Naruto Tr
Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi

+2
yondaime
Mephiles
6 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Misafir

Anonymous
Misafir

tamm onu biliom da akatsuki kıyafetini bilmionmu buruna kadar kapaı bununki spor polar gibi bişi

Mephiles

Mephiles
Yeni Üye
Yeni Üye

Şimdi bu mesajdan akatsukiyi bana anlatıcak durumda olmadığını anlıyorum :) akatsuki bepelrini isteğe göre bölümelri açılabilen bir elbisedir kolları sıvanabilir ve yakası istediğin kadar açılabilir. Burda sasuke kaba karışık bi şekilde giymiş aceleyle.

Misafir

Anonymous
Misafir

o ceketin öle açıldığını bilmeyen adam değilim bak şimdi biliyorum şekle girebildiğini fakat o yakalar direk yüzü kapatacak şekilde yapılmış şekillenmiş yani o yakayı gidip de kapşon gibi arkaya atamazsın kıvrılmaz çünkü orası kalıp gibi kavrıyo kafa altını.yani demek istediğim sasuke onun önünü ne kadar açarsa açsın öle yapamaz diyorum mantık yokki manganın çizilişinde

Mephiles

Mephiles
Yeni Üye
Yeni Üye

Eğer fazla açılırsa bir yana yatma söz konusu oluyor :D bunu Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi - Sayfa 3 18573'dada arada görebilirsin.

Misafir

Anonymous
Misafir

yok orası komple yırtılmıştı hidanda.normalde o sadece önünü açıyor

Mephiles

Mephiles
Yeni Üye
Yeni Üye

Olm tabi kanıtları bombalamak kolay :D :D sıkıysa kanıt bul :D :D deidara deilmisin işte :D bombacı nurinin tekisin XDD

Misafir

Anonymous
Misafir

kanıt var işte olm Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi - Sayfa 3 18573 panda olunca yırtıldı orası asuma katon yapınca ayine başladı hasar grünce yırtıldı işte zor mu anlamak :D kim deidara diilmiş xD Gülümseme

58Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi - Sayfa 3 Empty Geri: Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi Cuma Ağus. 13, 2010 6:41 am

XXNaRuToXX

XXNaRuToXX
Kurucu Admin
Kurucu Admin

evet...haklısın Itachi Uchiha ayrıntılı ölüm belgesi - Sayfa 3 38093

http://naruto-tr.forumnaruto.com

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3