Naruto Tr
yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt]

+3
XXNaRuToXX
Deidara
asddsa123
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Paz Ağus. 08, 2010 7:39 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

arkadaşlar herkes yondaimenin narutoda 1 sahnede yoldan geçen adam rolünde oynadığı gösterildi... ben 2 farklı kanıt buldum!

1.si HOKAGE KAFALARININ OLDUĞU BÖLGE: shodaime,nidaime,sandaimenin heykelleri öldükten sonra çatlamıştır[küçük 1 bölüm] ama nedense yondaimenin yüzünde çatlak YOK!

2.si ise KYUUBİYİ MÜHÜRLEME ANI:
youtubeye kyuubi vs yondaime yazın karikatür şeklinde vsleri çıkar... ve bu vsde önemli 1 şey farkettim... sandaime hokage; nidaime ile shodaime hokageleri mühürlediğinde onlar kage bunshindi ve gerçek sandaimeye 1 sey olmadı...[taaki orochimaarunun kollarını bizzat kendi mühürleyinceye kdr..]ve kyuubi vs yondaimede ise yondaime KAGE BUNSHİN İLE MÜHÜRLEDİ!!! ve sonrasında öldüğü gösterilmedi!!

Deidara

Deidara
Genin
Genin

ben yaşamıyor diyomdum ama bu bilgilerden sonra kafam karıştı hıyrrr1:

3yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Ptsi Ağus. 09, 2010 6:00 am

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

hmmm..bence de mantıklı nedenler...

http://naruto-tr.forumnaruto.com

4yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Ptsi Ağus. 09, 2010 6:39 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Zaten Bende Bikaç Yerde Söyledim Yondaime Yaşıyo Ama Nasıl Onu Bilmiyorum Mesela Narutonun İcinde Chakrası Geldi Okadarcıkmı Yaşıyodu Bilmiyorum Ama Yaşıyo Diye İddalar Atılmıştı...

https://www.facebook.com/uchihassasuke

5yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Ptsi Ağus. 09, 2010 10:22 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Yondaime kyuubiyi kage bunshin ile mi mühürledi ,nerde gösteriyor ya ben hiç görmedim, mangada böyle birşey gösteriyor mu ki yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] 205432

6yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Ptsi Ağus. 09, 2010 11:10 am

Deidara

Deidara
Genin
Genin

youtubede videoda öyle gösteriyor

7yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Ptsi Ağus. 09, 2010 11:21 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Ya şimdi yaşıyor olmasını bende isterim ama youtube daki videoların doğruluğu var mı ki,Mangada göstermedikten sonra birşey diyemeyiz bence.ona bakarsanız animede de naruto pain döğüşünde kyuubi tekrar serbet kalmak üzereyken bir anda yondi bir tepede oturuyor görünüyor,ama yaşayıp yaşamadığını ,öğreneceğiz nasılsa.

8yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Ptsi Ağus. 09, 2010 3:33 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

youtubede inanmadığım tek şey o sahte kontör yiyen ve virüs saçan reklamları :D

9yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Salı Ağus. 10, 2010 8:02 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Konuyu Dağıtma Ama Birçok Kişi Kendi Başına Bişeyler Çiziyor Yada Yapıyor Ama Mesela Naruto vs Pain Daha Mangada Yokken Youtube Videoda Vardı...Ama Yanlış Bir Çizim Vardı Orda Naruto Kyuubiye Dönüşmüştü Yanında Hinata Biraz Yaralanmış Durumda Duruyolardı ve Karşılarında İse Sağdece Tanrı Pain Vardı Ama Animede Tam Olarak Böyle Olmadı...

10yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Salı Ağus. 10, 2010 10:25 am

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Yaşamasına imkan yok :

1.olarak Kage bunshin ile yapsa o kadar az chakra ile kyuubinin 1/20sini mühürliyemezdi.

Onun dışında mangada her şey belli zaten.

11yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Salı Ağus. 10, 2010 1:39 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Sen Mangaya Bakmasana İnsanların Kafasını Karıştırıyolar :S Mesela Madarayı Herkes Ölü Biliyordu Naruto Anime Olsun , Shippuden Olsun Öyleydi Ama Sonradan Yaşadığını Söylüyorlar... Yondaimedede Bir Sır Var Ama Çözemedik...

12yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Çarş. Ağus. 11, 2010 10:32 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

yanlız değişik 2 KANIT DA YAZDIM DEĞİL Mİ? madem 2.kanıt mantıklı gelmiyor peki hokage kafalarındaki kırık veya çatlak olaylarını açıklayın??

