arkadaşlar ben kendi cevabımı vereyim narutoya APTAL diye bağırıp duran karga ahaha şaka 1 yana hayvan olarak ben kyuubi diorm [bijuuları saymassak kehaneti söyleyebilen kurbğa]
MAGO06 ben mi yanlış anlıyom yosa senin cümlelerin biraz ruhsuz mu?tabi ki şimdi ne diyo bu kız dicen.ama ne zaman yorum atsan hep bi soğukluk hissediyorum.ama yinede saol .BU ARADA ŞU KARGA konusuna bittim.
Eğer Juubi yi bir hayvan olarak kabul edersek olmazsa olmazların başında olur çünkü zaten ana konu şu ana kadar onun üstünden gidiyor bijuular olmaz ise jinchuurikilerde olmazdı ,tabi bir hayvandan ziyade chakra kaynağı olan bir yaratık yada canavar yada japonca deyimle bakemono desek daha doğru olur sanırsam .
Bunun dışında Aburame(Böcek) - İnuzuka(Köpek) - Kamizuru(Arı) gibi klanlar zaten kullanabildikleri hayvanlarla tanınıyorlar zaten o hayvanlarla bütünleşmişlerde diyebiliriz kısacası olmazsa olmazlar içine bu hayvanlar girebilir ki zaten Ezgi Akamaru yu söylemiş.
Yinede olmazsa olmazlardan olmasada aklıma gelen bir kaç hayvanı söyleyeyim ; birisi Kakashinin köpeklerinin lideri iz bulmada usta Pakkun - biri Kisameye kafa tutmuş olan rakun Ponta - diğeri ise her gördüğümde haline acıdığım ,Ateş ülkesi Lordunun karısının zavallı kedisi olan Tora-chan
pakkun benimde aklıma geldi ama sonra akamaru deyince akamaru dedim. şöyle bir durum var. bijuuları sayarsak kesinlikle bijuular gelecektir ve bunlardanda kyuubi çünkü narutonun konusuda zaten bu yaratık. juubiyi neden demedim derseniz bu saate kadar hala görmediğimiz bir varlık.hemde narutonun shippuudenin ortalarına kadarda bilmiyorduk varlığını.yani onca zaman juubisiz yapabilmişiz ama tabi bu cümle düz mantık ama kyuubisiz yapamayız diye düşünüyorum eğer bijuularda giriyorsa.girmezse dediğim gibi akamaru.ya da klanların özellikleri olan hayvanlar.
Ayrıca Kehanette Jiraiyaya Söylenen Çocuk Nagato yada Yondaime Değil İkisi Tarihi Değiştiremedi ;) Büyük İhtimalle Naruto Olacak ve O Kurbağa Olmazsa Olmazdır Kehanet Kurbağası
Kanka bu tabir yeter zaten Kehanet Kurbağası zaten bu kurbağalarda varya ortalık kurbağadan geçilmiyor ,gerçi japonlara göre kurbağanın iyi bir sembolik manası var heralde.