Naruto Tr
Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek )

+10
ruWos
-DeidarA-
itachi
Utku Lee
Killer-Bee
NARUTO-BLEACH
yondaime
ShiZeNGaN
AnimeTeam
XXNaRuToXX
14 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 11:21 am

CanSensei

CanSensei
Missing-Nin
Missing-Nin

Sizinkiler çıkınca Rinneganda çıkar belki xD Gülümseme
Konu dağıldı ya :D

27Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 11:23 am

itachi

itachi
Anbu
Anbu

Konuyaa dönüş....

http://www.mysite.mynet.com

28Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 11:23 am

CanSensei

CanSensei
Missing-Nin
Missing-Nin

Bakugan hiç eğlencel deil netten bakmıştım birkaç videosuna

sasuke14

sasuke14
Global Moderatör
Global Moderatör

geldimi güzel olacak

-DeidarA-

-DeidarA-
Chuunin
Chuunin

türkçe mi verecekler

itachi

itachi
Anbu
Anbu

Olabilir ama beni bilirsin hani bir kaç filmde seslendirme yapmıştım ama naruto ile ilgili hiç bişey yok ve sordum alt yazı koyabilirler.

-DeidarA-

-DeidarA-
Chuunin
Chuunin

altyazı olsun ya daha iyi olur..japonca istiyorum ben ^^

CanSensei

CanSensei
Missing-Nin
Missing-Nin

-DeidarA- demiş ki:altyazı olsun ya daha iyi olur..japonca istiyorum ben ^^
Evet ya japonca daha iyi oluyo :=

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

itachi demiş ki:Olabilir ama beni bilirsin hani bir kaç filmde seslendirme yapmıştım ama naruto ile ilgili hiç bişey yok ve sordum alt yazı koyabilirler.

sen seslendirme mi yaptın siteye eklesene bi izliyelim :D

drabble

drabble
Yeni Üye
Yeni Üye

Çok güzel bir haber.

36Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Çarş. Ekim 28, 2009 9:51 pm

ShiZeNGaN

ShiZeNGaN
Genin
Genin

arkadaşlar digiturk izleyen bir arkadaşım var o (AN tv ve nick denilen 2 kanal var ama sadece 1 kanalda yarım gün yarım gün paylaşıyorlar dedi işte orada naruto altyazılı çıkıyor muş.Çocuk naruto yu hiç bilmiyordu gerçekten televizyondan izliyormuş bana anlattı ama daha zabuzayı yeni öldürdüler sabah 7:30 , 9:30 gibi çıkıyormuş çocuk okulda bana hergün anlatıyor orada dragon ball ıda izliyormuş ama dragon ball türkçe imiş daha ilk sezon'un turnuvalarındalarmış hep anlatıyor inanmayan izlesin internetten izleseydi bisürü bölüm izlerdi günlük !!!!!!!!!!!!bunun kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum bir bakın!!!!!!!!!!!!! Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 388922

itachi

itachi
Anbu
Anbu

NARUTO-BLEACH demiş ki:
itachi demiş ki:Olabilir ama beni bilirsin hani bir kaç filmde seslendirme yapmıştım ama naruto ile ilgili hiç bişey yok ve sordum alt yazı koyabilirler.

sen seslendirme mi yaptın siteye eklesene bi izliyelim :D
Hayri pıtırı seğret carismats carolu seğret ce santa bodys'i seğret onlarda seslendirdim :D

Bu aradas sanaruke ben seni başka bi üye sanıyodum ve saat 7:30 zabuzayı öldürmek için çok erken -_- :D

38Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) - Sayfa 2 Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Çarş. Ara. 02, 2009 4:27 pm

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

bu güzel haber teşekkürler.

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-