Naruto Tr
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ?

+20
Uzumaki-Naruto
Deidara
mago06
Sasuke
ShiZeNGaN
walker
zabuza47
Tsunade
fearkiss
baturik22
CanSensei
Killer-Bee
Minato6723
gotekea
!tach!
Shikamaru Nara
M@D@R@
NARUTO-BLEACH
Pheonix
XXNaRuToXX
24 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ?

Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_lcap23%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 3% [ 1 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_lcap226%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 26% [ 10 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_lcap218%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 18% [ 7 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_lcap224%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 24% [ 9 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_lcap216%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 16% [ 6 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_lcap213%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 13% [ 5 ]
Toplam Oylar : 38

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Tem. 07, 2010 2:19 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Bence sasuke iyi bir misyon yüklenmiş durumdaydı ama tobi den dolayı nefretini kontrol edemedi eğer tobinin kontrolünden çıkarsa ki zamanı geldiğinde tobiden kurtulacaktır işte ozaman asıl yapması gerekenlerin ne olduğunu görecektir sonuç olarak klanının intikamını almak için yola çıktı daha sonra abisini öldürdü daha sonra asıl suçlunun danzo ve diğer iki bunağın olduğunu öğrendi ama benim anlamadığım neden bütün konohaya düşman olduğu, asıl intikamını alması gerekenler kimlerse onlardan alsın ,ama tobinin dolduruşuna geldi ve tüm konohanın düşmanı oldu tobi sasukeyi kullanarak konohayı yok etme derdinde tabi bu olmadan sasuke nin aklı başına gelirse iyi olur.Sonuç olarak sasuke iyi biri olabilir ama sonuç olarak iyi nyetli biride olsan bu senin hiç birzaman yanlış bir şey yapmayacağını göstermez.Umarım tobinin etkisinden kurtulur.
Spoiler:

27Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Tem. 07, 2010 2:33 pm

ShiZeNGaN

ShiZeNGaN
Genin
Genin

Sasuke acısını kaldıramadığı için sinir ve kin elde etti ve bi gün tobi ile o sinir ve kin iyice patladı ve karanlıkta kayboldu sasuke sonunda tobiye karşı gelcek bi gün ama hangi gün drıgggggıu: kabutonun ölü canladırma tekniği ile istediği ölüleri canladırabiliyor içlerinde İTACHİDE var eğer öle bişe olursa sasuke abisine karşı koyabilecekmi ağlaa.* Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Moz-screenshot
Spoiler:

28Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? C.tesi Tem. 10, 2010 1:35 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Bence sasukeyi animede bircok kişi anlamamış ve ona göre davranıo ben birçok şey yazdım daha önce sasukeden nefret konuları hakkında

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

burda hersey acıklamasıyla yazıyo okuyup öyle değerlendirin

https://www.facebook.com/uchihassasuke

29Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Salı Ağus. 03, 2010 5:28 pm

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

sadece nefret ediyorum

30Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Salı Ağus. 03, 2010 6:49 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

arasira kil oluyorum ama seviyorum :D

31Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Ağus. 12, 2010 7:26 pm

Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto
Yeni Üye
Yeni Üye

Hemde Nasıl :D

32Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Paz Eyl. 26, 2010 2:28 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Bazı Şeylerinden Nefret Ediyorum tabi :D

33Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Paz Ekim 17, 2010 4:25 pm

hinata-chan

hinata-chan
Yeni Üye
Yeni Üye

ben nefret ediyorum şahsen işteeee1:

34Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Paz Ekim 17, 2010 5:59 pm

Safarin

Safarin
Yeni Üye
Yeni Üye

bazen artist halleri var o zaman gıcık oluyorum

35Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Mayıs 11, 2011 2:31 pm

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

XXNaRuToXX demiş ki:Ben Sasuke'den çok nefret ettiğim için açtım bu anketi...Ben : Hemde nasıl nefret ediyorum bir bilsen !... şıkkını işaretledim Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? - Sayfa 2 Cheesy

Neden tüm kızlar Sasuke'ye hayran
ya...Naruto'nun neyi var ki...Ve neden hep Sasuke özel ders görüyor ve
Naruto'ya ahmak diyor bu yüzden çok gıcık oluyorum Sasuke'ye...
Hem sevmiyorsun hemde avatarın sasuke'li

36Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Haz. 16, 2011 11:35 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Yav son çıkan animede gördümde naruto sasuke iyi arkadaşlarmış :D ikisi hep birbirini kurtarırmış genelde baksanıza :D ama bence sasuke gözleri istemesinin nedeni madarayı öldürmek yani orda narutoyu öldürmek diye yalan söylüyo tavırlarından belli :D

37Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Haz. 17, 2011 9:00 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Kanka sen bakma öyle olduğuna sasuke intikamından vazgeçmez önce naruto + konoha sonrada belki madara.

38Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Paz Haz. 19, 2011 8:58 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ya kanka sen sasukeyi tanımamışsın :) ilerki bölümlerde göreceksin. Sasuke narutonun ölmemesi için bile ne yaptı son animede gösterildi yani bi insanda o duygu tamamen bitermi düşünün ? bide narutonun son konuşmasında sasuke çok duygulandı ama madara var diye belli etmedi ;)

39Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Paz Haz. 19, 2011 9:30 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Kanka sasukenin eskiden hala içinde iyiliğe ,arkadaşlığa dair hisleri vardı ancak madara sağolsun sasuke şimdi eskiye göre daha fazla nefretinin kontrüne girmiş durumda ,ha konuşma sırasında sasukenin etkilendiği doğru ancak zaten ilk olarak narutoya saldıracağını söylemesindeki sebep zaten içinde arkadaşlığa dair kalmış şeyleri tamamiyle narutoyu öldürerek silmek

sonuçta dediğin şeyin olmasını bende isterim sasuke madarayı öldürsün kanka,hatta naruto ile bir olup öldürsünler ama yinede ne olur bilemiyorsun kanki. :D

40Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Ptsi Haz. 20, 2011 3:07 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kanka bekleyip görücez :D

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2