1-) Arkadaşlar herkesin bildiği gibi hokageleri ilk canlandıran orochimaru ve ilk canlandırılan hokageler 1. ve 2. Ama 4. canlandıramadı orda aslında 3. izin vermedi gösteriliyo ama saçma Ölüm meleği ile öldürülen yada ölen hani çağırılmıyoduda 4.yü nasıl çağırıcaktı orochimaru ?? Ayrıca 3. ozaman 1. , 2. ve kendisini ölüm meleği ile öldürdü yani hokagelerin bidaha çağırılmaması lazım ;)...
2-) 1. Hokage öldü olarak biliniyo ve ölü olarak çağırıldı ama manga 512 sayfa 10'a iyice bakarsınız mantıksız olay olacağını göreceksiniz orda hala yaşıyor Hani sadece ölüler çağırılırdı 9. Sayfada ise madara hala yaşıyor diyo ;)...
Cevaplarınızı Bekliyorum
Aslında Bi Nevi Dikkat Testi Yapıyorum ;)
Walker dışında herkes yorum yapabilir O çaktı tüm olayları yani kishinin avukatı olan bu konularda haklı çıkarabilir
2-) 1. Hokage öldü olarak biliniyo ve ölü olarak çağırıldı ama manga 512 sayfa 10'a iyice bakarsınız mantıksız olay olacağını göreceksiniz orda hala yaşıyor Hani sadece ölüler çağırılırdı 9. Sayfada ise madara hala yaşıyor diyo ;)...
Cevaplarınızı Bekliyorum
Aslında Bi Nevi Dikkat Testi Yapıyorum ;)
Walker dışında herkes yorum yapabilir O çaktı tüm olayları yani kishinin avukatı olan bu konularda haklı çıkarabilir