Naruto Tr
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ?

+11
ZaRkO
Sasuke
mago06
fearkiss
CanSensei
Minato6723
!tach!
Killer-Bee
Sato No Kyoki
Shikamaru Nara
M@D@R@
15 posters

Hangisi ?

Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap219%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 19% [ 5 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap20%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 0% [ 0 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap20%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 0% [ 0 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap24%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 4% [ 1 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap223%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 23% [ 6 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap215%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 15% [ 4 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap212%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 12% [ 3 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap28%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 8% [ 2 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap24%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 4% [ 1 ]
Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap211%Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 11% [ 3 ]
Toplam Oylar : 26

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Hadi bakalım.. ;)

NOT: Alıntıdır...

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Ben Deidara Sempai dedim :=

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

pein dedim ben :=

Sato No Kyoki

Sato No Kyoki
Chuunin
Chuunin

Itachi

Killer-Bee

Killer-Bee
Missing-Nin
Missing-Nin

bende deidara dedim

http://pokemon-tr.hareketforum.org

!tach!

!tach!
Chuunin
Chuunin

Ben de Deidara dedim :=

Minato6723

Minato6723
Chuunin
Chuunin

madara dedim hem ilk çıktığı zamandaki gibiyse eğlenirik işte XD

CanSensei

CanSensei
Missing-Nin
Missing-Nin

Kisame :P

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

Hidan ölümsüz olduğu için :D canın sıkıldıkça öldürmeye çalış. Hangi Akatsuki Üyesinin Partneri Olmak İsterdiniz ? 9712

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

itachinin partneri olmak güzel olurdu

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Pain ile itachi arasında kaldım ama itachi daha iyidir :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

ZaRkO

ZaRkO
Yeni Üye
Yeni Üye

Itachinin partneri olmak isterdim güzel olurdu

Safarin

Safarin
Yeni Üye
Yeni Üye

Itachi partneri olmazdim ben Deidaranin olmak isterdim artistliğine herkese bulaşıyor hiç dövüşmezdim. :d

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Konan diyorum

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Pain

ezgszr

ezgszr