Yapmayın be Halbuki benim Bee ye kanım ısınmıştı hani adam gibi adam yani kısa zamanda beğendiğim karakterlerden biri oldu , özellikle sasuke ye iyi bir ders vermesi yönünden de kendisine ısınmıştım, naruto ile de neyse spoiler vermiyim de sonuç olarak ölmesiiin onun yerine Naruto ölsün
En azından ölüm anlarına duygusal bir hava katılıyorda karaktere adam gibi bir uğurlama yapılıyor, yoksa hart diye adamı öteki tarafa postalamakta olmaz.
Kishi Asumayada Jiraiya yada İtachiyede heyecan-aksiyon -duygusallık karışımı bir veda yaptıda ama Painin vedası diğerlerine göre sönük kaldı sanki gerçi ben herbirinin de ölümüne üzüldüm ama ne yaparsın olayın kuralı böyle bu kuraldanda tek muaf olan baş karakter oluyor oda tabi animenin sonuna kadar, orasıda zaten kishiye kalmış
Kankaaa pain öyle asuma,jiraiya,itachi gibi başıdan beri bilinen ve sevilen tiplerden değildi...[ asuma pek sevilirmi bilmem] pain anca shippudenin ortalayrı gibi ortaya çıktı... [utakata zamanı] orada zaten pek tanınmamıştı.. hatta hiç tanınmamıştı.. jiraiya ve naruto savaşı var bilinen [ 1de geçmişi]... yani o kadar abartılmaya gerek yok... aynı danzou gibi
Ya zaten beni üzen bir diğer yanıda oydu sonuçta özünde iyi bir adamdı hayatın zorlukları onu farklı bir hale getirdi yani aslında normalde diğerleri gibi bir vedayı hak ediyordu ama Danzou yu salla gitsin ,painden daha çok tanıdıkta ne oldu ,zaten onu başından gözüm tutmamıştı ,babasınıda sevmezdim onun
Çıkarmadık ama öyle görünüyo tekrardan söylüyorum İNANMAYIN HEMEN! ben sadece görüşümü söylüyorum genel olarak BİR ANDA SEVİLEN KARAKTERLER GENELDE ÜZÜCÜ Bİ ŞEKİLDE ÖLÜR AMA BU ''BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM'' yani hemen inanmayın sadece öyle olabilir diyorum :)
Yani dediğin gibi sevilen karakterler ölünce ister istemez Bee de bu listeye giriyor ,ayrıca şimdiye kadarki jinchuurikiler bijuular çıkarılınca (gaara hariç) öldüğünden bu kötü son Bee yide bekliyor olabilir tabi bu sadece tahmin tabi ölmeyedebilir ,ki umarım Bee de ölmez .