Naruto Tr
Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek )

+10
ruWos
-DeidarA-
itachi
Utku Lee
Killer-Bee
NARUTO-BLEACH
yondaime
ShiZeNGaN
AnimeTeam
XXNaRuToXX
14 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Tem. 25, 2009 1:10 pm

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

arkadaşlar mermedya diye bir yapım varmış ve bu yapım animeleri türkçeleştiriyor bunların içinde naruto da var ama henüz bir kanalla anlaşma sağlanamamış o yüzden gösterime giremiyomuş bir kaç ay sonra çıkabilir inşALLAH Kanal D veya Cnbc-e de yayınlanır.
site adresi altta

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://naruto-tr.forumnaruto.com

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

Ben bugün bir naruto sitesine üye oldum reklam için :D üye olduğum anda ö.m geldi baktım türkiyeye geliyomuş
ayrıntılı bişeyler yazıyodu birazdan geçmişime bakçam siteyi bulursam bakıcam ö.m ye yazıcam buraya...Bu arada kanal d de 1 ihtimal ama cnbc-e de imkansız bak şimdi 2 yayın firması var türkiyede türkçe çizgifilm bunlar

Nickelodeon

ve

Cartoon Network

Cnbc-e nickelodeon la,TNT de, cartoon network le anlaşmalı... ve naruto bildiğim kadarıyla cartoon network ün bir ürünü ve tnt ile cartoon network te çıkar turksat kablo tv niz varsa tnt den izliyebilir,
d-smartınız varsa (Benim olduğu için biliyorum:) cartoon network ü 50. kanal tnt yi 21.kanal dan izliyebilirsiniz

digiturk ve uydu neti bilmiyorum... :D

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

Buldum

Konu başlığı:Merhaba Naruto Hayranları...

Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Medium_naruto-logo-thumb
Geçtiğimiz gün sitemize Super-J yetkilisi Engin Demir tarafından gönderilen bir bilgiye göre bütün Dünya’da fırtına gibi esen ve büyük bir hayran kitlesine sahip Naruto sonunda Türkiye’ye geliyor. Üstelik sadece televizyonda değil, yapımın aynı zamanda DVD ve manga olarak da piyasaya sürülmesi planlanıyor.
Sitemize gönderilen yazı şu şekilde:
"EFSANE ANİME NARUTO TÜRKİYE’DE!......
Japon anime endüstrisinin dünyada fırtınalar koparan animesi “Naruto” sonunda Türkiye’de de lisanslandı.
Japonya’nın en önemli animasyon firmalarının Türkiye temsilcisi olan Super-J Eğitim Medya San. Ltd. Şti. tarafından lisanslanan Naruto, çok yakında önce TV ekranlarında, daha sonra manga ve DVD’leri ile Türk anime severler ile buluşacak.
Super- J’den yapılan açıklama şöyle;
“TV Tokyo ile uzun dönemdir devam eden görüşmelerimiz geçtiğimiz hafta anlaşma ile sonuçlanmıştır. Buna göre çok yakında önce TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Naruto, devamında DVD’leri ve mangaları ile piyasada olacak. Türkiye’deki anime severler tarafından uzun zamandır beklenen Naruto’nun dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ses getireceğine eminiz.”
Naruto Türkiye Ekibi...

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

paylaşım için teşekkürler süper bilgi

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

Birşey değil. :D Bunu duyuru bölümüme koycam yine bi ara kendi sitemde. :D

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

bu arada bilgi kaynağım yanlış değilse (bilgi kaynağım:animelerle kafayı bozmuş,manyamış biri xD Gülümseme) 09:09:2009 da türkçe bölümleri yayınlanmaya başlıyor ve yüksek olasılıkla Cartoon Network-TNT de yayınlancak CNBC-e zaten imknsız çıkması xD Gülümseme

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

bencede cnbc-e de çıkmaz orada en iyi avatar başlıyor gerisi bebek işi

8Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Çarş. Ağus. 05, 2009 8:05 pm

ShiZeNGaN

ShiZeNGaN
Genin
Genin

Arkadaşlar bende ümütliyim ama her seferinde ümütliydm bişe olmadı bisürü yıl bekledim ama bunda içimde değişik bir his var çıkacak diye ama adamlar hislerle hareket etmiyor bizimkilerde ala ala külüstür çizgi filmler alıyolar önceden star tvde dragon ball çıkıyordu ilk sezonu ben daha 1 e gidiyordum ondan sonra 13 yaş üzeri olduğu için mi ne kaldırmışlar o zaman filmleri kaldırsın lar ben hepsini izliyordum küçükken haksızlık en iyisi biz bir isyan çıkartalım NARUTO HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ diye ama türkiyede az naruto sitesi var site açanlarlada diğer siteler hemen düşman oluyor bibirine BİZ BİZ OLALIM TÜR SİTELERİNE DEĞİL DİĞER ÜLKE SİTELERİNE SATAŞALIM ZUHAHAHAH

9Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Çarş. Ağus. 05, 2009 9:58 pm

yondaime

yondaime
Admin
 Admin

arkadaşlar narutonun türkiyeye gelceğini hiç sanmıyorum gelse bile 1 hafta bilemedim 2 hafta sora kaldırırlar çünkii naruto acayiip kan içerikli bi animedir

http://naruto-tr.hareketforum.com/portal.htm

10Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Perş. Ağus. 06, 2009 4:28 am

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

sen bide bleachı izle (tabiki izledin)

11Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Perş. Ağus. 06, 2009 8:35 am

ShiZeNGaN

ShiZeNGaN
Genin
Genin

arkadAşlar başka ülkelerde cartoon network un gece 11 den sonra +18 bölümü var ama böyle sapıklık değil kavga falan oluyor internette izledim tr vikepedia ya yazarsanız cartton network u göreceksiniz

12Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Cuma Ağus. 07, 2009 10:33 am

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

ya bu haberlerin hepsi yalan hiçbirine inanmayın

13Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Salı Ağus. 11, 2009 9:07 am

Killer-Bee

Killer-Bee
Missing-Nin
Missing-Nin

belki bir gün türkiyeye gelir

http://pokemon-tr.hareketforum.org

14Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Salı Ağus. 11, 2009 9:14 am

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

alla alla sen ne zeki bi şeysin böyle XD :D

15Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Perş. Ağus. 27, 2009 9:06 am

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

AnimeTeam demiş ki:bu arada bilgi kaynağım yanlış değilse (bilgi kaynağım:animelerle kafayı bozmuş,manyamış biri xD Gülümseme) 09:09:2009 da türkçe bölümleri yayınlanmaya başlıyor ve yüksek olasılıkla Cartoon Network-TNT de yayınlancak CNBC-e zaten imknsız çıkması xD Gülümseme

Eğer bu tarihte gerçekten yayınlanacaksa, 13 gün kaldı!!!

16Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Ağus. 29, 2009 7:30 am

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

naruto için geri sayım son 11 gün

17Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Ağus. 29, 2009 10:22 am

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

İnşallah canııım. :P (Cennet mahallesi gibi xD Gülümseme )q

18Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:26 am

Utku Lee

Utku Lee
Genin
Genin

keske gelse

19Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:27 am

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

gelmedi ama eylülde bakugan geldi onun yerine bildiğim kadarıyla ekimde gelicek ama bilmem bu haber yalan o gerçek :D

20Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:30 am

itachi

itachi
Anbu
Anbu

AnimeTeam demiş ki:gelmedi ama eylülde bakugan geldi onun yerine bildiğim kadarıyla ekimde gelicek ama bilmem bu haber yalan o gerçek :D

Bakugan şu yoyo animi mi? :D

http://www.mysite.mynet.com

21Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:31 am

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

bilmiom ya yugioh a benzio cartoonnetwork.com.tr de reklamı var
bu sadece oyun değil...bu sadece öykü değil...efsane geliyor bekleyin... falan :D

22Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:34 am

-DeidarA-

-DeidarA-
Chuunin
Chuunin

bakugan yerine byakugan çıksın ya xD Gülümseme

23Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:36 am

AnimeTeam

AnimeTeam
Yeni Üye
Yeni Üye

ya cn de şuan yayında gösterio d-smarttan bakıom bugün hiç bir saatte yok :|

24Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:39 am

-DeidarA-

-DeidarA-
Chuunin
Chuunin

belki sadece haftasonları veya belirli günlerde yayınlanıyordur kim bilir bu arada dublaj olacakmı yoksa ingilizce mi izleyeceğiz(ya türkçe ya japonca izlemek isterim :D)

25Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) Empty Geri: Naruto Türkiyeye geldi (Bu sefer Gerçek ) C.tesi Eyl. 12, 2009 10:56 am

ruWos

ruWos
Yeni Üye
Yeni Üye

-DeidarA- demiş ki:bakugan yerine byakugan çıksın ya xD Gülümseme
Sonra geliştirelim Eternal Mangekyouya kadar çıkartalım xD Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-