Naruto Tr
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ?

+20
Uzumaki-Naruto
Deidara
mago06
Sasuke
ShiZeNGaN
walker
zabuza47
Tsunade
fearkiss
baturik22
CanSensei
Killer-Bee
Minato6723
gotekea
!tach!
Shikamaru Nara
M@D@R@
NARUTO-BLEACH
Pheonix
XXNaRuToXX
24 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ?

Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_lcap23%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_rcap2 3% [ 1 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_lcap226%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_rcap2 26% [ 10 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_lcap218%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_rcap2 18% [ 7 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_lcap224%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_rcap2 24% [ 9 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_lcap216%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_rcap2 16% [ 6 ]
Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_lcap213%Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Vote_rcap2 13% [ 5 ]
Toplam Oylar : 38

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Sske Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 03, 2010 10:15 am

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

Ben Sasuke'den çok nefret ettiğim için açtım bu anketi...Ben : Hemde nasıl nefret ediyorum bir bilsen !... şıkkını işaretledim Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cheesy

Neden tüm kızlar Sasuke'ye hayran
ya...Naruto'nun neyi var ki...Ve neden hep Sasuke özel ders görüyor ve
Naruto'ya ahmak diyor bu yüzden çok gıcık oluyorum Sasuke'ye...

http://naruto-tr.forumnaruto.com

2Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 03, 2010 10:18 am

Pheonix

Pheonix
Rp Yöneticisi
Rp Yöneticisi

Ben nefret etmiyorum Naruto'nun azarlanmasına gelince adminim doğanın kanunu bu.

sasuke_fire zzz_

3Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 03, 2010 11:03 am

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

Kararsızı Arkadaşlar

4Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 03, 2010 12:50 pm

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Hem de nasıl....!...

5Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 03, 2010 4:12 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

bende hemde nasılı işaretledim
abi naruto en iyi arkadası ama o ona hep kötü davranıyo benim tüm gıcıklıqım bundan

6Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 03, 2010 10:34 pm

!tach!

!tach!
Chuunin
Chuunin

Hem de nasılı işaretledim... Çünkü kendisini bişey sanıyo. :=

7Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 7:32 am

Pheonix

Pheonix
Rp Yöneticisi
Rp Yöneticisi

Bende o yüzden seviyorum ya Sasuke'yi. sasuke-

8Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 10:46 am

gotekea

gotekea
Chuunin
Chuunin

Nefret ediyorum,sevdiğim tüm karakterlerli öldürüyor,itachi,deidara falan.Biride bunu öldürsün.

9Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 10:47 am

Pheonix

Pheonix
Rp Yöneticisi
Rp Yöneticisi

Allah korusun.

10Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 11:44 am

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Öldürmesinde Narutoyla kanka olsunlar xD Gülümseme ben encok konohaya dost olarak dönmesini istiyorum :=

11Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 12:03 pm

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Aynen yha ama o şerefsizin böyle bir şey yapcağını hiç sanmıyorum. @_@

12Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 12:47 pm

Minato6723

Minato6723
Chuunin
Chuunin

artık konohaya dönmez mangada 5kage toplantısını bastı (Hokage,Kazekage,Raıkage,Tsuchikage,Mizukage) gaara ona köye dönmesi ile ilgili bişeler söyledi o da zırvaladı zırvaladı sonrada benim hedeflerim karanlıklarda dedi

13Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Perş. Şub. 04, 2010 12:51 pm

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Olm spoiler vermesen iyi olur @_@

14Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Şub. 12, 2010 2:29 pm

Killer-Bee

Killer-Bee
Missing-Nin
Missing-Nin

Yani bazı şeylerinden nefret ediyorum dedim aslında oda kötü deil ya

http://pokemon-tr.hareketforum.org

15Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Şub. 12, 2010 3:24 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

yaa nasıl kötü degil. adam bencilin teki

16Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Şub. 12, 2010 3:29 pm

Killer-Bee

Killer-Bee
Missing-Nin
Missing-Nin

bilmem vallaha öylesine dedim ama bece kötü deil çünkü abisi klanını öldürmesydi o işlere girmezdi şimdi girdi birdaha çıkamıyor

http://pokemon-tr.hareketforum.org

17Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Şub. 12, 2010 4:17 pm

CanSensei

CanSensei
Missing-Nin
Missing-Nin

ya nasıl nefret ediyosunuz anlamadım := kıskanmayın çocuğu :=

18Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Şub. 17, 2010 6:58 pm

baturik22

baturik22
Yeni Üye
Yeni Üye

neyini kıskanıcam ben onun bea bence en iyisi naruto sasuke böle en güçlü oolcaksa ana karakterde sasuke olurdu anime ismide Sasuke Shıppuuden :D
bu arada cevabım hemde nasılll

19Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Nis. 02, 2010 3:42 pm

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

Kararsızım... Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? 441175

20Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Cuma Mayıs 21, 2010 12:27 pm

Tsunade

Tsunade
Yeni Üye
Yeni Üye

Ben sevmiyorum ya animenin başından beri ısınamadım, Danzou ya bile ısındım ama ona yok :D

21Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Mayıs 26, 2010 11:24 am

zabuza47

zabuza47
Yeni Üye
Yeni Üye

Shikamaru Nara demiş ki:Öldürmesinde Narutoyla kanka olsunlar xD Gülümseme ben encok konohaya dost olarak dönmesini istiyorum :=

ne konohaya dost olarak dönmesi adam konohayı yoke decekmiş öle dio ben nefret ediorum Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? 631287

22Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Ptsi Tem. 05, 2010 8:47 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Aslında ben sasuke den nefret etmiyorum ama biraz üzülüyorum çünkü ne yazık ki pain gibi oda tobi tarafından kullanılıyor her nekadar herseferinde akatsukiyi kendisinin kullanacağını söylesede,buna rağmen tobinin kuklası olduğunun farkına varmak istemiyor malesef, kendisini çok güçlü görsede hatta güçlü bile olsa artık kontrolden çıkmış durumda, ne yazıkki hem güç hemde intikam delisi olup çıktı.Sasuke kendi klanının yok olmasından sorumlu olan asıl kişileri bilmesine rağmen tüm konohayı artık düşman görüyor sadece sorumlulardan intikamını alırsın olur biter yani sonuçta hem sen kurtulursun hemde konohayı onlardan kurtarırsın değil mi ama yok, hani gözünü kan bürümüş derler ya işte öyle bir durumda.Sonuç olarak güç herşey değildir.nekadar güçlü olursan ol başkalarının kontrölüne girersen artık sen,sen değilsindir ve o güç sana değil seni kullanana aittir.Kısacası kendini çok büyük görmenin bir anlamı yok.

23Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Salı Tem. 06, 2010 7:29 am

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

walker demiş ki:Aslında ben sasuke den nefret etmiyorum ama biraz üzülüyorum çünkü ne yazık ki pain gibi oda tobi tarafından kullanılıyor her nekadar herseferinde akatsukiyi kendisinin kullanacağını söylesede,buna rağmen tobinin kuklası olduğunun farkına varmak istemiyor malesef, kendisini çok güçlü görsede hatta güçlü bile olsa artık kontrolden çıkmış durumda, ne yazıkki hem güç hemde intikam delisi olup çıktı.Sasuke kendi klanının yok olmasından sorumlu olan asıl kişileri bilmesine rağmen tüm konohayı artık düşman görüyor sadece sorumlulardan intikamını alırsın olur biter yani sonuçta hem sen kurtulursun hemde konohayı onlardan kurtarırsın değil mi ama yok, hani gözünü kan bürümüş derler ya işte öyle bir durumda.Sonuç olarak güç herşey değildir.nekadar güçlü olursan ol başkalarının kontrölüne girersen artık sen,sen değilsindir ve o güç sana değil seni kullanana aittir.Kısacası kendini çok büyük görmenin bir anlamı yok.

Söylediklerine biraz katılıyorum ama... Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? 441175
bence sasukenin kendi salaklığı sasuke iradeye sahip olmayan ve egoist bir missing nin ve bana göre şu anda çok beter bir durumda ... Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? 349247

http://naruto-tr.forumnaruto.com

24Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Salı Tem. 06, 2010 2:20 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Aslında hemen hemen ikimizde aynı şeyleri düşünüyoruz diyebilirim tabi sen bunu nefret olarak adlandırıyorsun ben ise ona üzüldüğümü söylüyorum.Sasuke,zamanında konoha da kendi zamanının en iyi çaylağı olarak görülmüştü aynı zamanda da zeki biri ama tabi asıl önemli olan IQ nun yüksek olması değil var olan zekanı nasıl kullandığındır, ama malasef ki zalim felek sasukeyi tobinin kucağına attı.Bunun dışında iradesinin zayıf olduğu doğru ama tabi yaşadıkları da basit şeyler değildi eee onunda sınırı bu kadarmış diyelim.

25Sske Geri: Sasuke'den Nefret Ediyor Musunuz ? Çarş. Tem. 07, 2010 6:24 am

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

walker demiş ki:Aslında hemen hemen ikimizde aynı şeyleri düşünüyoruz diyebilirim tabi sen bunu nefret olarak adlandırıyorsun ben ise ona üzüldüğümü söylüyorum.Sasuke,zamanında konoha da kendi zamanının en iyi çaylağı olarak görülmüştü aynı zamanda da zeki biri ama tabi asıl önemli olan IQ nun yüksek olması değil var olan zekanı nasıl kullandığındır, ama malasef ki zalim felek sasukeyi tobinin kucağına attı.Bunun dışında iradesinin zayıf olduğu doğru ama tabi yaşadıkları da basit şeyler değildi eee onunda sınırı bu kadarmış diyelim.

Bence İkinizde aynı düşünmüyorsunuz ben hiç aynı düşünmüyorum SaSuKe 4EvEr sasuke nin her yaptığında haklı olduğunu düşünüyorum sasuke_bayton

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki