Naruto Tr
Naruto Akkipuden Hakkında 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Naruto Akkipuden Hakkında 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Naruto Akkipuden Hakkında

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Naruto Akkipuden Hakkında Empty Naruto Akkipuden Hakkında Paz Tem. 31, 2011 12:23 am

mago06

mago06
Missing-Nin
Missing-Nin

arkadaşar internette böle konular gördüm shippuuden bitince akkipuden baslıcakmıs ve büyük halleri olucakmıs bilgisi olan warmı bu resmide nette gördüm

Naruto Akkipuden Hakkında EDC82B66085042399B11B1EEA9B8D863

2Naruto Akkipuden Hakkında Empty Geri: Naruto Akkipuden Hakkında Paz Tem. 31, 2011 9:25 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Resim bence yalan ama akippuden olabilir... bende bunları fln duyduğum için hikayemin başlığını naruto akippuden diye adlandırmıştım...

3Naruto Akkipuden Hakkında Empty Geri: Naruto Akkipuden Hakkında Paz Eyl. 04, 2011 3:14 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ya akkipuden olurmu bilmiyorum birçok kişi kafasından uyduruyo 1 kişi bişey yayınladımı herkes inanıyo altından kalkamıyoruz :D Yani bence çıkmadan inanmayın :D Çıktığı an görürseniz ozaman inanın :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

4Naruto Akkipuden Hakkında Empty Geri: Naruto Akkipuden Hakkında Ptsi Eyl. 05, 2011 11:27 am

maxer

maxer
Yeni Üye
Yeni Üye

konudan iyce saparlar o zaman cunku naruto serisi narutonun koylulere kendini kabullendirme cabasını anlatıyo painden sonra bile köylüler onu kahraman olarak görüyo bu yuzden bence naruto 4.ninja savaşını bitirir sasukeyle savaşır kimle olucaksa olur(hinata olayını kasdediyorum)ve biter

5Naruto Akkipuden Hakkında Empty Geri: Naruto Akkipuden Hakkında Ptsi Eyl. 05, 2011 5:44 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

bak shippuden de bence naruto ve sasuke savaş yapmaz. Madara ölür savaş biter ama naruto ve sasukenin yolları ayrılır 3. sezon başlar := bu sefer madaranın yerine sasukeyi koyabilirler... madaradan kat kat güçlü olacak ve narutoda babasından ve diğerlerinden kat kat güçlü olacak. Bu ikisinin arasında geçen rekabeti anlatır :=) ama bu benim tahminim kishi bizi çokta şaşırtabiliir :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-