Naruto Tr
MTV'de Noruto İzle ! 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
MTV'de Noruto İzle ! 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

MTV'de Noruto İzle !

+2
Naruto
nac91
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yıldızlı MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Mart 09, 2011 12:01 pm

nac91

nac91
Yeni Üye
Yeni Üye

Dün MTV'de Naruto günüydü. Saat 22:00'da tabi ki. :) Evet arkadaşlar bazılarımızın tv yoluyla izleyemeyeceğini düşündüğüm için yararlı bir link buldum. Gayet hızlı ve görüntü kalitesi bir net tv için oldukça iyi ben tam ekran izlediğimde bile bayağı beğendim. Neyse lafı uzatmayalım işte link;

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ayrıca alttan geçmiş günlere dönerek yine altta bulunan saat çubuğu üzerinden istediğiniz saatteki kaçırdığınız tv programlarını izleyebilirsiniz. Yani dünkü Naruto bölümünü böylelikle izleye bilirsiniz!.. :)

2Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Mart 09, 2011 2:04 pm

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

Teşekürler benim için yararlı oldu hep kaçırıyorum tvden.(normalde izlediğim bölümler ama)

3Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Mart 09, 2011 2:43 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Ne güzel artık Naruto'yu televizyondan izleyebileceğiz. Hemde yeni başlamış.

4Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Mart 09, 2011 8:13 pm

nac91

nac91
Yeni Üye
Yeni Üye

Naruto demiş ki:Teşekürler benim için yararlı oldu hep kaçırıyorum tvden.(normalde izlediğim bölümler ama)

Rica ederim dostum. Dün bende kaçırmıştım. Dünkü bölümü ararken bu siteyi buldum ve paylaşayım dedim !.. :)

5Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Mart 09, 2011 8:15 pm

nac91

nac91
Yeni Üye
Yeni Üye

ezgszr demiş ki:Ne güzel artık Naruto'yu televizyondan izleyebileceğiz. Hemde yeni başlamış.

Yani yeni sayılır daha 10. bölümde buda 10 haftadır yayınlandığını gösterir. Haftada bir bölüm veriyorlar. Böyle giderse güncele yetişmeleri zor !..

6Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Mart 09, 2011 9:21 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Doğru daha çok nasıl desem normal bir çizgifilm kanalı gibi kanalda yayınlansa günde 3 defa yayınlanır hadi onu geçtim en azından 2 günde bir yeni bölüm yapsınlar bari... Hemde bu siteyi internetten bende bulmuştum isabet olmuş bende yazacaktım ama erken davrandın :D

7Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Perş. Mart 10, 2011 7:44 am

nac91

nac91
Yeni Üye
Yeni Üye

ezgszr demiş ki:Doğru daha çok nasıl desem normal bir çizgifilm kanalı gibi kanalda yayınlansa günde 3 defa yayınlanır hadi onu geçtim en azından 2 günde bir yeni bölüm yapsınlar bari... Hemde bu siteyi internetten bende bulmuştum isabet olmuş bende yazacaktım ama erken davrandın :D

Aslında Kanald, Startv filan gibi kanallarda yayınlansa hafta içi her gün olur ve her gün yeni bir bölüm olur. Gerçi bu söylediğimi Mtv'de yapabilir. Çizgi film kanallarında da olay aynı olurdu. Hafta içi her gün yeni bir bölüm şeklinde büyük ihtimal. Ama gel gör ki sansür çok fazla olurdu. Bir zamanlar Dragonball ve One Piece Startv'de yayınlanmıştı. Hatırlayanlar olabilir o kadar çok sansür vardı ki özellikle One Piece'de. Örnek vermek gerekirse Sanji'nin azından ayırmadığı sigarasının yerine lolipop çizmişlerdi. Zaten RTÜK çok fazla yayında tutmadı. One Piece'i 30 bölüm kadar. Dragonball'da 60 bölüm kadar !..

8Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Perş. Mart 10, 2011 12:11 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Yuhh ama RTÜK de neden böyle yaptı ya...

9Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Perş. Mart 10, 2011 1:28 pm

nac91

nac91
Yeni Üye
Yeni Üye

ezgszr demiş ki:Yuhh ama RTÜK de neden böyle yaptı ya...

Çocuklara kötü örnek olduğu için. :) Aslına bakarsan Naruto, Dragonball, One Piece vb. animeler +13 yaş diyebiliriz. Startv Dragonball ve One Piece'i o zamanlar çocuklara yönelik yayınladığı için böyle olması normal. Tabi şiddette çok fazla olunca RTÜK işe el koydu !.. :)

10Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Cuma Mart 11, 2011 4:49 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

hmm anlıyorum ama yinede sonuçta bu bir çizgi dizi yayınlasınlar işte

11Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Cuma Mart 11, 2011 4:58 pm

nac91

nac91
Yeni Üye
Yeni Üye

ezgszr demiş ki:hmm anlıyorum ama yinede sonuçta bu bir çizgi dizi yayınlasınlar işte

Tabi ki çizgi dizi ama Türkiye'de çizgi filmler genelde çocuklara hitap eder. Anime (burada animeyi +13 yaş grubu için çizgi film olarak nitelendiriyorum) kültürü yeni oluşmaya başlıyor ve oturmadı tam olarak Türkiye'de. Ve ayrıca RTÜK'ün çizgi filmleri çocuklara yönelik yayın olarak kabul etmesi gibi sebeplerden dolayı sansürsüz ve tam bir yayın gerçekleşmiyor gerçekleşse de çok sürmüyor !..

12Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Cuma Mart 11, 2011 5:15 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

anladım

13Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Perş. Nis. 07, 2011 10:09 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

MTV'de suan hep episode veriyolar ve 100 lere kadar gitmiyorlar. Ama yakında 100'lere kadar giderler :D 3 yıl sonra 220'ye kadar giderler 5yıl sonra shippuden yayınlanır :D boşuna beklemeyin :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

14Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Perş. Nis. 07, 2011 2:46 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

İmkansız. O bölümlere bakarsak hayatta bitiremeyiz Naruto'yu :D

15Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Perş. Nis. 07, 2011 3:45 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

Sasuke Uchiha demiş ki:MTV'de suan hep episode veriyolar ve 100 lere kadar gitmiyorlar. Ama yakında 100'lere kadar giderler :D 3 yıl sonra 220'ye kadar giderler 5yıl sonra shippuden yayınlanır :D boşuna beklemeyin :D

3 yıl 5 yıl derken ohooo ... yaşlanana kadar naruto mu izleyeceğiz?biz daha çok bekleriz adam gibi bölüm yapmalarını.5 yıl sonra shippuuden .. yok artık öliyim daha iyi.

16Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! C.tesi Nis. 09, 2011 10:26 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

ne bekliyordunuz 1 ay sonra shippudene geçmesini mi :D daha çook beklersiniz :D

17Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Paz Nis. 10, 2011 11:49 am

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

o kadar da değil ama yinede 5 yıl ne ya. o kadar beklenir mi hiç.

18Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Ptsi Nis. 11, 2011 1:28 pm

Hashirama Senju

Hashirama Senju
Yeni Üye
Yeni Üye

öle veya böle Naruto yu şiddet içerikli oldğu için tvde fazlada tutmucaklar en iyisi net ileri sar izle geri sar izle :DD

19Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Ptsi Nis. 11, 2011 2:18 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

ona şaşırdım ben Türkiye de canlı insanların olmadığı her şey her zaman çocuklara hitap eder. nasıl oldu da şiddet içerikli şey yayınladılar anlamadım.

20Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Ptsi Nis. 11, 2011 2:58 pm

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

Sasuke Uchiha demiş ki:MTV'de suan hep episode veriyolar ve 100 lere kadar gitmiyorlar. Ama yakında 100'lere kadar giderler :D 3 yıl sonra 220'ye kadar giderler 5yıl sonra shippuden yayınlanır :D boşuna beklemeyin :D
Çok haklısın

21Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Ptsi Nis. 11, 2011 7:02 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

matsuri demiş ki:ona şaşırdım ben Türkiye de canlı insanların olmadığı her şey her zaman çocuklara hitap eder. nasıl oldu da şiddet içerikli şey yayınladılar anlamadım.
Katılıyorum çünkü çizgili bir film görünce insanlar hemen onu çocuk filmine bağlıyor. Sinir bozucu...

22Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Nis. 13, 2011 2:58 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Türkiyede bu bakış bu görüşler hala var ve değiştirilemez :))

23Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Nis. 13, 2011 3:09 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

klasik Türkiyemiz. :)

24Yıldızlı Geri: MTV'de Noruto İzle ! Çarş. Nis. 13, 2011 3:14 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin