Naruto Tr
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ?

+12
Uzumaki Hariru
asddsa123
fearkiss
Safarin
Sasuke
xxshadowxx
walker
Shikamaru Nara
matsuri
##Uzumaki_Naruto##
mago06
mkst1fanta
16 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Naruto kimler beraber olur sizce

Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_lcap275%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 75% [ 21 ]
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_lcap218%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 18% [ 5 ]
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_lcap24%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 4% [ 1 ]
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_lcap23%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? - Sayfa 2 Vote_rcap2 3% [ 1 ]
Toplam Oylar : 28

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Uzumaki Hariru

Uzumaki Hariru
Yeni Üye
Yeni Üye

spoiler olcak ama sakura narutoya manganın bi bölümünde ben artık seni sewiyo filan demiş.Naruto demişki kendini kandıranları sewmem. ayrıca hinata zaten narutoya söyledi sewdiğini pein öldürünce bi sinirlendi adam 9 kuyruk olmaktan son anda döndü

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

İyide ona bakarsan hinata ilanı aşk yaptığı halde naruto da tık yok ayrıca inş animede öle olmaz sakura nın duygularını açık etmesini hiç sewmiyomm bu yüzden boşuna yorulmayın naruto sakura ile olcakk acı gerçek :D :D

yondaime

yondaime
Admin
 Admin

geyik yapmayınızzz

http://naruto-tr.hareketforum.com/portal.htm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

ben isterim ki shion olsun. ama imkansız zaten movie karakteri. bu gidişle 2 3 yıl daha damsız takılacak gibime geliyo naruto :D ama en sonunda sakurayla birlikte olursa hiç yoktan güzel bi son verirler animeye.

haya-kobayashi

haya-kobayashi
Yeni Üye
Yeni Üye

Bence narutoyu hinata hakediyor çünkü o kaç sendir seviyo be çocuğu :)

haya-kobayashi

haya-kobayashi
Yeni Üye
Yeni Üye

bendce animeden böyle olcak sakura=rock lee ıno=sasuke tabi tuttarsa XD
naruto=hinata temari shikamaru :D:D sakuraya rocklee süper :=

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Daha öncede hinata dedim şimdide hinata diyorum. Sakura olur ama küçük bir ihtimal :)

https://www.facebook.com/uchihassasuke

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

sakura ve lee mi off ne alaka ya sakura gibi biri lee gibi kalın kaşlıya bakar mı hiç?

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

ilk baştakı paris hilton muhabbeti iyiymiş :D hinata olsun derdim isterdim ama sakura gibi görünüyo

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

evvvet işte bu.Sonunda bi hinata cı sakura olacağını düşünüyor.Oh be gerçeklerr. xD

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

doğru ama naruto görmüyoki bence sakura oluurr

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

ama içimde bir kurt var hala.çünkü naruto hinata nın ilanı aşkından sonra hala onunla bir şey konuşmadı.Bi'konuşsalar içim rahatlıycak.bide eğer mangada olduğu gibi sakura nın ilanı aşkı geri teperse durum vahim derim.

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

sakura ilanı aşk mı etti ???

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

evet mangada etti anime de 3 bölüm falan gerideyim o yüzden anime de ne oldu bilmiyorum.ama mangada sakuranın ilanı aşkı geri tepti diyebiliriz.

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ya Sakura sadece narutonun sasukeyi geri getirmesinden vaz geçmesi için öyle yaptı bir amacı yok yani :D Narutoda akıllandı öyle birşey olmıyacağını anladı. Naruto = Hinata :=)

https://www.facebook.com/uchihassasuke

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

ya öyle deme off üzüldüm şimdi.naruto hinata ile konuşmadı hala , öyle mi?

TheSensei

TheSensei
Yeni Üye
Yeni Üye

oyum her zaman hinataya

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2