Bence
Erkek:Sasuke
Kız:İno
Erkek:Sasuke
Kız:İno
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
ezgszr demiş ki:Bende değiştircektimmmmm
Erkek İtachi (belli zaten )
Bayan Mizukage (onu zaten yazmıştım en iyisi bu bence
Arkadaşım :) Benim bahsettiğim belli zaten açıklaması benim profilimden görüldüğü gibi belli zaten açıklamasaydı :) yani "herkes itachi diyor o belli zaten" değildi. Eskisi hala benim için geçerli ama favorilerimi değiştimdim eskisindede yazdığım gibi sasukeyi zaten hoş buluyorum :)Sasuke Uchiha demiş ki:ezgszr demiş ki:Bende değiştircektimmmmm
ezgi yanlız sasuke artık itachiden daha çok beğeni toplamaya başlıyor söyleyebilirim bu işe duygularını değil sadece gördüklerini koy Bayan olarak zaten herkes aynı fikirde diyebilirim. Muzikage çıktı çıkalı böyle Sakurayıda en güzel ninja yapmaya çalışıyorlar artık :)
ezgszr demiş ki:Arkadaşım Benim bahsettiğim belli zaten açıklaması benim profilimden görüldüğü gibi belli zaten açıklamasaydı yani "herkes itachi diyor o belli zaten" değildi. Eskisi hala benim için geçerli ama favorilerimi değiştimdim eskisindede yazdığım gibi sasukeyi zaten hoş buluyorumSasuke Uchiha demiş ki:ezgszr demiş ki:Bende değiştircektimmmmm
ezgi yanlız sasuke artık itachiden daha çok beğeni toplamaya başlıyor söyleyebilirim bu işe duygularını değil sadece gördüklerini koy Bayan olarak zaten herkes aynı fikirde diyebilirim. Muzikage çıktı çıkalı böyle Sakurayıda en güzel ninja yapmaya çalışıyorlar artık
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics