Naruto Tr
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter?

+7
Uzumaki-Naruto
Shikamaru Nara
walker
_Yondaime_
asddsa123
Sasuke
mago06
11 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_lcap230%Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_rcap2 30% [ 3 ]
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_lcap230%Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_rcap2 30% [ 3 ]
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_lcap20%Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_rcap2 0% [ 0 ]
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_lcap20%Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_rcap2 0% [ 0 ]
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_lcap210%Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_rcap2 10% [ 1 ]
Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_lcap210%Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Vote_rcap2 10% [ 1 ]
Toplam Oylar : 10

Anket kapatıldı

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Empty Kendinizle Aynı Huyları Gördüğünüz Karakter? Çarş. Ağus. 18, 2010 12:13 pm

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Sasuke İşaretledim Ama Hiçbiri :D Yani Benim Karışık

https://www.facebook.com/uchihassasuke

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

gaara diyorum çünkü küçükken kumla oynamayı seviyordum asddfh :D

_Yondaime_

_Yondaime_
Yeni Üye
Yeni Üye

Jiraiya :D ruh ikiziyiz sanki :D

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Naruto diyorum ,tıpkı ben. :konus:

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Kafadan shika diyorum ben .

Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto
Yeni Üye
Yeni Üye

Jiraiya :d

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ula Jiraiya Diyen İçindeki Sapıklıktan Diyo E Bizimde Fırlama Oldugumuz Zamanlar Var Bizde Sapıklık Yaptık Ama Farklı Yönlerinden Bakın!

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

yeaaap. haklı sasuke !

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Yürü be kanka işte bu, söylediğin doğru .ok1:

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Naruto diyorum bana benziyo :D benim gibi manyak :D

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Wuuuuu sen uzumaki stil takılıyosun demekki :D

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

:D üstüne bastın kaldır ayağını :D

_Yondaime_

_Yondaime_
Yeni Üye
Yeni Üye

Diğerleriyle pek ortak noktamız yok.Jiraiya hem sapık hemde kitap yazıoyr.Bir aralar bende kendi çapımda hikayeler&şiirler&kitaplar yazardım bunlardan dolayı bide içimdeki büyük sapıkdan dolayı :D

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

kakashi benim gibi ciddi sırası gelince şakacı.
o göz chakra sıyla kopy yeteneğini kullanııyor bense izliyerek herşeyi kolayca örene biliyorum chrakrasız :D hem kadınlara duskun hemde sıtratejik biri.beni adeta yansıtmışlar.

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

göz chakrası la yaa ?

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

Hee sen illaki SHARİNGAN dememi istiyorsun ben göz chakrası dediimde sen SHARİNGAN farzet :D

CanSensei

CanSensei
Missing-Nin
Missing-Nin

bana sasuke benziyor benm gibi psikopat :)

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

ne alaka yaa .z hayatımda ilk kez göz chakrası mevzusu senden duydum ve bunu sharingana benzetmemi istiyosun .z bende animeyi bastan bi izle !

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

beyler bi sharingan olayından dolayı kavga mı ediyosunuz amaan :D:D

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

bence sen en bastan izle ben izliyeceğim kadar izledim madem orda ne anlattığımı anlamıyorsun benim yorumuma yorum yapmanı gerektiricek birseyde yok.ben benzetme yaparım hoşuna giderse gitmezsede çokta fifi.chakranın ne olduğunu nerede kullanırsan nasılbi isim benzetmesi yapilabiliceğini öğren ondan sonra yorumumu küçümse kapiş.takılmıssınız mangaya ordan kurtulamıyorsunuz manga gerçek hayatı çizgiel yansıtıyor orda sharingan dedi diye gerçek hayattaki göz chakrasının isminede sharingan dicek deyilim ben okadar büyüdüm sende büyü biraz mod olmakla iş bitmiyor bilgilendirmeye çalış insanları. sasuke-

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Ahaha :D ebe man kafalı kullanıcım benim :D chakra canlının vücudundaki enerjiye verilen addır . sharingan ise genlerden dolayı kullanıcıya gecen bi jutsudur. eger sen buna chakra kelimesini kullanıyosan bilki sen ahmaksın ! benim modluguma laf edicegine sacma sapan yorumlar yapma daha chakranın anlamını bile bilmiyosun ! git sağdan soldan bikac bilgi ögrende cık benim karsıma sonra bana laf at ! ben moderatör oldugum için kullanıcıların yanlıslarını düzeltmek yada sorularına yanıt aramakla görevliyim kapiş ! bu arada yaşını degiştir gercek yasını yaz oraya 20 yasındaki bir erişkin bireyim kapiş veya fifi gibi tabirler kullanmaz ! o yüzden git sen odandaki arabalarınla oyna sonra gelde abilerinle ugras !

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

ebe angut bebe fifi yerine başka birşey kullanıcaktım terbiyeli olayım dedim baktımkı sende o terbiye yok devam edeyim.angutum benim canım angutum gen götten çıkmıyor dimi göze dayanıyor.zenci nasıl siyah teniyse sharinganda göz chakrasidir yani angut senin dediğin göz enejisidir.ebe soyunu fifilediğim chakra yani benim tabirimle şakra benim merakla araştırdığım birşeydir bak sen nededin o genlerden gelen jutsudur e bu halen oyuna dayalı birşey görüyorum halen kafesten sesleniyorsun bana daracık alanda konusuyorsun sesin ince geliyor o kafesten çıkta sesin gelsin biraz ok.oyuna takılma demedimmi ben sana he man kafalı yok saman kafalı sana bu yakışır zaten.neyse bayramlık ağzımı açmışken susayım bir zebür için günaha sebepsiz yere girmiyeyim.

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

bak ufaklık :) sonunda yiceksin banı ama istemiyorum online adam sayımız az. sus otur götünün üstüne ananı babanı karıstırmıyım işe yada özelden gel agzının payını veriyim. yada istanbulluysan gel yüzyüze konusalım alıyım seni ayagımın altına. yiyosa erkeksen gel bayrampaşaya oky ? ama sen tabikide istanbullu degilsindir ama olsan kesin gelirdin ,) hem sen kimsin lan benim soyuma laf ediyosun yavşak herif. sen ne sanıyosun lan kendini. inşallah istanbullusundur olum başka bişey demiyorum sana tamammı adam ol bundan sonra !

yondaime

yondaime
Admin
 Admin

konu kilit

http://naruto-tr.hareketforum.com/portal.htm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-

» En Sevilen Karakter