Naruto Tr
Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir...

5 posters

En İyi Jutsu Çeşidi ?

Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_lcap225%Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_rcap2 25% [ 2 ]
Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_lcap213%Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_rcap2 13% [ 1 ]
Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_lcap225%Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_rcap2 25% [ 2 ]
Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_lcap237%Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Vote_rcap2 37% [ 3 ]
Toplam Oylar : 8

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Salı Haz. 21, 2011 7:37 pm

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre3
Taijutsu

Beden ve Yumruk yumruğa yapılan bir savaş tekniğidir. El mühürleri kullanılmaz, ninja onun yerine vücudunu değişik formlarda eğitir.
Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Thumbnail

Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre2 Naruto TrSizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre

Ninjutsu

Ninjutsu tekniği kullanmak için el mühürlerini ve çakrayı iyi kullanmak gerekir. iyi bir konsantrasyon gerektirir

Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre2 Naruto Tr Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre

Genjutsu

Çoğunlukla ilizyon tekniğidir. Düşmanın kafasını karıştırarak orada var olmayan bir şeyi var göstererek rakibe saldırma tekniğidir.

Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre2 Naruto Tr Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Pre

Bloodline Limit Jutsu

Beceri sanatlarının biri değildir ve göz tarafından yapılır. Kullanıcının kalıtsal özelliğinden kaynaklanır.

Sizce En İyi Jutsu Hangisi ...Kendi Yapımımdır...

2Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Perş. Haz. 23, 2011 9:39 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Çok karışık bişey aslında hepsinin bi güçlü tarafı var

Mesela Genjutsu desem bloodline olmadan zor olur genjutsu :D Ninjutsu dicem ama genjutsuya yakalanırsa işi bitebilir yani kullanıcıya bağlı :D çok uzun açıklama yapabilirim ama ozaman kimse okumak istemez :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

3Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Perş. Haz. 23, 2011 4:35 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Doğru diyon mehmet ,yani hangi jutsu dan ziyade en başında sahip olduğunda ustalaşmak önemli örneğin Gai taijutsu biliyor sadece ama adam onda acayip ustalaşmış hatta öyleki itachi ye bile karşı durabilecek taktik geliştirmiştiYani tabi kapasiten el veriyorsa herbirinide yapabilmek ayrıcada ustalaşmak en iyisi tabi birde Kekkei genkainde varsa gücünün sınırlarını zorlarsın ama yinede illa bir tercih yapacaksam blood line yada ninjutsu derim

4Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Perş. Haz. 23, 2011 4:42 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Yani aslında bloodda genelde hep genjutsu olur :D yani çelişkili soru :D

5Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Perş. Haz. 23, 2011 5:36 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

O yüzden zaten ben boş bıraktım knk şık işaretleme yapmadım,
şaşırtmacalı soru yemezler burayagell1: :D
Neyse knk şaka bir yana da harbiden asıl güç bilgi tobiye bak adam kütüphane gibi birçok jutsuda bilgi sahibi ,yani sadece jutsu yetmiyor

6Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Perş. Haz. 23, 2011 6:09 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Tabi kanka jutsu yetmez sadece bak tobiye örnek al :D

7Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Perş. Haz. 23, 2011 8:59 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Aynen mehmet Tobi her yönden örnek :D , neyse tabi konuya dönersekte ben blood line ile ninjutsu arasında kaldım ama çok emin olmasamda ben Ninjutsu dedim.

8Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Cuma Haz. 24, 2011 5:09 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Yani bi kere Taijutsu ve Genjutsunu bi yana atalım Ninjutsuda güzel ama en iyisi doğuştan gelen güçtür derim ben := Narutonun bile çok chakra olması blood line olması lazım yani kishi öyle yazsaydı daha iyidi :D Ama sharingan gibi çok özellikli güçler blood line dan çıktığı için blood diyebilirim :=

9Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Cuma Haz. 24, 2011 6:12 am

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

Genjutsu veya Ninjutsu

10Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Salı Tem. 26, 2011 6:09 pm

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

Blood Line en iyisi. Başkası tarafından kopyalanamaz ve öğrenilemez.

11Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Empty Geri: Sizce En İyi Jutsu Çeşidi Nedir... Salı Tem. 26, 2011 6:57 pm

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

fearkiss demiş ki:Blood Line en iyisi. Başkası tarafından kopyalanamaz ve öğrenilemez.
kopyalansa Kopyacı Kakashi sharingan,rinnengan,byakugan falan hepsini yapardı:D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]