Ben Tsunade ile Yondaime arasında kaldım ama Tsunade diyorum
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
En mükemmel hokage?
gotekea demiş ki:Bence Yondaime.(Yellow flash of the leaf ) Eğer kyuubi saldırmasa ve o hayatını vermeseydi Konoha en güçlü köy olurdu bence.
-DeidarA- demiş ki:olum saçmalama atıyosun sarutobi tüm jutsuları bilseydi orochimaruya kaybederdi mi sanıyorsun sarutobi 4 elementte ustaydı sen kalkmış tüm jutsuları biliyordu diyorsun orochimaru tüm jutsuları öğrenebilmek için yasak ölümsüzlük jutsusu üserinde çalışıyordu kimsenin tüm jutsuları öğrenebilecek kadar ömrü yetmez
CanSensei demiş ki:-DeidarA- demiş ki:olum saçmalama atıyosun sarutobi tüm jutsuları bilseydi orochimaruya kaybederdi mi sanıyorsun sarutobi 4 elementte ustaydı sen kalkmış tüm jutsuları biliyordu diyorsun orochimaru tüm jutsuları öğrenebilmek için yasak ölümsüzlük jutsusu üserinde çalışıyordu kimsenin tüm jutsuları öğrenebilecek kadar ömrü yetmez
Sen peki Orochimaruya neden yenildiğini sanıyosun orochimaru bedeninden ölmüyordu sadece ruhunu öldürürsen ölüyordu Sarutobi sonra anladı ve yondaime nin jutsusunu kullandı bide yenilmesinde neden birazda yaşlı olmasıydı
(Roman yazdım resmen )
ben orochimaruyu öldürürdü diye birşey dedimmi sarutobi tüm jutsuları bilseydi orochimaru karşısında duramazdı onun diyorum ölürdü demiyorum ve orochimaru çok güçlü olduğu için sadece kollarını mühürleyebildi zaten burda orochimaru ifadesi yokCanSensei demiş ki:-DeidarA- demiş ki:olum saçmalama atıyosun sarutobi tüm jutsuları bilseydi orochimaruya kaybederdi mi sanıyorsun sarutobi 4 elementte ustaydı sen kalkmış tüm jutsuları biliyordu diyorsun orochimaru tüm jutsuları öğrenebilmek için yasak ölümsüzlük jutsusu üserinde çalışıyordu kimsenin tüm jutsuları öğrenebilecek kadar ömrü yetmez
Sen peki Orochimaruya neden yenildiğini sanıyosun orochimaru bedeninden ölmüyordu sadece ruhunu öldürürsen ölüyordu Sarutobi sonra anladı ve yondaime nin jutsusunu kullandı bide yenilmesinde neden birazda yaşlı olmasıydı
(Roman yazdım resmen )
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics