Naruto Tr
Ninjutsu-Element Teknikler 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Ninjutsu-Element Teknikler 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ninjutsu-Element Teknikler

+2
!tach!
Sato No Kyoki
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ninjutsu-Element Teknikler Empty Ninjutsu-Element Teknikler C.tesi Şub. 20, 2010 1:36 pm

Sato No Kyoki

Sato No Kyoki
Chuunin
Chuunin

İNsan vücudundaki çakrayı kullanarak oluşturulan tekniktir.

5 Ana Element Vardır.

1-Su(Suiton)

2-Toprak(Doton)

3-Ateş(Katon)

4-Hava(Futon)

5-Elektirik(Raiton)

Bu Ana elementlerin birleşmasiyle oluşan Bileşik elementler de vardır.(Kekkai Genkai)

-Toprak Ve Su-
Tahta Elementi (Mokuton)

-Toprak Ve Ateş-
Lav

-Su Ve Ateş-
Asit,Kızgın madde

-Elektirik Ve Hava-
Fırtına

-Toprak-
Toz

-Su Ve Rüzgar-
Buz(Hyoton)

%100 Bana ait xD Gülümseme

2Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler C.tesi Şub. 20, 2010 2:59 pm

!tach!

!tach!
Chuunin
Chuunin

Emeğine sağlık. ;)

3Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler C.tesi Şub. 20, 2010 8:44 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

ellerine sağlık

4Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler Paz Şub. 21, 2010 9:10 am

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Sağolasın kardeşim :D

5Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler Cuma Tem. 09, 2010 6:57 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ellerine sağlık Emeğe saygı...

https://www.facebook.com/uchihassasuke

6Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler Paz Tem. 18, 2010 5:14 pm

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

paylaşım güzel ama elektirik elementide aslında birleşik elementtir :D 4 elementten sonraki tüm elementler birleşiktir.
buda benden olsun

toprak ve hava = toz(yada toprak yağmuru diye biliriz)

aslında ateşle su zıt elementtir hava ve toprak gibi.birleşmesi zor elementlerdir ama baskın element daıma vardır,su baskın element olarak gözükür ateşe göre buyüzden

su ve ateş = 2secenek ya yine zehirli hava(yani gaz),yada dediin gibi aşit olurdu

toprak ve ateş =lav diye bilirsin ama toprak içinde barındırdığı maddelere göre camda olabilir demirde.

yanlış anlama sadece bilgine bilgi katmak istedim.EMEĞİNE SAYGIM var :D

elektirik elementi ise  ateş+hava dan meydana gelir nasıl oluyor deme ben elektirik mühendisiyim  :D ateşve rüzgardan elektirik oluşturduğum için biliyorum.

7Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler Ptsi Tem. 19, 2010 7:23 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

knk sen biraz işi normal doğaya göre düzenledin ama bu naruto elektrik normal bi element diye geçio eğer ate ve rüzgar olsaydı eminim kakashi daha güclü olurdu ikide bir chidori fln ugrasmazdı aynısı sasuke icinde gecerli :D

8Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler Ptsi Tem. 19, 2010 11:34 am

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

kakashi rüzgar elementinden deyilki knk :D
gerçek doğayla aslında alakası yok ben baya şakra konusunda meraklıydım senin yaşlarında.
narutoya uyarlayarak eklemeler yapıyorum yani öyle kafadan sallama yapmıyorum :D o konuda bana guvene bılırsın.3yılım geçirdim şakralarda,ama elektirik elementi şakra yöntemiyle yapılıyor yani bir elektirik elementini yaparken bi yasak jutsu kullanmak var birde doğan gereği o şakrayı oluşturmak var.ikisi ayrı ben onu nitelemek istedim
yoksa tahtada element olurdur ama oda bi şakra yöntemi.
hem dediğim gibi ben arkadaşın bilgilerinin üstüne ekleme yaptım sadece darılmasın bana.

9Ninjutsu-Element Teknikler Empty Geri: Ninjutsu-Element Teknikler Ptsi Tem. 19, 2010 7:28 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

oke :D annadım :D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Naruto 5 Ana Element