Naruto Tr
Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa

+8
ezgszr
haya-kobayashi
Hokage Gaara
kralkaan2
Sasuke
XXNaRuToXX
walker
Deidara
12 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 3:18 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Hangi 3 Karakteri seslendirmek istediniz

2Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 3:19 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

benim
1-Deidar
2-Shikamaru
3-Sasuke

3Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 3:37 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

1>Ero Sennin >favorim
2>Rikudou Sennin >tabi eğer konuşursa Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa 110914
3>İtachi yada Pain

4Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 3:44 pm

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

Naruto
Sasuke
Kakashi

http://naruto-tr.forumnaruto.com

5Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 3:55 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

sana bir şey soracam sen narutoyu mu seviyorsun sasukeyi mi çünkü birini seven diğeri sevmez

6Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 7:04 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kanki Ben Sasuke Fanım Sasukeyi Accayip Severim + Narutoyuda Çok Severim ;) Sen Ayırımcıık Yapıon Kanki :D

Bende Seçersem
Sasuke
Naruto
Kakashi

(Bunlar Animenin Başından Sonuna Kadar Gider Çünkü :D Öbürleri Ölüyor :D ):D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

7Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 7:05 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

hepsiniz çevirmek en az 3 ayı alır düşün

8Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 7:20 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Herkes Tanıcak Bizi Olum Düşünsene :D

9Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 7:21 pm

Deidara

Deidara
Genin
Genin

adam seni sesinde mi tanıcak hasta olduğunda ne yapcan(sesin değişince)

10Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 04, 2010 7:22 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Merak Etme Bana Krallar Gibi Bakarlar Ozaman :D

11Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Salı Ağus. 10, 2010 8:21 pm

kralkaan2

kralkaan2
Yeni Üye
Yeni Üye

1:Sasuke
2:Uchika Itachı
3:Naruto

12Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 11, 2010 9:38 am

Deidara

Deidara
Genin
Genin

kralkaan2 demiş ki:1:Sasuke
2:Uchika Itachı
3:Naruto

Uchiha Itachi Uchihayı yanlış yazmışsın

13Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Çarş. Ağus. 11, 2010 10:03 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kardeş Uchihayı 1 Yerde Daha Yanlış Yazmıştın...Yanlış Anlama Küçük Düşürmüyoruz Sadece Başka Yerdede Uchika Dersin Dalga Geçerler Filan Anlarsın Ya...

14Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Cuma Kas. 19, 2010 1:53 pm

Hokage Gaara

Hokage Gaara
Yeni Üye
Yeni Üye

Bn Gaara

15Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Salı Şub. 22, 2011 3:18 pm

haya-kobayashi

haya-kobayashi
Yeni Üye
Yeni Üye

Hinata Sakura yada shion olabilir xD

16Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa C.tesi Şub. 26, 2011 7:22 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

1-Hinata
2-Tsunade
3-Konan
Ben bu üçünü seslendirmek isterdim.

17Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Paz Şub. 27, 2011 9:27 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

1. Shikamaru
2. Gaara
3. İtachi

18Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Cuma Mart 11, 2011 7:42 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

ya onu bunu boşverin gitsin birini seslendirmeyi salla kimi verseydiler seslendirirdim :D felsefe bu abi :D sonuçta birini seslendirecekmisin - Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa 885791 evet

19Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa C.tesi Mart 12, 2011 10:54 am

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

valla ben seslendirmeden çok parasına bakarım :D şaka 1 yana seslendiriceğim adam kolay kolay ölmemeli, sevilmesi umrumda deil ben seveyim yeter :D yani gaara vea kiba en iisi :D [narutoyu karınıın teki seslendirio.. üstüne ben seslendirmem onu :D]

20Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa C.tesi Mart 12, 2011 11:31 am

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

valla doğru işin parasına bakacaksın :D yoksa ne yapayım kim bakar kimin neyi seslendirdiğine :D

21Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa C.tesi Mart 12, 2011 12:01 pm

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

asddsa123 demiş ki:valla ben seslendirmeden çok parasına bakarım :D şaka 1 yana seslendiriceğim adam kolay kolay ölmemeli, sevilmesi umrumda deil ben seveyim yeter :D yani gaara vea kiba en iisi :D [narutoyu karınıın teki seslendirio.. üstüne ben seslendirmem onu :D]

oha narutoyu kadın mı seslendiriyoo? bilmiyodummm... şşşşşşşştk:

22Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa C.tesi Mart 12, 2011 4:08 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

bilmiyor muydun? :D :D sağır sultanın bile duyup bildiği 1 şey bu... luffyi de aynı kadın seslendirio [aynı kadın mı bilmem ama onuda kadın seslendirio]

23Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa C.tesi Mart 12, 2011 8:37 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

aslında narutoyu bi kadının seslendirdiğini bende bilmiyordum ama olabilir media dünyası işte Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa 29581

24Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Paz Mart 13, 2011 10:45 am

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

VAY BE ben nerde yaşıyodum acaba? sağır sultan bile duyduysa... :D

25Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Empty Geri: Naruto Türkce Seslendirilecek Olsa Paz Mart 13, 2011 4:11 pm

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

Acaba bahsettiğiniz şu sağır sultan kim?

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-