabi yinede köye dönemez o halde ölecek de diyemeyiz,sonuçta kaçak maçak ama yinede hayatına devam edebilir, belkide hayatta kalıp jiraiya gibi seyahat edip durur yada belkide sakurayla gizlice kaçıp biryerlerde aile kurup çocuğa karışırlar ve böylece uchiha klanı yeniden ortaya çıkar :D yada olaylar öyle bir gelişir ki artık sasukenin köye dönüp dönmemesi yada buna benzer düşüncelerin bir önemi kalmaz Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 29581
Neyse herşey bir yana Kishimoto ya denildiği gibi sasukeyi öldürür yada kör eder yada belkide bir sürpriz yapar kimbilir tabi ben sürprizlerden yanayım.

55Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Mayıs 26, 2011 7:34 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

sasuke + sakura ikilisini hala düşünemiyorum. nedeni sebepsiz... mutlak bir sürpriz olur ve bu sürprizle muhtaç kalıp köye döner derdim. ama zannetmiyorum.

56Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Cuma Mayıs 27, 2011 1:49 am

Minato

Minato
Yeni Üye
Yeni Üye

abisini öldüren adamdan hayır gelmez :D

57Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Ptsi Ekim 29, 2012 9:09 pm

Syanr

Syanr
Yeni Üye
Yeni Üye

Sasukeyi sevmememin nedeni Güç için arkadaşlarını yarı yolda bırakması..

58Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Perş. Kas. 08, 2012 4:31 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Sasuke kimseyi yarı yolda bırakmadı ki :D Sadece ben yolumu seçiyorum karışmayın bana siz yolunuzda devam edin dedi :D Ayrıca Beni takip edersenis sizi öldürürüm dedi :D

Pek birşey yaptığı yok yav :D Kahkahaa

59Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? C.tesi Ara. 01, 2012 11:53 am

berkpasa2002

berkpasa2002
Yeni Üye
Yeni Üye

eternal mangekyo sharigan yihu jirghjk: rasen_ Kahkahaa narur ban.- ucankafa ıııııııı

60Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Paz Mart 03, 2013 8:03 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Sasuke 10 numara 5 yıldız biri :D Mangada kopuyor zaten :D

61Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? - Sayfa 3 Empty Geri: Sasuke'den neden hoşlanmıyorsunuz? Salı Nis. 16, 2013 5:34 pm

UCHİHASASUKE

UCHİHASASUKE
Yeni Üye
Yeni Üye

sasukeyi severim güçlü ama ben böyle egoist birini görmedim bu nedir arkadaş

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3