Bu arada arkadaşlar sitelerde gezerken şöyle bir yazı buldum

Öğrendiğim spoilerı sizinle paylaşacağım.Gerçekleşme ihtimali kesin değil.

1.Naruto
7 tane jutsu öğrenecek.Bilinenler nj-jutsu,süper savunma,özel göz,e.
sage mod,orman gücü gerisi bilinmiyor.(Nj-jutsu etraftaki tüm chakraları
toplayarak 5 elementi birleştirilmesiyle oluşan bir jutsu.Bu jutsu
Naruto ile Kyuubi'nin arasındaki bağı koparıp mührü kıracak.Bu jutsunun
süper bir savunması var ve bir orduyu yenebilecek kadar güçlü olduğu
söyleniyor.)

2.Madara'dan güçlü 2 tane düşman ortaya çıkacak.Danzou'nun neden olduğu söyleniyor.
3.Naruto'da çok sevilen 2 karakter geri dönecek.1. ve 4. hokage olduğu söyleniyor.
4.10.
canavar bazı yerlerde 10 kuyruklu deniyor ortaya çıkacak.Kuyrukluların
bu canavardan çıktıkları söyleniyor.Rikodou Sennin bu canavarı kendine
mühürlemiş daha sonra parçalara ayırarak kuyrukluları oluşturmuş geri
kalan çakrayı aya yerleştirmiş.

5.Naruto ile Sakura sevgili olamayacaklar.
6.Sakura yada Ino Naruto'dan nefret edecek.
7.Naruto hokage olamayacak yada kısa süreliğine hokage olabilecek.
8.Kushina ortaya çıkacak.Kyuubi'nin karanlık chakrasının Kushina'ya mühürlenmiş olabileceği söyleniyor.
9.10. canavarın gücü Naruto'da çıkacak yani aralarında bir bağ var.
10.Jiraiya Naruto'ya çok büyük bir miras bırakacak.11.Naruto
ve Sasuke arasındaki bağ nedeniyle yakınlaşmalar başlayacak.Madara her
seferinde onları ayırmaya ve kavga etmeye zorlayacak.Madara Naruto'yu
Kyuubi dönüştürmeye çalışacak çünkü Kyuubi'yi Naruto'nun içindeyken
kontrol edemeyecek.
Naruto'da Sharingan'a benzer bir göz çıkacak ve Madara'nın bilmediği Naruto'da başka şeylerin olduğu.Madara'nın
gücünün en üst seviyeye çıkması için Naruto'nun içindeki Kyuubi ve
Sasuke'nin Sharingan'ına ihtiyacı var.Bu yüzden ikisi kavga edecek ve 10
kuyruklu ortaya çıkacak.
12.Orochimaru
Kabuto'nun vucüdunda tekrar hayata dönecek.Minato'nun sırrı Konoha'nın
altında bulunan mabette saklanıyor.Bu sır ve mabet nedeniyle çok güçlü
bir düşman ortaya çıkacak.

sasuke uchiha yondaimenin bir sırrı var ama çözemedik olayının altında gerçekten mabettemi saklı acep??

13yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Perş. Ağus. 12, 2010 7:52 am

Vincent Valentine

Vincent Valentine
Genin
Genin

Sırf heykel kırılmadı diye yondaime ölmemiş sayılıyorsa oho :D

14yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Perş. Ağus. 12, 2010 10:56 am

Deidara

Deidara
Genin
Genin

Vincent Valentine demiş ki:Sırf heykel kırılmadı diye yondaime ölmemiş sayılıyorsa oho :D

O heykel bozukmuş kırılmamış :D

15yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Perş. Ağus. 12, 2010 11:30 am

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

Ben simdiye kadar hicbir insanın verdigi spoilere güvenmedim güvenmemde o yüzden bekleyelim ve görelim diyorum.

16yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Empty Geri: yondaime yaşıyor!![değişik 2 kanıt] Perş. Ağus. 12, 2010 11:41 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Onların Birçoğu Yanlış :D En Ufak Kanıtmı ?

Artık Kyuubinin Kontolü Narutonun Elinde Yani Madara Kyuubiyi Naruto vs Sasukede Çıkaramıcak ve Naruto 5 Elemente Gerek Kalmadı Zaten Kyuubiyi Yönlendirecek :D

Bütün Herkes Kafasına Göre Yazarsa Ozaman Ridoku Sennin ve 1 Tane Kardeşi Daha Varmış Buda Ridoku Kadar Güçlü Bunlar İkisi Sasuke ve Naruto Olarak Doğmuşlar :D Ninja Dünyasının Kaderini Değiştirecekler...

Bak Nasılda Olayları Kafadan Atabiliyormuşum... :D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]