Naruto Tr
Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :)

+2
Shikamaru Nara
Sasuke
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Paz Nis. 24, 2011 10:45 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Herkesin tahmin edeceği gibi Naruto(kyuubi) vs Pain(Tanrı)

https://www.facebook.com/uchihassasuke

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

yanlış hatırlamıyorsam bunu çizenler çıraklardı. o yüzden böyle warner bros'tan fırlama olmuş :)

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Enee yazocan gelmiş :D

Evet kanka çıraklar çizmiş ama çizdire çizdire en önemli bölümü çizdirmişler :D

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Vay vay vay kimler gelmiş ,hoş gelmişsin yazocan :D

Harbiden be kanka çırakmı çizmiş ,çocuklara mı çizdirmişler ama rezil etmişlerdi resmen ,bütün beklentileremizin hepsi boşa gitmişti valla , Lazer fırlatan kyuubi mi desek ,çivi gibi çakılabilen -suratı şekilden şekle giren ayaklarına road runner monte dilmiş pain mi desek daha ne desek be kardeşim işteeee1: hani biz bir araya gelip biraz çabalasak belki daha iyi çizerdik hani :D

Keşke o bölümü yeni baştan yapsalar diyorum ama nerdeeee Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) 29581

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Bencede bu biraz warner bros'tan fırlama olmuşş Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) 6889 Ama olsun işte değişik bir bölümdü böyle :=

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

Bütün etkileyicilik mahvolmuştu.Ne leş bi bölüm..

7Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Nis. 27, 2011 10:07 am

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

Kishi 'nin çizimiyle kıyaslanamaz bile berbat çizimler:D

8Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Nis. 27, 2011 12:25 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Evet herkesinde dediği gibi en berbat bölümler :D ÇIRAKlara bu iş verilmez arkadaş :D

9Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Nis. 27, 2011 4:43 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

anlamıyorum ki en klas bölümü neden çıraklara veresin ki yani.çok mantıksız.ve sonucu da ayrı bi mantıksız.

10Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Perş. Nis. 28, 2011 1:01 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

İşin açıkçası Kyuubi-Orochimaru döğüşündeki çizimler iyiydi ,oradaki gibi bir çizim olsaydı güzel olurdu, tabi daha iyisini de yapsalardı onada lafımız olmaz dı zaten,umarım ileriki bölümlerde kötü çizimlerle karşılaşmayız.

11Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Perş. Nis. 28, 2011 4:10 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Bence çıraklara nasıl desem...test etme amaçlı falan çizdirmiş olabilir. Ya da eli sakattır falan ne bileyim binbir türlü şey var. Ama gerçekten çizimler kötü kishi'nin yerini doldurabileceklerinide hiç sanmıyorum. Tırnağı olamazlar da diyebiliriz belki buna.

12Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Perş. Nis. 28, 2011 5:10 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Ya işin açıkçası temelde çizimler yine kishinin ama tabi bu mangalar anime olarak önümüze gelene kadar belli hazırlıklardan geçiyor artık o arada ne olduysa Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) 29581 yada o sırada çalışanlardan biri sarhoş kafa ile "ya şu kishi de çizmeyi bilmiyor"deyip olaya bir heyecan katmak istemiştir :D
Neyse şaka bir yana umarım ne kishi ye birşey olur nede çizimler bir daha bozulur. Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) 71542

13Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Perş. Nis. 28, 2011 5:32 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Yani işte aynı şekilde bende öyle düşünüyorum. Kishinin işi vardır ya da olamazmı biriyle iddaaya girmiştir falan...Ama birdaha böyle bölümleri çıraklara çizdirmesin gerçekten hıhhu:

14Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Ptsi Mayıs 02, 2011 12:45 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Arasıra animeleri 1 hafta erteliyolar bu kadar kötü olacağına ertelesinler daha iyi bence. Tabi eğer dediğiniz gibi işleri varsa :D

15Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Ptsi Mayıs 02, 2011 1:53 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Doğru diyorsun kanka anime yi bozacaklarına ertelesinler daha uygun olur ,belki beklemek bazen can sıkıcı oluyor ama kötü çizimden iyidir ,ama elbet adamlarında bir bildiği vardır heralde sonuçta bu işler okadar kolay değildir, bizde tam olarak tüm aşamayı bilmediğimizden ,hani söylemesi kolay gibi bir duruma düşmeyelim ,neyse sonuç olarak umarım başka kötü çizimler olmaz.

16Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Ptsi Mayıs 02, 2011 1:57 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

bence ertelenme konusu biraz fazla abartı !? çizimler karakterleri başka tiplere benzetecek kadar falan kötü değildi :D kötüydü yine ama ertelenme durumu biraz fazla değil mi?

17Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Ptsi Mayıs 02, 2011 2:28 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Ya elbet dediğin gibi ertelemek abartı olur ancak sonuçta kötü çizimler çok fazla olmadığı için bir kaç seferlik ertelemek sorun olmaz,ayrıca bunun dışında senin gibi çizimleri okadarda kötü bulmayanlarda var elbet ,sonuç olarak zamanla çizimlerde bazı değişiklikler olacaktır mutlaka, özellikle de uzun soluklu animelerde, ancak bu bölümdeki çizim değişikliği çok göze batan bir hal almıştı bana göre ,tabi kimine göre çok kötü olmuştur kimine görede okadar da kötü değildir,kişiye göre değişir sonuçta,yinede umarım çizimler kötü olmaz.

18Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Ptsi Mayıs 02, 2011 6:11 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

ezgszr demiş ki:bence ertelenme konusu biraz fazla abartı !? çizimler karakterleri başka tiplere benzetecek kadar falan kötü değildi :D kötüydü yine ama ertelenme durumu biraz fazla değil mi?

ama çirkin çizilince çok basit uyduruk bi çigifilm imajı veriyo.böyle olmasındansa 1 hafta ertelesinler daha iyi.göz zevkimiz bozulmaz enazından. :D

19Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Salı Mayıs 03, 2011 2:02 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Bilmiyorum. Bence bu biraz abartılı.

20Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Salı Mayıs 03, 2011 2:09 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

daha iyi bi çare var mı ki?

21Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Mayıs 04, 2011 12:10 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Bence abartı değil. Zaten hep filler bölüm koyup duruyolar. Saçma bölümler seyrediyoruz. Ben isterdimki asıl takım öylesine büyük bir maçı çizsin. Şimdi gerçek takım belki daha iyi savaş çıkarırdı ordan. Daha çok keyif alırdık belki. Ben tam bir hayal kırıklığına uğradım :)) hep erteliyolar 1 , 2 hafta daha ertelense hiç abartı olmaz ve süper olurdu ;)

22Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Mayıs 04, 2011 2:08 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Fikrimi sundum ben

23Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Mayıs 04, 2011 2:39 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Bende fikrimi sundum ;)

24Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Mayıs 04, 2011 4:07 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Neyse daha önümüzde naruto-pain savaşından daha önemli ve büyük savaşlar olacak ,o bölümlerdeki çizimler iyi olur umarım,ki düşünürsek sanırım o savaşların çizimi daha zordur heralde

25Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Empty Geri: Narutoda şuana kadar en saçma bölüm :) Çarş. Mayıs 04, 2011 4:20 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Bencede daha zor olucaktır :) Daha uzun süren vsler olucaktır ;)

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» narutoda jutsular