Naruto Tr
Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yondaime yaşıyor

+8
Shikamaru
Kazama Sentei
ShiZeNGaN
itachi
sasuke14
Mephiles
yondaime
XXNaRuToXX
12 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

51Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor C.tesi Şub. 28, 2009 5:53 pm

WoLqaN

WoLqaN
Yeni Üye
Yeni Üye

Ya yondi kyuubi'yi mühürledi öldü.Çünkü o jutsunun bedeili ölüme ruhunu vermek ondan öldü yoksa sandaime de ölmezdi.

52Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Paz Mart 01, 2009 8:47 am

yondaime

yondaime
Admin
 Admin

evet wolqan doğru yazıo

http://naruto-tr.hareketforum.com/portal.htm

53Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Ptsi Mart 02, 2009 5:36 pm

Shikamaru

Shikamaru
Yeni Üye
Yeni Üye

Belki Orichimaru tekniğini kullanarak ona hayat vermiştir.İlla o da olmayabilir,bir tekniği 2 kişi bilemezmi?

54Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Ptsi Mart 02, 2009 5:48 pm

WoLqaN

WoLqaN
Yeni Üye
Yeni Üye

Oro'nun böle bişi yapıcağını sanmıyorum.Ama bu ova ovaların animeyle alakası olmaz koyabilirler yani :D

55Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Ptsi Mart 02, 2009 7:21 pm

yondaime

yondaime
Admin
 Admin

belki orochi gibi yapmıştır
mantıklı
orochi yondaimenin zamanında iyiydi galiba
öğretmiş olabilir

http://naruto-tr.hareketforum.com/portal.htm

56Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Salı Mart 03, 2009 2:07 pm

WoLqaN

WoLqaN
Yeni Üye
Yeni Üye

Eğer Chiyo'nun Gaara'yı hayata döndürmek için kullanıdığı tekniği diyosan oro ölmüş olurdu.Çünkü o tekniktede tüm çakranı aktarıyosun.Hayat enerjini ölen kişiye veriyosun.

57Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Salı Mart 03, 2009 5:11 pm

ShiZeNGaN

ShiZeNGaN
Genin
Genin

Arkadaşlar onu mühürlerken ölmüş olabilir,ama ölmemişte olabilir herşeyin bir ilki vardır.Hemde öldüğüne dağir hiç bişe yok ben ölüsünü görmedim mezarında görmedim o yüzden ölmemişte olabilir ama cesedinibelki kyuubbi bişe yapmıştır.

58Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Salı Mart 03, 2009 6:20 pm

WoLqaN

WoLqaN
Yeni Üye
Yeni Üye

Ya kishi'ye belli olmaz ztn Hinata ölürse yondi animeye geri gelsede benim için fayda etmez.

59Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Çarş. Haz. 17, 2009 4:28 pm

Kurosaki

Kurosaki
Yeni Üye
Yeni Üye

BunLar Naruto OVA'Lar Yani DaLga amaçLı Movie'Ler

Ona Bakarsan TuaLet sırasındada İtachı , Kisame ,anbu feLan var XD

60Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Çarş. Haz. 24, 2009 4:00 pm

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

evet haklısın bizde sonradan fakettik

http://naruto-tr.forumnaruto.com

61Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor C.tesi Kas. 28, 2009 6:54 pm

nagato

nagato
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar bu resim faketir...yondaima sadece mangada ortaya çıkmıştır

62Yondaime yaşıyor - Sayfa 3 Empty Geri: Yondaime yaşıyor Çarş. Ara. 02, 2009 2:48 pm

fearkiss

fearkiss
Genin
Genin

Bu resim gerçekmi sahiden ? :=

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3