Ne anlamda yakışır kendimi benzetsem mi yoksa kolumdamı yakışır ,ama şunu söyliyim işin aslı benden hinata hiç olmaz ya ,hani japon falan olsam kız erkek fark etmez hepsine benzetirim ama şimdiki halimle imkansız valla
Mehmet artık benim için çok geç fabrika ayarlarına bile dönsem yine kurtarmaz ,kaldıki japon olmak ,hem ben, sen bide yağız japon olsaydık işte o zaman japonlar a acırdım çünkü bizden çekecekleri vardı
ama zaten bak yağız a değişime çoktan ayak uydurmuş bile ......Sana da ne gider ama yağız, sarışın olmak
Kanka senin saçlar kıvırcık falan mı yoksa dalgalımı niye bu kadar çok istiyorsun düz saçı,
ama bir yandanda sana hak veriyorum, harbiden de şu japonların çoğunun saçı dümdüz ya valla sanki fabrikadan ütülü saçla çıkıyorlar ya , benim saçlarım düz ama ben bile kıskanıyorum valla ne diyim
mehmet doğru söylüyor kanka senin kafan daha önemli ,hinatayı ne yapalım ,tüm o sınırtanımaz sapıklıkla ilgisi bile olmayan espiriler ,muhabbetler senin kafandan çıkıyor nede olsa,bu bizim için önemli.