Seninle gereksiz bir tartışmaya girme gibi bir niyetim yok madem konuyu okadar iyi biliyorsun ozaman mangayla ilgili bilgi verirsin arkadaşa,sen bunun yerine kendi yorumunu yazmışsın,ha yazadabilirsin ama sorulan soruya tam bir cevap yazmak yerine daha çok yorumunu yazmanın anlamı ne ozaman, ayrıca birbirimizi eleştiremeyiz diye bir kuralı varsa bu forumun ,söylede ona göre yazayım.Forumlar bunun için vardır zaten adam gibi eleştirdikten sonra bunun yanlış tarafı ne. ayrıca zaten ben senin sasukenin fanı olduğunu söylemedim.Bunun dışında Kakuzu en güçlü halinde bile olsaydı Fuuton-Rasen shuriken e karşı direnseydi bile zorlanırdı ben zaten narutonun gücünden çok o tekniğinden dolayı kazandığını söylemek istedim,ayrıca önemli olanı sonucu değil.kabuto ya gelirsek iyileştirme jutsusu niye kullandı, kullanmasaydı demiyorum sadece narutonunda yardım almadan döğüşmüş olduğunu hatırlatmak istedim.Diğer taraftan ben sasuke sharinganını kullanmasın demedimki elbette kullanacak,bunun dışında Sasuke orochimarunun mührü sayesinde bir çok düşmanını yendi odamı klanından kalmıştı sonuç olarak benim asıl demeye çalıştığım şey, narutoda sasukede sahip oldukları herşeyi kullanabilirler,gerektiğinde yardımda alırlar.Sasukede killer bee ye karşı döğüşürken ölümden döndü yanındakiler onu birkaç defa kurtardılar ,yoksa bizde şimdi sasukenin helvasını yerdik..ama öncedende dediğim gibi bunu sasukeyi ezmek için yazmıyorum ,eğer mecbur kalınırsa yardımda alırsın.Ayrıca bende antisasuke taraftarı değilim, sadece fikirlerimi söylüyorum.Yazdıklarımı sırf sana karşı çıkmak için yazmadım ,yazdıklarıma dikkat edersen açılan konuyada cevap veriyorum, seni düşman olarak ta görmüyorum öyle hemen cephe almanın bir anlamı yok.
En son walker tarafından Çarş. Tem. 07, 2010 3:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi