Naruto Tr
japon mitolojisi ve naruto 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
japon mitolojisi ve naruto 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

japon mitolojisi ve naruto

+5
Sato No Kyoki
M@D@R@
Shikamaru Nara
fearkiss
nagato
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1japon mitolojisi ve naruto Empty japon mitolojisi ve naruto C.tesi Kas. 28, 2009 4:58 pm

nagato

nagato
Yeni Üye
Yeni Üye

Hepiniz biliyosunuzdur Naruto japon mitolojisinden alıntı kyubi falan hepsi ve bu mitolojide ilgimi çeken birşey var gerçek mitolojisindede kurbağa keşiş yani jiraya var ama mitolojide kurbağa keşiş ölümsüzlüğün sırrını bulmuş biri olarak geçiyor sizde yazar bu mitolojiden esinlendiğine göre ilerde Jirayayı tekrar canlandırırmı hem bağlama yolunuda buldum jiraya kendi ölünce Narutoya keşiş halini öğretceklerini biliyordu bunun için ölmüş numarası yapıp Narutonun güçlenmesini izledi olabilirmi sizce

2japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Çarş. Ara. 02, 2009 4:09 pm

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

yazar mitolojiyi izliyorsa yapabilir

3japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Paz Ocak 24, 2010 4:54 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

nagato sen mitolojiyi bi siteden fln mı okuyusun ?

4japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Ptsi Ocak 25, 2010 8:30 am

M@D@R@

M@D@R@
Jounin
Jounin

İlk defa böyle bir şey duydum ve bana mantıklı geldi japon mitolojisi ve naruto 584314

5japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Çarş. Şub. 03, 2010 4:27 pm

Sato No Kyoki

Sato No Kyoki
Chuunin
Chuunin

Ben de efsaneden alındığını biliyordum.Bana da mntıklı geldi

Efsanede şuda var.Yılan;Sülükten,Sülük;Kurbağadan;Kurbağa;Yılandan korkmaktadır.Buda hepsinin güçlerine eşit anlamına gelmektedir.Taş,Kağıt,Makas oyunubundan gelir(Japonyada)

6japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Paz Ağus. 08, 2010 7:11 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

eğer japon mitolojisinin aynısı olursa herkes narutonun her bölümünü çıkmadan 1 şekilde bulur ve hiç heyecanı kalmaz...bu yüzden azcız değişiklik yapmaları doğal... jiraia yerine orochimaru ölümsüz vb. benzerlikler olablir maksat heyecan kaçmasın ;)

7japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Paz Ağus. 08, 2010 8:46 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

jiraiya canlanacaksa mitolojisi ile ilgineceğim :d

8japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Ptsi Ağus. 09, 2010 6:48 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Shikamaru Nara demiş ki:nagato sen mitolojiyi bi siteden fln mı okuyusun ?

Bencede Shikamaru Doğru Söylüyo :D Forumlardan Okuyup Burda Değerlendirme Yapıyosunuz Saçma Konular İçin Eğer Öyle Olsaydı

asddsa123 demiş ki:eğer japon mitolojisinin aynısı olursa herkes narutonun her bölümünü
çıkmadan 1 şekilde bulur ve hiç heyecanı kalmaz...bu yüzden azcız
değişiklik yapmaları doğal... jiraia yerine orochimaru ölümsüz vb.
benzerlikler olablir maksat heyecan kaçmasın ;)

Dediği Gibi Bir Heyecanı Kalmazdı...

https://www.facebook.com/uchihassasuke

9japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Ptsi Ağus. 09, 2010 10:28 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Ya mitoloji yi kaynak olarak kullanmış olabilir ama animenin tamamının ona göre şekilendirilip sonuçlandıralacağını sanmıyorum japon mitolojisi ve naruto 29581

10japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Ptsi Ağus. 09, 2010 11:24 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

walker demiş ki:Ya mitoloji yi kaynak olarak kullanmış olabilir ama animenin tamamının ona göre şekilendirilip sonuçlandıralacağını sanmıyorum japon mitolojisi ve naruto 29581

Haklısın Hatılıyorum japon mitolojisi ve naruto 885791

https://www.facebook.com/uchihassasuke

11japon mitolojisi ve naruto Empty Geri: japon mitolojisi ve naruto Ptsi Ağus. 09, 2010 3:31 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

işte dediğim gibi eğer aynısını yaparlarsa heyecan kalmaz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]