Naruto Tr
rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

rinneganmı sharinganmı?

+22
NARUTO-BLEACH
Killer-Bee
ejderkaplan
walker
kralkaan2
cnbtt
ShiZeNGaN
Sasuke
M@D@R@
Shikamaru Nara
antix
-DeidarA-
Utku Lee
ruWos
Kurosaki
HasaNaruto
pein
ugur_tatli
XXNaRuToXX
sasuke14
itachi
yondaime
26 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

51rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Paz Tem. 18, 2010 6:36 am

Killer-Bee

Killer-Bee
Missing-Nin
Missing-Nin

shringan bencede haklısın

http://pokemon-tr.hareketforum.org

52rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Tem. 19, 2010 7:19 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

ejder kaplanda güzel söylüoda nagatoda gösteriodu o tepkiler mesela ridokuda belki öyle bi iç bozulma fln yoktur ve rinneganı daha cok güclü ;)

https://www.facebook.com/uchihassasuke

53rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Tem. 19, 2010 11:45 am

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

aslında bin şakra çeşidi vardır :D saçtan başlıyarak ayaktırnağına kadar tam bin şakra çeşidi var.fakat göz ruhun aynasıdır,kısaca anlatıcam bir şakra gözüne sahip kişi aynı yeteneklere sahiptir.rinnegan sahibi kişi eyerki rinneganı şakra eğitimiyle güçlendirmemişse tepki aynı olur.rinnegan güçsüz demedim rinnegan güçlü ama kullanışsız dedim.özelliklerinide sıraladım ve iç bozulmayıda anlattım bu herzaman şakra kullanımında mevcutturörnek vericem su üstünde durmak için taban şakrası kullanırsın ve yer çekimim ter yönünde şakra bükersin iç şakranı bozarsın ama bozulma aşırı büyük olmadığından yaşam enerjin yok olmaz.rinnegan aşırı güçlü ve yine tekrarlıyorum eyerki eğitimsiz bir rinnegansa sharinganın acemisini tercih ederim.
bi dipnot geçicem.painler kontrol ediliyordu ve bu aşırı güç gerektirir yanlış anlama beni onca kişiyi şakrasını harcıyarak kontrol ediyor mesafe uzadıkça kullandığı enerjıde artıyor.ben kullanışsız demek istedim sadece ama teketek bir savaşta bir alıcı görevi gorucek kömür bıle 5m uzaklıktakı adamı hayatı boyunca kontrol ederbılır tabı :D rinneganla sharingan karşı karşıya gelse rinnegan derim elbet.

54rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Tem. 19, 2010 1:29 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

şakra ne ?

55rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Tem. 19, 2010 1:32 pm

NARUTO-BLEACH

NARUTO-BLEACH
Missing-Nin
Missing-Nin

chakra demek istedi galiba .....

56rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Tem. 19, 2010 6:11 pm

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

gerçek de cinliler deyil başkaları şakranın ne olduğunu bulmuştu cinliler chakra der gerçek işmi şakra araştırabilirsiniz yani çizgifilimlere bağlı kalmayın okuyun :D

57rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Tem. 19, 2010 7:01 pm

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara
Global Moderatör
Global Moderatör

şakra olsaydı shakra olurdu bence yazılısı

58rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Salı Tem. 20, 2010 4:35 pm

ejderkaplan

ejderkaplan
Yeni Üye
Yeni Üye

:D ilk kimlerin bulduğunu bilseydin s ve h harfini yan yana koymucaklarını onun yerine s yi ş yapıcaklarını anlardın arkadaşım dediğim gibi verdiğim bilgilerin hiçbiri kafadan deyil ben chakra yazmasınıda bılırım elbet gerçeğini kullanıyorum sonuçta animedekini deyil.aynı şeyler farklı yorumlar :D ben şakra siz chakra diyin ben sizi siz beni anliyin :D

59rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? C.tesi Mart 09, 2013 11:46 am

TheSenseiShikamaru

TheSenseiShikamaru
Yeni Üye
Yeni Üye

rinneganın üstüne tanımam

60rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Paz Nis. 14, 2013 5:29 pm

kakashi08

kakashi08
Yeni Üye
Yeni Üye

Sharingan çünkü bildiğiniz gibi sharingan rineganla byakuganın karışımından elde edilen bir göz tekniğidir. Ama derecelerini de belirtmek gerekir sadece 2 virgüllü bir sharinganla m s aynı derecede değil !rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 83488

61rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Nis. 15, 2013 9:38 am

Syanr

Syanr
Yeni Üye
Yeni Üye

Bence Rinnegan Pain 10 SN DE KONOHAYI YERLE BİR ETTİ Rinneganın Jutsusu ile ne diyosunuz :)

62rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Nis. 15, 2013 3:35 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

kakashi08 demiş ki:Sharingan çünkü bildiğiniz gibi sharingan rineganla byakuganın karışımından elde edilen bir göz tekniğidir. Ama derecelerini de belirtmek gerekir sadece 2 virgüllü bir sharinganla m s aynı derecede değil !rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 83488

Yanlış bir bilgi verme lütfen. Byakugan ile Sharingan karışımı değildir. Mangada her şey anlatılmış durumda...

https://www.facebook.com/uchihassasuke

63rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Ptsi Nis. 15, 2013 6:08 pm

kakashi08

kakashi08
Yeni Üye
Yeni Üye

Afedersin cümleyi devrik kurmamdan kaynaklanan bi yanlışık rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 86863

64rinneganmı sharinganmı? - Sayfa 3 Empty Geri: rinneganmı sharinganmı? Salı Nis. 16, 2013 5:27 pm

UCHİHASASUKE

UCHİHASASUKE
Yeni Üye
Yeni Üye

bence rinnegan daha güçlü

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3