Sasuke , Abisi olan Itachi'yi yenmek için güç istiyordu. Bunu her şeyden çok istiyordu. Onun için kendisine 2 adet hedef belirlemişti. Bunlar : Gaara ve Neji idi . Onları ararken farkında oladam bir savaş alanının ortasına gelmişti ve ayak sesleri duymaya başladı. Bu Neji veya Gaara'mıydı? . Hayır bu Naruto'dan başkası değildi.
Naruto : Burada ne arıyorsun , Sasuke ?
Sasuke : Bu seni ilgilendirmez, çekil yolumdan!
Naruto : Ahmak , kes şunu böyle davranman Sakura'yı çok üzüyor!
Sasuke : Naruto , Naruto , Naruto . (hafif bir gülümseme ile) Hala anlamadın değil mi?
Naruto'nun gözleri açılır ve : neyi???
Sasuke : Neji'yi ve Gaara'yı yenerek güç kazanmak istiyorum. Şimdi çekil yolumdan!!
Naruto : Üzgünüm Sasuke ama, buna izin vermeyeceğim.
Sasuke : Benim için daha iyi , senden başlamış olurum. Naruto hafif bir tebessüm ile hadi başlayalım o zaman!
-----------------------------------------------------------
Naruto ve Sasuke ceplerine bağlı olan kunai'leri birbirlerine atarlar. Ancak kunailer birbirine çarpışır ve yere düşer . Son kalan kunailerini yere atarlar.
Naruto : !! KAGE BUNSHİN NO JUTSU !!
Sasuke : !! KATON NO JUTSU !!
----- ile olan çizgili sınırı aşşağıdaki animasyınum ile izleyebilirsiniz
Sizce nasıl olmuş??? ve devamı için bir ankete ihtiyacım var
Naruto : Burada ne arıyorsun , Sasuke ?
Sasuke : Bu seni ilgilendirmez, çekil yolumdan!
Naruto : Ahmak , kes şunu böyle davranman Sakura'yı çok üzüyor!
Sasuke : Naruto , Naruto , Naruto . (hafif bir gülümseme ile) Hala anlamadın değil mi?
Naruto'nun gözleri açılır ve : neyi???
Sasuke : Neji'yi ve Gaara'yı yenerek güç kazanmak istiyorum. Şimdi çekil yolumdan!!
Naruto : Üzgünüm Sasuke ama, buna izin vermeyeceğim.
Sasuke : Benim için daha iyi , senden başlamış olurum. Naruto hafif bir tebessüm ile hadi başlayalım o zaman!
-----------------------------------------------------------
Naruto ve Sasuke ceplerine bağlı olan kunai'leri birbirlerine atarlar. Ancak kunailer birbirine çarpışır ve yere düşer . Son kalan kunailerini yere atarlar.
Naruto : !! KAGE BUNSHİN NO JUTSU !!
Sasuke : !! KATON NO JUTSU !!
----- ile olan çizgili sınırı aşşağıdaki animasyınum ile izleyebilirsiniz
Sizce nasıl olmuş??? ve devamı için bir ankete ihtiyacım var
En son ##Uzumaki_Naruto## tarafından Cuma Ekim 08, 2010 12:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi