Naruto Tr
Animenın sonu - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e

Join the forum, it's quick and easy

Naruto Tr
Animenın sonu - Sayfa 2 38b64fe3979ca298c23988c98bf8ae5e
Naruto Tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto Tr

Naruto Tr'ye Hoşgeldin Misafir

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Animenın sonu

+14
xxshadowxx
matsuri
[Naruto]
Cetok28
mervan
##Uzumaki_Naruto##
sukru0707
_Yondaime_
asddsa123
Vincent Valentine
walker
kralkaan2
Sasuke
Deidara
18 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 3:10 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

ben 2 ihtiaml vereyim[1.ihtimalde hani yondaime yaşıyor dedikoduları var ya onu yaşıyor olarak farzedelim]

1.ihtimal: madara,zetsu ve sasuke konohaya saldırır... her yeri yakıp yıkarlar zetsu ile tüm savaşçılar çatışır.. ve hatta sasuke ino veya sakurayı [belki] öldürür.. ve naruto konohaya en son gelir ve görür ki koca konoha ancak zetsuyu yenmiş ve geriye sasuke ve madara kalmış... ve 2si ile baş edemez.. ama aniden yondaime ortaya çıkar ve yondaime madara dövüşür... sasuke ile naruto 1 konuşma yaptıktan sonra dövüşür ve 4 kişiden naruto ve madara savaşları kazanır ama madara çok güçsüz kalmıştır... ve tarih 1 bakıma tekerrür etmek amacıyla tsunade dedesinin yaptığı gibi madarayı ezer[bu madara için en kötü son] ve sonrasında mutlu mesut hayat gidr öyle :D

2.ihtimal: gene o 3lü konohaya saldırır her yeri mahveder.. ve sasuke ile konuşan naruto sasukeyi duygulandırıp ikna eder.. ve naruto ile sasuke madaraya karşı savaşır.. savaş uzun sürer ve sonunda madara ölür... sonrasında madaranın ölümü dünyada yayılır.. ve 1 grup kötü adamların ilgisini çeker.. ve ateş ülkesine yola 1 adam gönderir.. o zamana kdr sakura sasuke tarafından öldürülmüş olduğu için sasuke sai ve naruto team 7 olmuştur ve milletin gözünde efsane olmuşlardır ve mutlu mesut geçinirken işte bu guruptan 1 adam ateş ülkesinin 1 yerinde naruto,sasuke,sai ile tanışır ve savaşırlar sonrasında adam ölür ama diğer 3ü birden ölmek üzeredir ve sonrasında öğrenirler ki bu grubun en güçsüz adamlarıdır bu adam.. ve team 7,8,9,10.teamlar savaşmak için köyü terkeder ve kendilerini bu kötü gruba adarlar ve bu NARUTONUN 3. SEZON BAŞLANGICI OLUR [biraz uçtuysam haber verin lütfen asdgasgud :D]

27Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 3:13 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

oha diyom başka bişey demiyorum... :D :D :D

https://www.facebook.com/uchihassasuke

28Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 3:30 pm

sukru0707

sukru0707
Banlandı
Banlandı

ohaaaaaaaaaaaaaaaa öyle olmaz

29Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 3:56 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

dimi :D BİRAZ uçmuş olabilirim :P

30Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 3:59 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

biraz mı ? :D :D :D

31Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 4:06 pm

asddsa123

asddsa123
Jounin
Jounin

bilmem :D

32Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 4:08 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Ben Olsam Sasuke'yi Dünyaca ünlü ve inanılmaz güçlü ninja , :D :P

Narutoyu saygın bi hokage yapardım :D :D :D :D

33Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 4:11 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

en iyisi :D

34Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Eyl. 11, 2010 4:15 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Sasuke Uchiha demiş ki:en iyisi :D

Saolasın :D

35Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Ptsi Eyl. 13, 2010 7:50 am

mervan

mervan
Yeni Üye
Yeni Üye

bence animenin sanunda naruto takımı sasukeyi bulacak ama sasuke de ölecek öyle bence.

36Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Çarş. Eyl. 15, 2010 11:25 am

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

yok la sasuke ölmezzz.. ühüğğ: ötümağızımda:: hıyrrr1: hayalkırıklığı1:

37Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Perş. Eyl. 16, 2010 4:10 pm

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Öleceeeekkk hah hah hah hahhahabf: Animenın sonu - Sayfa 2 342630 Animenın sonu - Sayfa 2 448396 :D

Şaka bir yana sasuke nin ölmesi öyle kolay olmaz anca büyük bir savaştan sonra olabilir ,

Bir aralar şöyle diyorlardı ; sasuke fan sayısı çok olduğundan dolayı kishi sasukeyi öldürmeyecek ama sasuke kör olacak ,la adamın en önemli şeyi zaten gözleri ,kör olacağına ölsün daha iyi la Animenın sonu - Sayfa 2 29581

38Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Perş. Eyl. 16, 2010 4:17 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

gerçekten öyle mangekyou sharingan için adam narutoya daldı :D

39Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Paz Eyl. 19, 2010 10:46 am

Cetok28

Cetok28
Yeni Üye
Yeni Üye

mangekyo için narutoya mı daldı := :D olurm u öyle şey olm adamabisinin istediği olmasın diye öldürmedi narutoyu :D bu arada o kör etme muhabbetini ben de duydum ve bence acilen kishi yi mesaja boğmalı ve sasukeyi o kapışmadan en azından canlı, görür halde ama yaralı çıkarmalılar. bu arada ikiside yaralı olursa onlar iyileşene kadar şu diğer konoha shinobilerini de animeye katarlar da mutlu oluruz biraz farklı teknikler falan da görürüz. :D

40Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Cuma Ekim 01, 2010 2:16 pm

[Naruto]

[Naruto]
Yeni Üye
Yeni Üye

Ya millet allah aşkına nedir bu sasuke sevgisi ? Sasuke yi nerdeyse madara kadar güclü yapıcaksınız.Naruto Pain'i yendikten sonra Sasuke'yi rahatca alt eder.Orda zaten Zetsu da diyor ''Naruto Pain i yendiyse Sasuke'den güclü'' diye.Zaten İtachi Sasuke'yi 1 saniyede sadece mangekyu shraingan'la alt edebilirdi.Sasuke'yi çok güclü gösteriyorlar.Ama öyle degil.Onu Deidara bile yenerdi.Sasuke'yi costuruyorsunuz mübarek.Ayrıca bi arkadaşımız yazmış ''Madara Pain'den Cok Cok güclü'' diye.Nereden biliyosun Madara'nın Pain den güclü oldugunu.Naruto'nun sadece Tedo(Yahiko)'yla olan vs sinde bile ne kadar zorlandıgını biliyorsunuz.Tedo'nun gücü gelmeden önce diger bir kac Pain'i alt etmişti.Bide Tedo'nun gücü varken 6 Pain'le vs yaptıgını düşünün ?.Üstüne üstlük Nagato 5 Pain'i tekrar canlandırabilirdi.Ve herhangi bir Pain Tedo ya cakra cubuklarını tekrar sokardaı ve Tedo da canlanırdı.Bende biliyorum Pain'in Madara'dan emir aldıgını falan'da,ben yinede Madara Pain den güclü olabilir diyorum.

41Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Cuma Ekim 01, 2010 2:52 pm

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Aslında Sasuke Itachi'yle Beraber çok hüzünlü bir şekilde ölse daha iyi olurdu...

42Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Ekim 02, 2010 7:45 am

[Naruto]

[Naruto]
Yeni Üye
Yeni Üye

Olabilirdi.Fakat dedigim gibi;Sasukeyi çok büyütüyorlar.

43Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Ekim 02, 2010 8:20 am

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

harbiden ya sauke yi amma büyüyüttüler

44Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Ekim 02, 2010 8:55 am

##Uzumaki_Naruto##

##Uzumaki_Naruto##
Missing-Nin
Missing-Nin

Hayal Ettiği Amacını Yaptıktan Sonra Yaşasaydı Ne Fark Ederdiki Hayatı Çok Amaçsız :...

45Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu C.tesi Ekim 02, 2010 10:23 am

matsuri

matsuri
Missing-Nin
Missing-Nin

evet boş bir yaşamı olurdu

46Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Ptsi Ekim 04, 2010 4:30 am

xxshadowxx

xxshadowxx
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar konahayla akatsuki arasın da olmaz eger savaş çıkarsa bütün köyler le birlikte olcak çünkü kyubi leri korumak için bütün hokage ve kazakageler toplanmıştı hatırlatırım hatta samuraylar bile var dı bu grubun içindeeee:D:D:D

47Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Çarş. Ekim 20, 2010 2:35 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

olm artık bana animenin sonu diyip içinde soru barındırmayın :D soru çıkarta çıkarta bir hal olduk laa... :D tamam keyifli oluyo ama insan düşünüyo insanın kafası bulanıo yav :D

48Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Perş. Ekim 28, 2010 3:21 am

walker

walker
Akatsuki Üyesi
Akatsuki Üyesi

Boşver be kanka battı balık yan gider, bu saatten sonra zaten kafayı toplamak zor, karıştır gitsiiinnn Animenın sonu - Sayfa 2 38093 Animenın sonu - Sayfa 2 38093 hıyrrr1: hıyrrr1: :D

49Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Salı Kas. 02, 2010 5:17 pm

Sasuke

Sasuke
Admin
 Admin

karıştır bea gitsin :D :D :D kafa içmeden 1 milyon oldu laa :D :D :D

50Animenın sonu - Sayfa 2 Empty Geri: Animenın sonu Paz Mayıs 22, 2011 10:24 am

ezgszr

ezgszr
Global Moderatör
Global Moderatör

bence bu bitmez....Eğer bitirirsem şöyle bitirirdim.bunun bitiminde hem hüzün hemde mutluluk olurdu kishininde böyle yapacağını düşünüyorum. sasuke ölürdü.(çünkü bir daha asla konohaya dönmez kaçar hiç boş durmaz ve bir gün zamanı geldiğinde ölür.yani bundan çıkarttığımız şey naruto herkesin düşüncesini değiştirip doğru yolu gösteriyo ama bunun sasukeye pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.) sakura güçlü bir kunoichi olurdu. tsunade ölür. naruto hokage olur.(bu arada kimle kim evlenir bu gibi konulara yorum yapamıycam...)büyük ihtimalle yeni kişiler gelir ve onlarla evlenirler.ama shikamaru ve temarinin arasında birşeyler olucağını söylemeden geçemiycem. bu kadar yeter diye düşünüyorum ve aklıma başka birşey gelmiyo. siz sorun ben cevaplayayım =)

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki