Naruto Tr
Mdaranın Rinnengan Gözleri 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Mdaranın Rinnengan Gözleri 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mdaranın Rinnengan Gözleri

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Mdaranın Rinnengan Gözleri Salı Haz. 21, 2011 7:59 pm

konoha

konoha
Yeni Üye
Yeni Üye

Ben Madaranın Rinnengana Sahip Olmak İçin Nagatonun Ölmesini Neden Beklediğini Soracaktım
Mdaranın Rinnengan Gözleri Madara

2Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Salı Haz. 21, 2011 10:36 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Aslında madaranın rinnegana sahip olmak gibi amacı yoktu... madaranın rinneganı alma sebebi GEDO MAZO'dur... eğer gedo mazo olmassa bijuu mühürlemekte olmaz...

3Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Çarş. Haz. 22, 2011 6:43 am

Naruto

Naruto
Jounin
Jounin

Bu Mu?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

4Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Çarş. Haz. 22, 2011 8:13 am

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

Aynen... o olmassa bijuu mühürlenmez

5Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Perş. Haz. 23, 2011 3:07 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

konoha demiş ki:Ben Madaranın Rinnengana Sahip Olmak İçin Nagatonun Ölmesini Neden Beklediğini Soracaktım

Benim düşünceme göre Madaranın tekrar eski gücüne kavuşabilmesi için zamana ihtiyacı vardı üstelik bu sebepledir ki birebir ciddi ,kendisini zorlayabilecek vede kendisine zarar verebilecek döğüşlerden mecbur kalmadığı zamanlarda kaçınmaya çalışmıştır ki bu konuda uzay-zaman jutsusunun çok faydasını görmuştür ayrıca planlarının bir bakıma alt yapısını hazırlayabilmek içinde zamana ihtiyacı vardı,

Diğer bir yandan göz önünde olarak dikkatleri üzerine çekip doğrudan bir hedef olmak istemediğinide söyleyebiliriz , ki Madara daha rahat hareket edebilmek vede planlarının istediği gibi gitmesi için ayrıcada daha başından planlarına herhangi bir engel çıkmasınıda istemediğinden şimdiye kadar kendisini hep gizlemiştir ve kendini perde arkasında tutup planlarını uygulamak için piyonlar kullanmıştır, ki bunlardan biride malesef nagato idi,
Manga takip etmiyorsan bakma
Spoiler:
kısacası Madara eğer ki rinneganı önceden alsaydı onun gücünden yararlanabilmek için bir şekilde yine kullanması gerekecekti ancak eğer ki kendisi Rinneganı takıp kullansaydı hem kendini zamanından önce herkese göstermiş olacaktı ayrıca zaten eski gücünde olmadığı içinde Rinneganı tam olarak kullanamayabilirdi de diyebiliriz ,özelliklede Bijuuların çıkarılması vede saklanması için gerekli olan Gedo Mazo yu , ki nagatonun gedo mazoyu kullanınca ne hale geldiğini biliyoruz

Manga takip etmiyorsan bakma
Spoiler:

Sonuç olarak madara kafasında planlarını çok öncelerden yapmıştı vede uzunca zamanda bu planını harekete geçirebilmek için sabretti ve çalıştı, kısacası söylemek gerekirse nagato da diğer bir çokları gibi madaranın bir Puzzle a benzeyen planınının ortaya çıkmasını sağlayacak olan parçalardan biriydi malesef , benim bu konuyla ilgili fikrim bu.

asddsa123 demiş ki:Aslında madaranın rinnegana sahip olmak gibi amacı yoktu... madaranın rinneganı alma sebebi GEDO MAZO'dur... eğer gedo mazo olmassa bijuu mühürlemekte olmaz...
Kanka dediklerine kısmen katılıyorum ancak Gedo mazo madaranın Rinneganı takma amaçlarından biridir desek daha doğru olur , sonuçta Rinnegan vede Sharingan tek bir sebepten daha çok işe yarayacak şeyler , ki madara gibi tarihi eser olmuş biri Rinnegan vede Sharingan ile neler yapabileceğini fazlasıyla bilen biri , Her iki gözünde gücünü sonuna kadar kullanacaktır.

Biraz uzunmu yazdım sanki narur :D

6Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Perş. Haz. 23, 2011 9:26 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kanka aynen benim düşündüğüm şekilde yazdın dahada yazmamıza gerek yok yani :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

7Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Perş. Haz. 23, 2011 3:20 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

valla kanka sabahın köründe uykulu ve gözlerim yarı açık yazdım , sen onayladığına göre en azından yanlış birşey yazmamışım demek oluyor, eyvallah kanki ok1:
Madaraya gelirsek adama diyecek laf bulamıyorum adama reklam yapsan sloganı ;olmaz denileni yapar ,sağ gösterip solu çakar olur heralde. kakanaru:: :D

Artık madaraya büyük saygım var, artık ne yapsa şaşırmam :konus: :D

8Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Perş. Haz. 23, 2011 3:28 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Aynen kanka bundada doğru sölüon :D

Olmaz denileni yapar
Sağ gösterir Solu çakar :D

9Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Perş. Haz. 23, 2011 8:38 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Neyse knk sonuç olarak madara bir çok kişiyi kullandı ve planlarını perde arkasından yönetti ve zamanı geldiğindede sahneye çıktı.

10Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Cuma Haz. 24, 2011 5:02 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Tabi kanka şuan sasukeyi bile kullanıo görünüyo yani sasukeyi orochi bile kullanamadı :D bu çocuğu gerçekten kullanırsa bu adam çok akıllı demektir :D

11Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Cuma Haz. 24, 2011 8:23 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Ya kanka senin içinde sasuke dendimi akan sular duruyor :D

Sasuke kabul etmek istemesede tobinin kontrolüne malesef kısmen de olsa zaten girmiş durumda knk ,ki eğer ki konohaya vede narutoya saldırıp özelliklede kyuubinin alınmasına sebep olursada tobinin ekmeğine yağ sürmüş olur ,ayrıca orochi ile tobiyi karşılaştırırsakta tobi yine öne çıkar, sonuçta Tobi akatsuki gibi bir grubu kontrolüne almış üstelik bu kişilerin bir kısmının haberi bile olmadan , yani Tobinin sinsiliği ve zekasıyla sasuke baş edemez malesef knk ,tabi umarım bir şekilde tobinin etkisinden kurtulur sasuke.

12Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri C.tesi Haz. 25, 2011 10:05 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Ben onu demek istemedim. Yani tobi güçlü orochiden ona kimse birşey diyemez ama benim anlatmak istediğim herkes sasuke için orochiye saf gibi inandı gitti dedi değil mi ? Ama sasukenin bukadar zeki olduğunu kimse düşünememişti. Yani tobiye karşı belki daha farklı daha zekice planları vardır. Sasukenin ve Narutonun çok şaşırtan tarafları çıkıyo bunu herkes biliyor değil mi ? Yani bu iki karakter hakkında ne kadar yorum yapsakta az olur... Onun için daha birşey belli değil sadece mangada okuyup , animede izleyip görcez :D

13Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri C.tesi Haz. 25, 2011 12:12 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Bakalım dediğin gibi sasuke bir sürpriz yapıpta madara yı öldürecekmi ama ben aslında özelliklede animenin son bölümlerindeki kakashi ile olan karşılaşmalarında ki geçen halini çok normal görmedim sasuke naruto gelene kadar güç ve nefretten çıldırmış gibiydi o yüzden emin olamıyorum knk, hani yinede madarayı öldürebilir elbet, ancak konohaya da yinede saldırma niyetinden pekte vazgeçecek gibide görünmüyordu , tabi nasılki naruto gelince sakinleştiyse belki narutonun da yardımıyla düşüncesini değiştirir ,yoksa bu işin sonu iyi görünmüyor knk drıgggggıu:

14Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri C.tesi Haz. 25, 2011 4:04 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kanka geçen gün naruto video izliyodum ve vslerde olsun başka yerlerde sasuke narutoyu yada team 7'i hep hayal ediyo gözünün önüne getiriyo sonra savaşıyo fln yani sasuke bunları maden unuttu ilgilenmiyo neden hep düşünüyo ?? Bee ile vsde de düşünmüştü galiba tam hatırlamıyorum tam ne zaman olduğunu :D

Sonra son bölümlerde naruto ile sasuke beyaz bi yerde yıldızlar etrafındayken o zaman flash back oluyodu ozaman sasuke narutoya neler dediğini düşünüyo hatta bi yerde arkadaşım mı , kardeşim mi ne diyodu sasuke := Sonra narutoyu iyi dinliyodu en son seni öldürcem diyodu. asukenin orda yüzü değişti eski sasuke oldu nerdeyse yani bunlara dikkatli bakarsan anlarsın ;)

