selam dostlar bu haberi yazdım çünkü çoğunuz çok umutlusunuz şimdi naruto galiba türkiyede yayınlanma söz konusu değil bi ara tnt diye bir kanalda fragmanı verilmiş ama kanal geçen sene kapanmış. e2, cnbc e kanallarına baktım yayınlanma söz konusu deil bu arada cartoon network bi ara yayınlıcağına dair bi haber çıkardı fakat haber türkiye için değil amerika içindi şu anda amerika, japonya, çin ve ispanyada yayınlanıyor benim bildiğim kadarıyla bazılarınız bilmiyodur diye söylüyorum türkanime diye bir site narutonun bütün sezonlarının altyazılısını veriyor merak etmeyin türkçe atlyazıya çeviriyorlar isteyen oradan izleyebilir her perşemde yeni bir bölümünü ekliyolar bazıları zaman alıyo çünkü japoncadan türkçeye çeviriyolar bu arada aklıma geldi narutonun chunin seçme sınavı bölümleri kid animex adlı bir kanalda yayınlanıyor altyazılı olarak ama sadece chunin sınavı bölümleri size kötü haber verdiğim için üzgümün ama bi umut var çoğu hayran carton networke mesaj atıyo narutoyu yayınlarmısınız diye bu arada şu an için bi haber yok belki ileride verilir benim hala umudum var belki içinizden birisi şu film işleriyle ilgilenir de narutoyu çevirir buarada narutonun road to ninja adlı filmi türkanimede 2013 de nisan ayında yayınlanak çevirisi yapılıyor biraz fazla yazdım ama sırf sizi bilgilendirmek istediğimden benden bu kadar yeni haberleri en kısa zamanda paylaşacağım bi ara narutonun yazarının röportajını yayınlıyacağım hadi byby
Join the forum, it's quick and easy