Arkadaşlar ben başka bir forumda gördüm bunu ve neden bizde yok dedim eğlencesine açtım o yüzden lütfen eleştirmeyin
Neyse düşününki siz Jouninsiniz takımınıza alcağınız kişiler kimler olurdu
NOT:bu kişiler Atsuki,Sannin,Herhangi bir Kage,S tipi suçlu olmicak (Bu kişiler birbiriyle anlaşmalı gidip orochimaruya sasuke veya İtachi verilmez mesela yada Sasukenin olduğu takıma Karin ve Sakura koymican yoksa kızlar takışır mesela ve full Bijuu takımı olmicak ve neden o kişileri şeçtiğinizi söyliceniz)
BENİM TAKIMIM
-Uzumaki naruto
-Hyuga Neji
-Uchia Sasuke
-Sakura
Çünkü Narutonun Kyubinin pelerini ,sage mod,kurbağa komboları ve rasengan ustası olduğundan
Neji:Bykuganı sayesinde yaptıkları,Kaiten ve şu çakra noktalarına vurması
Sasuke:Sharingan MS sharingan,aynen en iyi chidori ustası ve Narutoyla yardımlaşmalarından dolayı
Sakura:Medikal olmasa ve hayvan gücü olmasa hayatta almazdım
Neyse düşününki siz Jouninsiniz takımınıza alcağınız kişiler kimler olurdu
NOT:bu kişiler Atsuki,Sannin,Herhangi bir Kage,S tipi suçlu olmicak (Bu kişiler birbiriyle anlaşmalı gidip orochimaruya sasuke veya İtachi verilmez mesela yada Sasukenin olduğu takıma Karin ve Sakura koymican yoksa kızlar takışır mesela ve full Bijuu takımı olmicak ve neden o kişileri şeçtiğinizi söyliceniz)
BENİM TAKIMIM
-Uzumaki naruto
-Hyuga Neji
-Uchia Sasuke
-Sakura
Çünkü Narutonun Kyubinin pelerini ,sage mod,kurbağa komboları ve rasengan ustası olduğundan
Neji:Bykuganı sayesinde yaptıkları,Kaiten ve şu çakra noktalarına vurması
Sasuke:Sharingan MS sharingan,aynen en iyi chidori ustası ve Narutoyla yardımlaşmalarından dolayı
Sakura:Medikal olmasa ve hayvan gücü olmasa hayatta almazdım