Kanka deşme yaramı keşke bende senin gibi 134 lerde falan olsaydım, her hafta yeni bölüm beklemekten iyidir ,her seferinde biriktirip öyle izliyicem diyorum ama bekleyemiyorum bir türlü ,o yüzden sen acele etmeden izle en iyisi ,ama istersen ben sana geriye kalan bütün bölümleri iki dakikada özetliyim hem okadar bölümü izleyipte yorulma boşver, böylece tartışmaya hemen geçeriz başlıyorum anlatmaya.........
Özür memocan ,aynen dediğin gibi o döğüşleri izleyerek zevk alırsın daha ileriki bölümlerde daha çok döğüşler göreceksin ,çok güleceksin tam gaz devam kanka ,tadını çıkar ,şimdi aklıma gelen 94. bölümde kungfu dugonlarına çok gülmüştüm ayrıca aynı bölümde luffy ile ace in karşılaşması falanda baya iyiydi, komikti ,ayrıca robin in tayfaya katıldığı bölümde çok komikti
Sanırsam Luffy i Smoker dan kurtaran adamı diyorsun ,o adamın güçlü olduğu konusunda haklısın kanka ancak tam olarak gücünün ne olduğunu bende bilmiyorum,hava olayları ile ilgili bir gücümü var nedir ,Adam tam bir gizem yani .
Kanka şimdi söyleyipte heyecanını kaçırmıyayım en iyisi ,zaten anime öyle bir ilerliyorki karşılaşıp karşılaşmayacaklarını unutuyorsun bazen,zaten animenin her bir arc ı ayrı bir heyecanlı ,ama şu bir gerçek ki Zoro nunda Luffy ninde önünde daha çok yol var..
Onu biliyorum bi yerde bi adama çok güçlü diyorlar onun 10 katı adam çıkıyo orda ne iş anlamadım herkesi abartıyorlar dövüyorlar sonra daha güçlü biri çıkıyo onuda abartıyorlar dövüyorlar... böyle devam edio
valla kanka bu tür mangalar hep böyle dediğin gibi habire yeni bir güçlü çıkıyor sonra onu yen hoppaa hadi bir diğerinde sıra ,ama hani böylede heyecanlı oluyor be kanka ,gerçi başka türlü de olmaz heralde Herseferinde birinden böyle gizemli bir şekilde bahsediliyor pek fazlada gösterilmiyor çok güçlü olduğu söyleniyor tabi bizide meraklandırıyorlar sonrada başlasın döğüş,tabi doğal olarak sonunda Luffy kazanıyor,gerçi karşısına hiç beklenmedik luffynin yenemeyeceği bir rakip çıkarsa o zaman da mecbur topuk
Yani kanki Luffy nin smoker a karşı hiç şansı yoktu zaten ne sallasan adamın içinden geçiyor,ayrıca smokerda birde deniz taşından mı ne yapılmış bir sopa vardı (animede o taşa kairoseki diyorlardı) işte sopayla vuruncada lastik olmasının bir anlamı kalmıyordu çünkü bildiğin gibi deniz suyu ,deniz tuzu,deniz taşı falan kısacası denizle ilgili ne varsa şeytan meyvelerini geçici olarak etkisiz kılıyor bu yüzden smoker sopaylada luffy nin ağzını burnunu dağıtırdı yani kurtarılmasaydı eğer
valla kanka Luffy olunca kesin konuşamıyorum adam deli yani ama smoker ile o rüzgarlı adam da boş adamlar değil hani luffy nin sopasıda olsa zor gibi kanki Gerçi deli olmasa zaten animenin zevki olmaz,zaten luffy nin deliliği ,zoronun psikoluğu sanjinin sapıklığı usopun korkaklığı,namininde hazine-para manyağı olması bunlar olayın komedisi zaten. ama sadece komedi yok, animenin kurgusu da çok iyi izlemeye devam ettikçe heyecanı artıyor
bunun dışında izlemeye devam edebiliyormusun kanka, yoksa okul falan pek zamanın olmuyormu
Aynen kanka ,yani zaten anime bitsin ben ondan sonra izlemeye başlıyim dersen ,daha çooook beklersin,ki bende o düşünceyle zaten hiç beklemedim izleyip bitirdim ne varsa üstüne birde mangayı okudum ,şimdi her hafta bekle ki yeni bölüm çıksın ahh keşke zamanı geri alabilseemmm ,gerçi yine dayanamayıp izlerdim heralde