Animeyi bidaha izleyen ve naruto yönünden değil sasuke yönünden bakan anlar :=

15Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri C.tesi Haz. 25, 2011 9:05 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Knk lafı soktun ama ne demişler iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır , sende sasukeye sadece sasuke gözünden bakmadığından eminmisin (Biraz edebiyat yaptım kusura bakma knk) :D , şimdi ben zaten o dediğin kısımları hatırlıyorum hatta sasuke Bee ile olan döğüşünde amaterasu yapmadan hemen önce takım 7 yi düşünüp gaza gelip te amaterasu yapmıştı,
Ayrıca yine dediğin gibi naruto ile olan karşılaşmalarında eski anılardan da dolayı sakinleşmişti hatta senin dediğin gibi eski sasuke gibi görünüyordu ancak naruto gelmeden öncesine dön tamamiyle çıldırmış gibiydi ,
Knk ben zaten senin sasuke ile ilgili dediklerine katılıyorum ancak şunuda görmek lazım Madara Sasukenin açıklarını zayıf noktalarını biliyor ayrıcada sasuke hep madaranın yanında ,madara sasukeyi fazlasıyla etkileyebilecek şartlara sahip, yani knk madara durmadan sasukeyi dibe çekiyor eğerki naruto birşekilde sasuke için bir şeyler yapamazsa o gördğümüz arada bir gelip giden eski sasuke de yok olacak elde tamamiyle kötü bir sasuke kalacak ,
ki zaten senin sözlerinin doğruluğunu sasukenin narutoyu öldürme sebebi kanıtlıyor ,çünkü sasukede biliyorki naruto karşısına çıktıkça intikamına yoğunlaşamıyacak ve her naruto ile karşılaştığında eskiye gidip gelecek işte zaten bunlara son vermek için narutoyu öldürmek istiyor, ancak bu istediği şey aynı zamanda da tamamiyle madaranın kontrolüne girmek demek oluyor malesef knk lol!

16Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Paz Haz. 26, 2011 9:22 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Kanka bu animede 2 kişi tarafından bakılır.

1. Naruto
2. Sasuke

Şimdi ben naruto gözündende çok bakıyorum hatta sizede diyorum sasukeden sonra en sevdiğim naruto yani bunu bilin :D
Takım 7'i bi anda neden düşünsün ki eski anıları canlanıyo içinde hep narutoyu hatırlıyo yani bir ışık var ama bu ışığı kontrol eden şuan madara görünüyo...

Naruto gelmeden önce çıldırmıştı çünkü danzou'yu yeni öldürmüştü ve kakashiyi görünce kakashi konohayı savununca çocuk olayın sıcaklığı ile çıldırdı :D ama naruto gelmeseydi sasuke rahatlamazdı okadar ve kakashinin , sakuranın işi biterdi ;)

Eski sasuke kolay kolay kaybolmaz. Eğer ki kaybolursa demekki gerçekten kimse sasukeye ailesi öldüğünden beri sevgi gösterememiş ;). Mesela hiçkimse irukanın narutoya yaptığı gibi sasukeye abilik yaptı mı ? Sasuke tamam cool takılıyodu ama sasukeye karşı doğru kelimeleri kullanan olsaydı çocuk bu hallere düşmezdi ;) Narutoda zamanı geçtikten sonra doğru kelimeleri kullanıyo yavaş yavaş :D Sasukeye şuan en yakın kişi doğru kelimeleri kullandı ve halada kullanmakta :=

Ama benim içimde küçük bir umut var. Yani naruto , sakura ile arkadaş olmaz ama yolunu değiştirir öc almaktanda vazgeçer :=

17Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Paz Haz. 26, 2011 5:55 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Knk dediklerine katılıyorum ,tabi sasuke geçmişte ailesinden özelliklede abisinden sevgi görmüştü ancak malesef meydana gelen katliamla birlikte üstelik bu katliamın ençok sevdiği insan tarafından yapılması ,o içindeki sevgiyi tamamiyle nefrete döndürdü ve sasuke hep bu nefretle büyüdü ,

diğer taraftan sasukenin kakashi le olan konuşması sırasında çıldırdırması elbette olayın sıcaklığından dolayıydı hemde madaranın sasuke üzerindeki etkisinin sonucuydu ama dediğim gibi yine sasukeyi sakinleştiren narutonun sözleriydi yani seninde dediğin gibi doğru kelimeleri bulmuştu naruto biraz geçte olsa vede daha yeni yeni sasukeyi anlamaya başlamıştı ,
Umarım dediğin gibi naruto sasukenin fikrini değişterebiler yada içinde sevgiye dair kalmış olan birşeyler varsa onları harekete geçirir, aksi halde madara amacına ulaşacaktır ,üstelik te sasukenin yardımıyla. lol!

18Mdaranın Rinnengan Gözleri Empty Geri: Mdaranın Rinnengan Gözleri Ptsi Haz. 27, 2011 6:43 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

Her neyse konu dağıldı Madara güçlü karakter :D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]