Naruto Tr
Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri

+8
mago06
##Uzumaki_Naruto##
sukru0707
XXNaRuToXX
asddsa123
Shikamaru Nara
Sasuke
_Yondaime_
12 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Narutoya da aptal falan diyoruz ama çocuk sakuranın yalan söylediğini hemen anladı ve kendisinden beklenmeyen bir tavırla sakurayı tersledi ,ve söylediği söz de güzeldi hani sakuranın kendi kendine yalan söylediğide ortadaydı zaten.

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

evet o zaman narutoya bi beşlik çakmak istedimç herkes dondu kaldı öyle. vay narutoya bak

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Zaten narutonun asabımı bozan hallerinden biride sakura ne dese yada ne yapsa narutonun sesini çıkartmamasıydı ki o terslemeyi yapınca azda olsa narutonunda değişebileceğine dair umutlarım arttı. :D

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

kesinlikle sakura hep narutoya asabi narutoda sakuraya hep istekli davrandı. çok dengesiz ama ya. neyse o anda çok mutlu oldum naruto öyle diyince dedim demek bu çocuk artık sakurayı takmıyor :D

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Umarım naruto eski haline dönmez de hep böyle davranmaya devam eder ki böyle davranmasının sebebide artık sakuradan yana umudunun kalmamış olması ayrıca tüm bu olan olayların karmaşası içinde artık sakurayı düşünecek pek zamanı da kalmıyor zaten ,ki artık sorumlulukları arttı vede önemli bir misyon yüklenmiş oldu ,bir bakıma sasukeyi kurtarmasının 1. ci sebebi arkadaşlık oldu.

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

biz yine mangaya bağladık konuyu dağıtmayalım. bende bugün hep konuyu dağıtmayalım diye mesaj atıyorum

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

aslında sakuranın yanına inoyuda eklemek lazım...[şahsen neredeyse hiç yararını görmedim] ki sakura ilk başta -sasori ile olan vssinde- aferin len sana dedigim olmustur ama çok sürmeden gene tiksindirdi kendisinden...uzun lafın kısası GEREKSİZ!

33Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri - Sayfa 2 Empty Geri: Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri Çarş. Haz. 15, 2011 12:08 am

Pheonix

Pheonix
Rp Yöneticisi
Rp Yöneticisi

Haklısın ama bence Sakura yine de İno2dan değerli bir karakter.

34Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri - Sayfa 2 Empty Geri: Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri Çarş. Haz. 15, 2011 12:16 am

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

sasuke999 demiş ki:Haklısın ama bence Sakura yine de İno2dan değerli bir karakter.

aslında bu doğru ama sana şöyle söyliyim : naruto,sasugay,kakashi ve o sakura ANA KARAKTERLER OLACAKTI... hadi ilk 3ü oldu.. sakura ne oldu?ÇÖP... dediğim gibi 2side değersiz.. ve 1i sözde baş karakterlerden

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Bak asddsa123 kaç defa rastladım hep sasukenin ismini yanlış söylüon Nagayto derim bende en sevdiğin karaktere :D ;)

Ayrıca konu dağılmasın :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

öf saçmalamayın be ne naGAYto su ne sasuGAY ı ya :D söylemesi bile kötü :/

37Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri - Sayfa 2 Empty Geri: Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri Çarş. Haz. 15, 2011 11:53 am

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Valla nagatoya ister nagayto de ister deme..ben sasugay demeye devam edicem :D shippudenin sonu avatarın sonuna benzerde naruto ile sasugay gene öpüşerek bitirirse şaşmam :D neyse konuyu dağıtmayalım :D

38Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri - Sayfa 2 Empty Geri: Türklerin Sakura Hakkında Düşündükleri Çarş. Haz. 15, 2011 12:41 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

oha avatara benzerse iş değişir :D

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

:D Yahu herkeste diyeceğini diyor sonrada konuyu dağıtmayalım diyor. :D

ezgszr

ezgszr