Pein
Lider
Köken: Yağmur Köyü
İlk Görünüşü: Bölüm 238 (363), Anime shippuuden 125
Partner:Konan
Yüzük: Rei (0); sağ baş parmak
Özellik: Kuyruklu Canavarları taşıyıcılardan çıkaran yüksek seviye yasak teknik kullanır. Ayrıca şekil değiştirme tekniği ile başka insanları kullanarak yardımcılarının tam kopyalarını yapar. Hatta bu klonlar kopyalandıkları kişinin özel genetik özelliklerini dahi kullanabilmektedirler. Organizasyondaki kişiler tarafından saygı görür ve bir kişi hariç lider olarak hitap edilir.(tobi)
Birkaç resim;
Biraz da mangadan;
Not: pein hakkında az bilgi bulunmaktadır araştırdım araştırdım ama bukadarının bulabildim.ve yazdıklarım alıntıdır fakat kendi yazımdır..
Üyeler:
-DeidarA-
XXNaRuToXX
ruWos
NARUTO-BLEACH
gotekea
CanSensei
Lider
Köken: Yağmur Köyü
İlk Görünüşü: Bölüm 238 (363), Anime shippuuden 125
Partner:Konan
Yüzük: Rei (0); sağ baş parmak
Özellik: Kuyruklu Canavarları taşıyıcılardan çıkaran yüksek seviye yasak teknik kullanır. Ayrıca şekil değiştirme tekniği ile başka insanları kullanarak yardımcılarının tam kopyalarını yapar. Hatta bu klonlar kopyalandıkları kişinin özel genetik özelliklerini dahi kullanabilmektedirler. Organizasyondaki kişiler tarafından saygı görür ve bir kişi hariç lider olarak hitap edilir.(tobi)
Birkaç resim;
Biraz da mangadan;
Not: pein hakkında az bilgi bulunmaktadır araştırdım araştırdım ama bukadarının bulabildim.ve yazdıklarım alıntıdır fakat kendi yazımdır..
Üyeler:
-DeidarA-
XXNaRuToXX
ruWos
NARUTO-BLEACH
gotekea
CanSensei
En son -DeidarA- tarafından C.tesi Ekim 24, 2009 10:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi