Kishi sağolsun o kadar çok merak edilen şey var ki ne söylesem bilmiyorum ,ama tabuttaki kişi hashirama yada yondaime olamaz bence ,tabuttaki kişinin madara nın planlarını zora sokabilecek biri olması lazım,ayrıca her ikiside ölü iblis mührüyle mühürlenmiştiler tabi yinede mühürlenmelerine rağmen çağrılabiliniyorsalar orasına birşey diyemem ama bence daha önceden görülmüş kişilerdense bizi şaşırtacak sürpriz biri olmalı hatta umarım öyle olur
Tabuttaki kişinin madaranın kardeşi olabileceği ihtimaline gelirsek, olsa bile bu ona ne gibi bir engel teşkil ederki sonuçta zamanında güç için onun gözlerini almıştı ,gerekirse onu yok edebilirde madara da pek vicdan kalmamıştır artık babası gelse tanımaz bence,sonuç olarak kardeşi olmaz gibi geliyor bana ,
Rikudou olabilir ,sonuçta madara nın planlarını bozabilecek kapasite ve bilgiye sahip biri
Madara nın kullandığı farklı bedenler var olabilir sonuçta böyle birşeyi orochimaruda görmüştük , eğerki tabuttaki madaranın asıl bedeniyse peki bu durum madarayı neden korkutabilir , bu kullanılan tekniği tam olarak bilmiyoruz belkide asıl beden yok edilince bu teknik te bozuluyordur,sonuçta kabuto orochimarunun asistanı sayılır orochinin bildiği birçok şeyi oda biliyor
Ayrıca tabuttaki kişi bizim hiç tanımadığımız biri olamaz en azından ismini duymuş olduğumuz biri olur gibi geliyor bana