Naruto Tr
flashback.. 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
flashback.. 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

flashback..

+3
matsuri
asddsa123
kakashimorian1
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1flashback.. Empty flashback.. Perş. Kas. 18, 2010 3:49 pm

kakashimorian1

kakashimorian1
Yeni Üye
Yeni Üye

yaw kishi iyice içine etti 11 bölümdür flashback izlioz trailere baktım 187 de flashback kishi daha ne zamana kadar götürür bu olayı

2flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 12:36 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

bence en iisi izleme naruto animeyi... manga başla.. animede daha tsunade hasta ama mangada 4.ninja savaşı başladı [ baya ilerledi manga :D]

3flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 1:28 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

kesinlikle katılıyorum ama böyle devam ederse animeden hatta mangadan bile soğuycam.mangada vs ler hiç güzel olmuyo.bu da canımı sıkıyo hele şimdi 4.n.savaşı var... hiç pkuyasım falan yok açıkcası. :(

4flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 1:31 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

matsuri sende haklısın ama yapacak 1 şey yok :S

5flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 4:49 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

Malesef!! acı gerçek işte katlancaz :D

6flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 5:14 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

kim istemezdi ki konan vs madara vea sasuke vs danzounun olduğu bölümleri güzelce izlemek.. izanagiyi adam gibi görmek ama olmuo bea :S

7flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 5:32 pm

kakashimorian1

kakashimorian1
Yeni Üye
Yeni Üye

gidipde diyemiyoruzki kişiye yeter artık katlanmak zorundayız neyse manga daha eğlenceli şuan bu bölümler bitene kadar mangayqa devam ucankafa bu arda şu izanagiyi çok merak ediyorum mangada pek anlam vermedim nasıl bişeye benzediğine

En son kakashimorian1 tarafından C.tesi Kas. 20, 2010 5:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : eksik yazma)

8flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 5:38 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

tabi olm mangada heyecan doruklarda :D 4.ninja savaşında kankurou sasori ile yeniden karşılaştı + sai abisini zombi olarak gördü :D 517 baya ilgi çekici idi.. demek istediğim 2 tarafın da pusu bölükleri karşı karşıya :D ama deidaralar kazanır gibi.. 518i merakla bekliorm :D

9flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 6:24 pm

kakashimorian1

kakashimorian1
Yeni Üye
Yeni Üye

ben unuttum 518 i bi bakiyim :D

10flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Kas. 20, 2010 9:32 pm

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

la wala geberdik bu filler bölümlerden yaa 200 e kdr götürcekler heralde filler :D

11flashback.. Empty Geri: flashback.. Paz Kas. 21, 2010 1:30 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

yok be o kadar da değildir.öyle olursa izleyici kaybeder. 200 e kadar hiç çekilmez.öyle olusa hiç izlemem bırakırım :D :D

12flashback.. Empty Geri: flashback.. Paz Kas. 21, 2010 4:33 pm

kakashimorian1

kakashimorian1
Yeni Üye
Yeni Üye

bırakcanda manga sarmıyor narutoyu bırakırsan bana göre iyi anime bitek one pieceyle dbz var onlarıda her hafta bekle ooo ağlaa.*

13flashback.. Empty Geri: flashback.. Ptsi Kas. 22, 2010 11:07 am

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

kakashimorian[ya da hernesyse..] şu an ben de mangada bleach naruto one piece izliorm hele bleach ilgi çekici olmaya başladı.. tam bleach artık bitti dicekken değişik şeyler oluyor :D [sebebini söyliyim.. one piecede işler ilginç olmaya başladı.. narutoda şu an savaş var.. ee adamlar boş durmaz :D] ama Sunu söliyim eer dragon ball bekliyorsan hata yapıyorsun :D dragon ball serileri bitti eer izlemek istiosan Sna 1 ara özelden link atarm :D

14flashback.. Empty Geri: flashback.. Ptsi Kas. 22, 2010 3:31 pm

kakashimorian1

kakashimorian1
Yeni Üye
Yeni Üye

db bitti o yeni aklıma geldi özür dilerim :D ya mangada iyi oldu ama insan ister istemez bu savaşları ekranda görmek istiyo morali bozuluyo onu beklemeye hevesleniyosun one pieceye lafım yok, Bleach izlemiyorum ama tercih edio arkadaşlarım :D , ama hep anime mangaya yaklaşcak dioruz yine araya bişey sokuyo kishi:D ağlaa.*

15flashback.. Empty Geri: flashback.. Ptsi Kas. 22, 2010 3:57 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

keşke tam tersi olsa.. fillerler mangada olsa ve animeye göre geri kalsa :S

16flashback.. Empty Geri: flashback.. Salı Kas. 23, 2010 9:32 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

keşke !!

17flashback.. Empty Geri: flashback.. Ptsi Ara. 27, 2010 5:25 pm

Uzumaki Hariru

Uzumaki Hariru
Yeni Üye
Yeni Üye

ya yine yanlış yapıonuz. animeyi kishi yapmıo

18flashback.. Empty Geri: flashback.. Cuma Ara. 31, 2010 3:36 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

asıl senin yanlışın var. animeler zaten durduk yere yapılacak şeyler değildir. her animenin bir mangası vardır. ama bazıları yayınlanmadan animeye çevirilir. o yüzden kafalarda bazı soru işaretleri olabiliyor. mesela narutonun hem mangası hem animesi var ve bunlar paralel gidiyor. ama bazı animelerin görünürde mangaları olmayabiliyor. ama aslında olay şundan ibaret. editörler bir mangayı kabul ettiklerinde onun ne türlü daha iyi tutabileceğini düşünürler. eğer sen bi mangayı daha çok görsel yönden yani grafikleri yüzünden tutabilecegini düşünürsen o zaman mangası yayınlanmadan hazır taslakları alıp direk anime oluşturmaya başlanabilir. işte bu çok sıkıldıgınız flashback'ler ve filler'lar burdan geliyor. eğer anime mangaya çok yakınlaşırsa aradaki fark açılsın diye animeyi oluşturan kişiler mangadan almak yerine kendi kafalarından bölümler koyarlar. işte bunlar filler oluyor. ama bazende filler yerine flashback koyarlar. bu flashback'ler çoğunlukla aradaki fark çok yakınlaşmamışsa olur. benim tavsiyem filler ve flashback olan bölümleri atlamanız.

19flashback.. Empty Geri: flashback.. C.tesi Haz. 11, 2011 8:33 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

şu yanlışlık olan kishi konusuna birde ben yorum yapayım. bir kere arkadaşım manganın anlamı zaten bir animenin başlangıcıdır, ilk halidir yani. buda demek olurki narutoyu kishimoto yapıyor dersek mangayı kishimoto yazar.benden bu kadar sizin gibi roman yazamam ben üşenirim iki saat :D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]