Naruto Tr
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ?

+12
Uzumaki Hariru
asddsa123
fearkiss
Safarin
Sasuke
xxshadowxx
walker
Shikamaru Nara
matsuri
##Uzumaki_Naruto##
mago06
mkst1fanta
16 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Naruto kimler beraber olur sizce

Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_lcap275%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_rcap2 75% [ 21 ]
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_lcap218%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_rcap2 18% [ 5 ]
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_lcap24%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_rcap2 4% [ 1 ]
Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_lcap23%Evet herkezin merak ettiği diğer bir konu Naruto kiminle beraber olacak ? Vote_rcap2 3% [ 1 ]
Toplam Oylar : 28

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

mkst1fanta

mkst1fanta
Yeni Üye
Yeni Üye

Hinata
Sakura
Shion
İno

Shion:Bilmeyenler olabilir shion shippuuden movie 1 deki rahibe hanımdı ve filmin sonunda Naruto ya aşık olur gibiydi :D

Ve evet tahminleriniz bekliyorum :D
:Narutotr:

Kendi Tahminlerinizi de ekliyebilirsiniz[size=7[/size]

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

hinata olmalıydı ama sakura

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Hinata

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

sakura

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

gönlümden geçen shion du herzaman ama bence paris hilton.

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

puhaha koptum :D süper espiri... PARİS HİLTON ok1:

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Bence bu verilen dört kişide artık bayatladı ,şöyle yeni biri çıkarsa naruto nun karşısına daha iyi olur ,

aslında mangada gördüğüm iki yeni kız var ,tabi ayrıntıya girmeyeceğim spoiler olmasın diye, işte o ikisinden biri olsa iyi olurdu , sonuç olarak yeni biri olsun derim ben ..ama tabi paris hiltonda idare eder heralde ,tabi köye ayak uydurması onun için zor olur ama olmadı konohaya da bir hilton yaptırır olur biter. :D

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

:D

mkst1fanta

mkst1fanta
Yeni Üye
Yeni Üye

Bencede mizukage oldukça hoş bi bayan onu eklemeyi unutmusum neden olmasın naruto da geleceğin hokagesi nasılsa :D

xxshadowxx

xxshadowxx
Yeni Üye
Yeni Üye

valla hiç belli olmazzzz:D ama sakuranın olmasını istemem

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

neden ki ? aslında bazen bende öyle düşünüyorum.ama hinata konusunda eminim.kesinlikle olmaz

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

ben hinata olmasını isterin en çok o hak ediyo
mizukagede olmamalı naruto büyüyünce mizukage ihtiyarlae

(ama angeline jolie olabilir)

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

off şu espiri hala komik geliyo :D (Paris hilton, angeline jolie başka neler çıkcak acaba :D )

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

bence hinata :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

ne derseniz deyin sonuna kadar sakura

Safarin

Safarin
Yeni Üye
Yeni Üye

bencede hinata neden diye sorarsan ino:neden olmadiği herkes biliyor.Shion sadece bir filmde var sakura ilk başlarda narutodan nefret etiyordu nefreti tekrar ortaya çikabilir

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

yok be.tamam sakura da döneklik var ama o kadar da deil.iyice dönek yaptınız kızı.ayrıca bence hinata çoooook çekingen.sürekli ' naruto-kun...' diyo bayılıyo veya pancar gibi kızarıyo.narutoya böylesi hiç yakışmaz.ayrıca hinata nın sesi beni ne kadar uyuz ediyo bilemessin.bu yüzden Sakura :D :D

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

Sakura

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

oh be sonunda bir tane benim gibi birisi çıktı.bende bi ben sakuracıyım diye dımdızlak kalmıştım :D :D

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

bence mantıklı olmanın vakti geldi. şaka bi yana kişhinin bir numaralı özelligi insanları şaşırtması. o yüzden kafalarda beliren ilk kızları bi kenara bırakıp. imkansız gibi görünenlere bakmalıyız. sakura , hinata zaten filmin en başından beri bu ilişki üçgenindeler. o yüzden onları at. shionda filler kızı. onuda at. ino zaten hiç olmaz. o yüzden olsa olsa BÜLENT ERSOY...

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

Puhahah en iyiSİ bu. bülent ablacım tam narutoluk zaten :D

mkst1fanta

mkst1fanta
Yeni Üye
Yeni Üye

Bence Naruto boşuna uğraşıyo yapsın bi kage bunshin sora bi henge istediği kişi onun :D Neyse ben bi konoha gidimde keretaya 2-3 jutsu öğretip bunu söliim hadi grsrz :D

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

:D :D

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

mkst1fanta demiş ki:Bence Naruto boşuna uğraşıyo yapsın bi kage bunshin sora bi henge istediği kişi onun :D Neyse ben bi konoha gidimde keretaya 2-3 jutsu öğretip bunu söliim hadi grsrz :D

helal olsn kardeşim :D 1 ara bende denerim :D :D şaka 1 yana eer narutoya sakura düşerse tüm dünya ayağa kalkar :D hinatanın hayranı var ztn :=[neji...] :D onu da geç :D shion kim bilmiom o yüzden yorum yok.. bu arada inoyu neye dayanarak koymuş şaşırdım :D rock Lee koysa daha inandırıcı olr.. :D en iisi verelim tsunadeyi :D godaime ile rokudaime[sallamasyon yapıorm tabi :D] beraber güzel 1 hayat yaşarlar :D

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

hiç te bile . esas hinata olursa millet ayağa kalkar.sakuracılar hinatacıları ezer geçer... :D forever NARUSAKU :D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki