Naruto Tr
Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ?

+30
Vocxx
Uchiha İtachi
konoha
Uchiha Sasukee
Hashirama Senju
matsuri
Naruto
ezgszr
##Uzumaki_Naruto##
sukru0707
mago06
Uzumaki-Naruto
_Yondaime_
Deidara
Vincent Valentine
kralkaan2
walker
yellow_thunder
asddsa123
xxshadowxx
ShiZeNGaN
Sasuke
M@D@R@
Shikamaru Nara
pein
yondaime
XXNaRuToXX
itachi
sasuke14
Super Sonic
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 8 sayfası]

76Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 11:24 am

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Yaşayan olarak ya Madara yada Naruto derim.Emin değilim ama Naruto kyuubinin hızıyla Madara daha soyutlaşmadan vurabilir bence.

77Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 11:27 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Vincent Valentine demiş ki:Yaşayan olarak ya Madara yada Naruto derim.Emin değilim ama Naruto kyuubinin hızıyla Madara daha soyutlaşmadan vurabilir bence.

Spoiler:

https://www.facebook.com/uchihassasuke

78Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 11:39 am

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Hatırlatmak istiyorumki başta soyutlaştırdığını anladı(Naruto bunu karşılaşmasında çakmıştı) ardından hiraishin ile halletti :D.

79Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 2:40 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ya Yondaime Orda Madaraya Bişey Yapamadı Sağdece Zaman Kazanabildi :S Eğer teke tek vs Yapsalardı Ozaman Bilemem Ama O Sırada Yondaime Madarayı Oyalamak İstedi Kyuubi ve Madara Arasındaki Bağı Kopamak İstedi...Yaptıda... Sonra Kyuubiyi Mühürledi. Olay Bukadar Yani Şuan Olarak Yaşayan Madara Diyebiliriz. Naruto Şuan Madara Gücünde Değil Ama Çok Sonraki Bölümlerde Madarayıda Geçer...Ve Sasuke İle Kesin Eşit Güçte Olurlar...Animenin 2 Kahramanı Nede Olsa...

80Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 3:22 pm

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

MANGADAN SPOILER / Arkadaşım adam orda rasenganı çakıp madarayı alt etti ve Kyuubi'yi Madara'nın kontrolünden çıkardı Madara kaçınca Kyuubi'ide halletti (Aslında direk halledebilirdi ama sırf Naruto için kendini feda etti). Anliyacağın Minato resmen Madara - Kyuubi'i aynı gün halletti.

81Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 3:27 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ya Zaten Yondaime Güçsüz Demiyorum. Ridoku Sennini Öğrenmeden Önce Ninja Dünyasının Gelmiş Geçmiş En Güçlü Shinobisi Diyodum Ama Madarada Baya Bir Güçlü...ve Gücü Artık Daha Çok Artmış Durumda... Eğer Minato Yaşasaydı Onu Geçerdi Ama Yaşamıyo Ve Madara Şuan Daha Güçlü Durumlara Geldi...

82Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Çarş. Ağus. 11, 2010 3:47 pm

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Madara şuan o anki halinden + birşeyinin olduğunu sanmıyorum / görmüyorum.Ayrıca madara kyuubi'yi bile bayağı bir onursuz yöntemle aldı.Onun dışında en güçlü kage 4.hokage deniliyor.1.hokage normal madara'yı yenerken 4.hokage neden yenemesin ?

83Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 11:34 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Vincent Valentine demiş ki:Madara şuan o anki halinden + birşeyinin olduğunu sanmıyorum / görmüyorum.Ayrıca madara kyuubi'yi bile bayağı bir onursuz yöntemle aldı.Onun dışında en güçlü kage 4.hokage deniliyor.1.hokage normal madara'yı yenerken 4.hokage neden yenemesin ?

Kanka 1. Hokage zamanı Ayrı 4. Hokage Zamanı Ayrı Zaten Ben Sana Yenemez Demiyorum Animedede Açıklandı Diyorum 4. Hokage Çok Güçlü En Güçlü Shinobi Diye Daha Ne Tartışıyosun Neden Anlamak İstemiyorsun ? Ama Madaranın Gücü Yerinde Durmaz Bunu Bil...Ve 1. Hokage İle 4. Hokage vs Yapmadıki Nerden Bilcen Kimin Güçlü Olduğunu... Tekniklere Göre Söylersen Yondaime Çıkabilir Ama İkisinin Tam Nasıl Vs Yapacaklarını Bilmiyoruz... Ozaman Böyle Yorum Yapılmaz...

Ben Sağdece Diyorum ki Şuan Yaşayan En Güçlü Kişi MADARA Bukadar Sana Yondaime Madarayı Yenemez Demedim Madara Yondaimeyi Dağıtır, Parçalar Demedim...

84Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 11:54 am

_Yondaime_

_Yondaime_
Yeni Üye
Yeni Üye

Naruto animenin ana karakteri dolayısıyla o.Ama onu saymassak Tobi :)

85Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 12:04 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

_Yondaime_ demiş ki:Naruto animenin ana karakteri dolayısıyla o.Ama onu saymassak Tobi :)

Şuan Olarak Diyoruz Biz Madara Yani Tobi...

86Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 2:05 pm

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Şu an naruto'da yenebilir ama büyük ihtimal tobi.

87Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 2:08 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Naruto Nereye Yeniyor Yha :D Daha Tobi/Madara'ya Elini Süremez :D İlerde Daha Güçlü Olacak Ama...

88Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 3:49 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

yondaime bile diyordu bu adam normal deil fln die oyunun en büyük boss karakteri o olabilir...

89Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 3:55 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Şu an için tobi de,ayrıca kagelerin bazılarıda baya güçlü ama ilerde daha güçlü olanlarda çıkabilir,Sasuke ve naruto dışında,bakıp göreceğiz.

90Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:06 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Bende Onu Diyorum Şuan Tobi İlerde Sasu Naru

91Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:15 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Bence shikamaru nara desem küfür etmezsiniz bana dimi ? :D

92Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:20 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Yok La Konohamaru :D Dalgamı Geçion Sen Adammı Seçion ? :D

93Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:27 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

abi öyle deme tek basına 1 akatsuki üyesini devirdi :D

94Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:29 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Puhaha :D
Sasuke vs Dediara
Sasuke vs Orochi
Sasuke vs İtachi

Buda Tek Başına 3 Tanesini Devirdi :D

Sakın Kendi Hakkıyla Devirdi Deme :D Çünki Shikamaruda Kendi Başına Devirmedi :D

Sonra Naruto Painleri Yendi O 6 Tane Sayılır :D Hatta 7 Bide Nagato :D

Eee Daha Ne :D

95Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:31 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

:( küstüm sana kötüleme beni :D

96Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 4:34 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kötülemiyorum Kardeşim :D Sağdece Küfür Yerine Söyledim :D Yani Shikamaru Diyen Birine Küfür Edilir Ama Ben Sana Küfür Değil Sağdece Güzelce Kanıtladım :D Değerini Bil... :D

97Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 5:10 pm

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Shikamaru kage mane'nin k'sini yapana kadar naruto'yu yanında bulur ve son gördüğü şey rasen shuriken olur :D

98Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 5:23 pm

_Yondaime_

_Yondaime_
Yeni Üye
Yeni Üye

Zaten kage-mane-bushini 5dk kullanabiliyor.Ama yaptığı planlara laf yok.

99Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 6:16 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Sasuke Uchiha demiş ki:Puhaha :D
Sasuke vs Dediara
Sasuke vs Orochi
Sasuke vs İtachi

Buda Tek Başına 3 Tanesini Devirdi :D

Sakın Kendi Hakkıyla Devirdi Deme :D Çünki Shikamaruda Kendi Başına Devirmedi :D

Sonra Naruto Painleri Yendi O 6 Tane Sayılır :D Hatta 7 Bide Nagato :D

Eee Daha Ne :D

ayNn ahsgdfahsgd mehmet kanka dedigin gibi naruto paini devirdi 6 tane
AYRICA PAİNİ HİÇBİR AKATSUKİ ÜYESİ YENMİYORDU[tobi gariç]

100Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? - Sayfa 4 Empty Geri: Sizce Naruto da En Güçlü Karakter Kim ? Perş. Ağus. 12, 2010 6:54 pm

Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto
Yeni Üye
Yeni Üye

naruto ;)

Sayfa başına dön  Mesaj [4 sayfadaki 8 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki