Arkadaşlar aklıma güzel bir hikaye geldi ve sizle paylaşayım dedim...yanlız başlık bulamadım o ayrı mesele eğer beğenirseniz devam edebilirim [ başlık konusunda fikir verirseniz çok güzel olur ]
1.Bölüm
2.Bölüm
İlk bölüm biraz sıkıcı olabilir çünkü hep konuşma var...
2.bölümde küçük dövüşler var ama gelecek bölümdekilere göre pek birşey değiller... iyi okumalar
1.Bölüm
- Spoiler:
- Katillerin,mezar soyguncularının,ödül avcılarının bulunduğu şehir : Cambridge
O şehirde para karşılığında adam öldüren bir kişi vardı...
beyaz tenli,siyah saçı ve simsiyah gözleri olan,beyaz bir şapka dışında tamamen siyah giyinen
yanında 2 tane kılıç taşıyan birisi...adı ise Ash idi..her zamanki mekanında yani Jack's Bar'da
oturuyorken kendi kendine söylendi :
Ahhh bugün tam 6 sene oldu...o hayatımı mahveden günün 6.senesi.
Birden ''ne söylenip duruyorsun?'' diyen birisi geldi yanına...adı Tom'du...kendisi rengarenk
giyinen,geçmişi bilinmeyen,uyuşturucu mal ticareti yapan,parçalanmış cesetlere ilgi duyan bir sapıktı...
-Kimseyi ilgilendirmez...
-Herneyse...yeni bir göreve hazır mısın bakalım tatlı çocuk?
-Kimi?Nerede?Ne zaman?
-Hey! Ben sana hazır mısın dedim.Aptal aptal artistlik yapıcağına evet demelisin.Her neyse Scott Williams pisliğini bilir misin?
-Evet biliyorum.Hani şu yoksullara para dağıtan hayırsever.Senin onunla ne alakan var?
-Hayırsever? Hahahahah güldürme beni… o herifin neler yaptığını öğrendik… o herif pis işlerden çıkan paraların %5ini çocuklara veriyor ve göz boyuyor…böylece adı kötüye çıkmamış oluyor…
-Evlat edindiği çocuklar ne oluyor peki?
-Ne olacak! Organ mafyalarına satılıyor…göz boyamak için kullandığı çocuklardan bile para kazanıyor…
-Eee bunun senle ne alakası var onu söyle sen
-Bu bahsettiğimiz pis işler esrar ve eroin satışları oluyor…yoksa ne yapayım ben çocukları kullandığını…sadece daha çok ilgini çeksin diye söyledim o kadar…
“Sen tam bir pisliksin”der ve Ash sırıtmaya başlar ve şöyle der “bugün benim için özel bir gün…istiyorsan sana kafasının yanında kol ve bacaklarını veririm…”
-Eğer ek ücret almaz isen kabul benim biricik iş arkadaşım
-Nerede kaldığını söyle ki hemen hazırlıklara başlıyayım…
-Bu gece saat 02:30 gibi şehrin kuzeyindeki limanda olurlar…
“Tamam ben gece hallederim bu işi..hadi ben kaçtım.”der ve bardan çıkar…hala eski yaşadığı şeyleri,o geceki katliamı ve alacağı o intikamını düşünüyordu Ash…gece limana vardığında ise Scot dahil toplam 5 kişinin olduğunu görür…Ash hayal kırıklığına uğramıştır…
-Hey! Sizde beyin eksikliği var sanırım! Buraya katliam yapmaya geliyorum ama sadece 5 kişi çıkıyor!!! Cidden moralim bozuldu…
-Seni pislik herif! Yaşamana izin veremem artık! Öldürün onu!!
-Sen mi beni öldürtüceksin? hahahah
1 tanesi hemen ateş açmaya başlar…
“Bari böyle saldırmayın.”der ve sol kılıcını çeker…”Rüzgar stili teknik 1 : RÜZGAR KESİMİ” kılıcını boşa savurur ve adamın üzerine doğru keskin bir rüzgar oluşturur…adamın mermisini ve kafasını keser…Scott çok şaşırır ama onun kim olduğunu anlar…
-Rüzgar stilini kullananların nesli tükenmişti…o vahşetten sağ çıktığına ve gayet güçlü olduğuna göre…SEN KARA PRENSSİN !
-Ash’in alaycı bakışları değişmiştir bu son 3 kelimeyi duyunca…artık duygusuz,sakin bir biçimdedir…tıpkı bir suikastçi gibidir…
-Senin gereğinden çok şey bildiğin anlaşılıyor…SANA ÇOK BİLMİŞLİĞİN KÖTÜ YANINI ACI İLE GÖSTERMEME İZİN VER!
1.Bölüm Sonu
2.Bölüm
- Spoiler:
- Scott bu laflar sonrasında korkar ama sonrasında önce ürker ama sonra gülerek :
-Hahaha çok komikmiş prens kardeş…ÖLDÜRÜN ŞUNU!
3 tanesi saldırıya geçer...1 tanesinde balta,diğer 2 tanesinde kılıç vardır…aynı anda saldırırlar ve tam o anda Ash diğer kılıcını da çıkarıp savunma yapar…içlerinden biri gülerek :
-Rüzgar stili kullanıcılarının güçsüz olduğunu biliyorum…kılıçlarını kırmakla beraber seni de kesiceğiz hahaha!
-Yazık…sizin gibiler yaşamasa da olur…Rüzgar stili teknik 4 : KÜÇÜK HORTUM
Ash kılıçlarını ters çevirir ve çapraz şekilde kesiş yapar… küçük bir hortum oluşur ve 3 adamı birden mahveder…Scott bu olanları görünce “ol-olamaz…FRED!!!!ÖLDÜR ŞUNUUU!!”diye bağırıp kaçmaya başlar…Fred 38 yaşında,2 kılıç taşıyan,yüzü önceki dövüşlerinden kalma yaralarla dolu olan bir manyaktır…Scott’un kaçışını gördükten sonra Fred gülerek :
-Bende güce bel bağlayan aptal sürüsünden değilim…şanssızsın çocuk!Benim gibi birine yenileceğine şükret…en azından onurlu bir biçimde gebericeksin…
Ash :
-Seninle ilgilenmiyorum…KAYBOL!”Rüzgar stili teknik 1 : RÜZGAR KESİŞİ”
Fred bu saldırıdan sıyrılır…”Bu bende işe yaramaz!Şimdi kombo ataklarımın tadına bak!!!”
2 kılıcıyla birlikte hızlı saldırılar yapıp Ash’i köşeye sıkıştırır…Ash pis pis sırıtır ve:
-Bunlara kombo saldırıları mı diyorsun?gebermelisin dostum!
Ash çok hızlı saldırılara başlar aniden…Fred ise hepsini tek tek karşılar…2 taraf da çok seridir…Fred :
-Kusura bakma ama laftan ibaretsin hahaha
-Daha yeni başlıyorum salajk herif!
Ash saldırılarını yaparken arada tekme atmaya da başlar…sanki 4 kılıç kullanıyormuş gibi görünür…sonunda Ash Fred’in karnına sağlam bir tekme atar ve Fred’in düzenini bozar…sonra kılıç saldırıları ile her tarafını paramparça eder…en son şah damarına ince bir kesik atar ve oracıkta Fred’i öldürür…
-Offf! Çok zaman kaybettim…hemen bulmalıyım şu herifi…
O sırada Scott hala kaçmakta iken birden durmuştur…artık Fred’in o psikopat heriften kurtulduğunu düşünmüştür…tam oh çekmişken bir ses duyar :
-Bakıyorum da keyifler yerinde…
Scott orada Ash’i görmüştür…kaçalı 5 dakika olmuştu ve Fred ile dövüş içerisindeydi…ne ara yetişmişti…Scott artık altına işemiştir…
Ash durumu görünce :
-Hahahah senin gibi biri kendi pisliği içinde ölmeli zaten…yalnız bekle…SENİN GİBİ BOŞ KONUŞANLARA İYİ BİR CEZA VERİLMELİ!
Ash önce eklemlerden başlayıp her tarafını keser…Scott acılar içinde ölür…o sırada Tom son olayları izlemiş,Ash’in yanına gelmişti…
-Tam bir sadistsin değil mi? Hahahah işte bu yüzden sen 1 numarasın…buyur bu da paran…
-Paradan başka bir şey daha istemiştim senden hatırladın mı?
-Üzgünüm ama RÜZGAR KRALI CEDRİC HAKKINDA BİLGİ BULAMADIM…baban cidden saklanmasını biliyor…
-O BENİM BABAM DEĞİL!!! EĞER YİNE SÖYLERSEN SONUN BU HERİF GİBİ OLUR!!!
2.Bölüm Sonu
İlk bölüm biraz sıkıcı olabilir çünkü hep konuşma var...
2.bölümde küçük dövüşler var ama gelecek bölümdekilere göre pek birşey değiller... iyi okumalar