Aslında hernekadar ben hala tobi nin madara olduğuna ikna olmamış olsamda,eğerki madara olduğunu kabul edersek ,kabutonun dirilttiği kişi budur diyebileceğim tek bir kişi yok şu an için emin olmamakla birlikte 3 kişi var aklımda,ilk başlarda 1. hokage olabileceğinden nerdeyse emin gibiydim ama daha sonra sarutobi-orochi mücadelesinde orochi 1. ve 2. diriltmişti,şimdi burda kafamı kurcalayan şu var, bir kez diriltildikten sonra tekrar diriltilip-diriltilemeyeceği,hadi direltilebiliyor diyelim sarutobi 1. ve 2. yi yenmişti tabi biliyoruzki 1. hokage çok güçlüydü acaba diriltilen beden, hayatteyken olduğu kadar güçlü olamıyormu ki sarutobiye yenildi haa sarutobiyi küçümsemiyorum ama 1. hokagenin normalde sarutobiden daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum bu yüzden diriltilen kişinin 1. olmama olasılığı var yani madara neden korksun ozaman. 2. kişi yine emin değilim ama yondaime belki olabilir ama henüz daha onun ölü olduğundan tam olarak emin değilim ayrıca yondaimeden korkmasına sebep olacak bir şey olmuş olması gerek geçmişte. 3.kişi ise şu an maskenin altındaki kişinin madaranın asıl bedeni olmayabileceği eğer öyle olursa kabutonun çağırdığı beden madaranın asıl bedeni olabilir ,şuan madara çeşitli jutsularla mesela orochinin yaptığı gibi farklı bedenleri kullanıyordur tabi ozaman ölmüş oluyormu ondan emin değilim ama şunuda söyliyim eğer kabutonun çağırdığı madaranın asıl bedeniyse ozaman tobinin korkmasının sebebide kabutonun kontrolü altına girmekten korkması olabilir herneyse hernekadar uçuk bir teoride olsa bunuda yazıyim dedim.tabi gözden kaçırdığım şeylerde olabilir yazdıklarım kesin doğrudur demiyorum zaten diyememde.