Naruto Tr
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ?

+15
walker
Sasuke
bedirhan97
_Yondaime_
##Uzumaki_Naruto##
Uzumaki-Naruto
mago06
fearkiss
Utku Lee
!tach!
Shikamaru Nara
NARUTO-BLEACH
XXNaRuToXX
Sato No Kyoki
M@D@R@
19 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Hangisi?

Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap20%Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 0% [ 0 ]
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap271%Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 71% [ 17 ]
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap20%Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 0% [ 0 ]
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap217%Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 17% [ 4 ]
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_lcap212%Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Vote_rcap2 12% [ 3 ]
Toplam Oylar : 24

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ocak 31, 2010 10:40 am

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Ben bir uchiha olmak isterdim Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? 663391

2Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ocak 31, 2010 11:35 am

Sato No Kyoki

Sato No Kyoki
Chuunin
Chuunin

Ben Senju Klandan olmak isterdim...

3Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ocak 31, 2010 1:46 pm

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

Tabikide Uchiha

http://naruto-tr.forumnaruto.com

4Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ocak 31, 2010 3:08 pm

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

Sato No Kyoki demiş ki:Ben Senju Klandan olmak isterdim...

Biraz eski bir klan olduğu için eklemeyi unutmuşum yani Tsunade hariç tanıdığım yok :=

5Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Ptsi Şub. 01, 2010 10:26 am

Sato No Kyoki

Sato No Kyoki
Chuunin
Chuunin

Evet Tsunade'den başka Senju kalmadı bildiğimize göre.

6Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Ptsi Şub. 01, 2010 1:26 pm

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

Ben Nara olmak isterdim çünkü çok zeki bir clan

7Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Şub. 06, 2010 1:52 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Ben Uchiha klanından olmak isterdim.O göz bende olucak varyaa :D
Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? 663391

8Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Şub. 06, 2010 3:03 pm

!tach!

!tach!
Chuunin
Chuunin

Tabi ki de uchiha Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? 19094

9Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Şub. 20, 2010 12:01 pm

Utku Lee

Utku Lee
Genin
Genin

bende o gözler olsa oho neler yaparim neler Kahkahaa

10Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Cuma Nis. 02, 2010 3:38 pm

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

Hyuuga Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? 316435

11Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Ağus. 21, 2010 8:32 am

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

ben hyuuga bykugan yapardım :D :D

12Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Ağus. 21, 2010 11:21 am

Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto
Yeni Üye
Yeni Üye

Uchiha

13Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Ağus. 21, 2010 11:38 am

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Nara klanı.

14Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Ağus. 21, 2010 12:18 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Nara Klanı
Çünkü Strateji ve Diğer Çoğu Şey Bakımından İnanılmaz Zekiler :D :D :D

En son ##Uzumaki_Naruto## tarafından Cuma Ekim 29, 2010 5:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

15Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? C.tesi Ağus. 21, 2010 4:42 pm

_Yondaime_

_Yondaime_
Yeni Üye
Yeni Üye

Uchiha diyorum Uchiha Deniz :D class oldu :D

16Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ağus. 22, 2010 9:16 am

bedirhan97

bedirhan97
Yeni Üye
Yeni Üye

hyuuga

17Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ağus. 22, 2010 10:42 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ben Uchiha Olucam Herkesin Beyine Girip OnLarı YönLendircem ÖzeLLikLe kızLar Filan Sonra Allah Kerim :D :D :D :D

Yazocan Sen Hem Uchiha Hem Nara Diyosun O Nası Olcak :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

18Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ağus. 22, 2010 6:54 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Adam olayı çoktan aşmış bile kanka, heralde ortaya karışık yaparak yeni bir klan kurar adınıda artık Uchinara klanı koyar :D :D

19Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Paz Ağus. 22, 2010 9:16 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

fikrim degistide ondan :D ama ahmet in dedigi de olabilir

20Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Çarş. Ağus. 25, 2010 6:49 pm

uzumaki_aiko

uzumaki_aiko
Yeni Üye
Yeni Üye

şey aslında bn uchiha olmak istemezdim çünki sasuke hariç bütün herkes ölüyo hani ıtachi bile 2. sezon'da ölüyo bn en azından namikaze weya hyuuga clan'nndan olmk isterdm :D hahhahabf:

21Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Çarş. Mart 30, 2011 9:04 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

uchiha tabii :D sharinganla ortalığı dağıtır delip geçerdim :D

22Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Salı Nis. 12, 2011 2:06 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Uchiha dedim ama Senju yada Uzumaki klanından da olmak isterdim.

23Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Salı Nis. 12, 2011 2:21 pm

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

Uzumaki diyorum ama yok o yüzden Uchiha diyorum

24Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Salı Nis. 12, 2011 3:57 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

uzumakinin özelliği ne?

25Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Empty Geri: Hangi Klan'dan Olmak İsterdiniz ? Salı Nis. 12, 2011 4:59 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

tam olarak diğerleri gib değil.Süper dayanıklılık gibi.-ki naruto dan da bunu zaten görüyoruz-

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-